🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 33 231
  • 676
  •   81
Отговори
# 660
Много завоалирано каза, че проблемите с него са с вързани с това, че има интереси към друг лагер. Каза и че имала информация, която един вид , може да го дискредитира. Прочит на аудиторията е, че е гей.

# 661
  • София
Излезе ми клип на Блага в ТикТок. Симпатична ми е, има сладко лице. Не знам обаче, защо все държи да натърти, че годините не й личат. Ами личат си, колкото и да не иска да го приеме. То ще каже човек, че е на преклонна възраст. Просто да спре да се захваща с младежи, които са по 7-8-9 години по-малки от нея и които не са готови за дом и семейство. Хем се хваща с момченца, хем после страда. И започва да изглежда все по-отчаяна, особено с репликите си, че е на възраст, на която вече много не може да подбира. Тази отчаяност отблъсква мъжете. Дано намери човек за нея, пожелавам й го.

# 662
  • България
В защита на Надка имам няколко познати математици, и един-двама които са стигали до национални шахматни състезания. Всичките до един ако си говориш с тях ще ги помислиш за тотално малоумни. Дялове в мозъка, явно. Не че вярвам, че е някаква невероятна шахматистка де. Не ме мислете и мен за гупа.  А начална педагогика се записва масово от ей такива госпожици...
Аз имам много познати математици и всичките са си нормални и много интелигентни хора, които връзват много на брой и смислени изречения. Натали не знае въобще да играе шах.

# 663
  • София
Да, Блага много се е фиксирала в пустата възраст. Личат й годините, даже на повече изглежда. Само телцето й е фино. Но при нея проблемът всъщност не е визията, а поведението. Левент и такава щеше да я вземе, тя по Денислав се подлъга. Не знам и там всъщност кой е бил по-голям, но Левент изглеждаше по-зрял. И как нелепо си вярвала, че ще й даде пръстен за малкото дни, в които са вътре.. Галена явно е много жадна за популярност, не прави хубаво впечатление.

# 664
Завистта и хейта към Натали от Рая да не се е преместил вече тук 😏 Красива е, всъщност най-красивата от всички ергенки до момента, харесвана от мъжете с изключение на пишещите тук, има момче с което очевидно са щастливи заедно, развиваща се кариера, животът е пред нея.. Игра достойно, не обиди никого. Надявам се нещастното й детство да остане далеч зад гърба й без дълбоки белези. Толкова ли трудно се преглъща чуждото щастие и успехи, не мога да разбера.. Явно 😏
Каква завист? За това, че е млада ли? Ами, тя тук има набори. За това, че е красива ли? Да, хубава е. Но красотата й е посредствена, не е жена, за която аз бих казала, че е невероятна красавица. Хубаво младо момиче. Но нищо повече. Няма класа, няма живец, няма осанка. Никаква, дори емоционална интелигентност не виждам там, нито потенциал или желание за някакво израстване. Защото това не са целите на Натали. Тя ще омайва със синия си поглед до известно време и това е. Конкурси, снимки, танци. Педагог-опази Боже! Елементарна и семпла е, сори. Нито добродушна, нито наивна. Просто бръмчалка от прикритите зад миловидно личице.
Кариера имала. Каква?

# 665
Съгласна съм с мненията за Блага. Колкото и да повтаря, че не й “личат годините” си й личат - в което няма лошо, защото не е на някаква преклонна възраст. Жена на 35 г. е, която изглежда като всяка нормална жена на 35 г. При нея най-големият проблем обаче не са годините, а отчаянието което лъха от нея… отблъсква мъжете със сигурност и се унижава доста.

# 666
  • here and now
Блага, докато не спре да сваля гащите толкова бързо и лесно, сериозна връзка няма да види.

# 667
  • България
За протокола: визуално предпочитам от момичетата Блага и Кристина (в последния ерген не приличаше толкова на рускиня и изглеждаше по-добре отколкото в предишния). В този сезон бяха избрали само грозни и неприятни мъже, най-приличният външно е Орлин. Попадна ми Денислав в тредс - от малкото нормални хора в шоуто, които стават за разговор.
Натали ми е средна работа - хубави очи, оттам нататък не ми харесва. С Орлин си подхождат и вярвам, че той истински я харесва. А и тя е достатъчно пресметлива да не избяга от кметския син, който е безопасна игла.

# 668
На мен честно казано, от мъжете визуално ми харесаха само близнаците (докато не си отвориха устите в Надкаста), тогава ми се изпариха симпатиите. 😄

# 669
Не всеки който изразява мнение завижда.
Всеки си има вкус относно външен вид.
Не всеки иска много мъже да тичат след него.
Всеки който си има партньор знае че партньорът му е избрал него.
Винаги ще има по-красива, по-умна и т.н
Вие Габи бижу да я видяхте нещо да се засегне или да и пука че някой тича след Натали?
Тя си гледаше Джани

# 670
Изгледах го.
Има надежда за нея, стига да наблегне на образованието, да посещава психолог, да разбере, че не е от женска завист отношението към нея (поне не винаги). Но тази връзка с Орлин не знам дали ще й помогне, по видяното досега той е същия дървен философ и избягващ директните отговори.
Един от бисерите - Тихомир бил много интелигентен.

# 671
Завистта и хейта към Натали от Рая да не се е преместил вече тук 😏 Красива е, всъщност най-красивата от всички ергенки до момента, харесвана от мъжете с изключение на пишещите тук, има момче с което очевидно са щастливи заедно, развиваща се кариера, животът е пред нея.. Игра достойно, не обиди никого. Надявам се нещастното й детство да остане далеч зад гърба й без дълбоки белези. Толкова ли трудно се преглъща чуждото щастие и успехи, не мога да разбера.. Явно 😏

Колко пък да е достойно,  да разиграва двама мъже с цел да стои до финала?! Според нейните думи е знаела, че ще избере Орлин, но го е държала в невидение докрая.Само , за да си изпълни мисията и дадена от продуцента е готова да мъчи, човекът, който уж обича?! А Тихомир.? Оправда се пред аудиторията, че той нямал чувства към нея и искал да се отърве от Виктория!Аз друго видях накрая..посърналото лице на Тихомир....а той не е добър актьор!

Гледам тука твърдят добра била!  Ужаст! Чудя се какъв морал имат тези хора.. Само заради това, че си е мълчала на нападките и е избягвала конфликти! Това я прави добра?! Не, хора! Това я прави лицемерна!
Да можеш да се преструваш 2 месеца, означава, че така играеш и в живота. Това си е няккъв сериозен проблем... но не съм специалист да кажа какъв.

# 672
  • here and now
Лицемерието, в правилна доза е много полезно в този живот.
Не ме питайте откъде знам. Mr. Green

# 673
Изслушах целия Надкаст с Натали... Хммм, какво да кажа.

Опита се девойката да се измъкне и донякъде успя, тъй като се държа като невменяема. Това също е стратегия.

Ако се опитам да вникна малко повечко в поведението ѝ - говореше на доста висок глас, което издава притеснение, което се опитва да прикрива. Много забързваше, после забавяше като говореше, което доказва същото.На моменти, за да убеди водещите, също повишаваше тон, което също е маниер, който издава емоция. Особено като се повишава тон, това показва безсилие.

Личи и крехката възраст, 20-тина години, определено е от поколението Gen Z. Кухи лейки, с много претенции.

Изживява се девойката и като интересна и артистична, поне това усетих, че опитва да прави. На места вкарваше и майтапи, които обаче само тя си разбираше.

Накрая каза, че по време на училищния си процес се е наложило да не ходи на училище няколко години заради анорексия и булимия, което доказва доста неща, да не влизам в подробности... Наваксвала си е с вечерни уроци и работела в нощния свят.

Общо взето труден живот, но евала, че не е станала ало.бг или още по-голямо дъно.

Иначе, че е красива и то много красива и не знам кой друг в този форум или в групите ( освен да говори за девойките в предаването ) може да и завижда за външността ? Хубава си е, но е прекалено млада и зелена. Опитва се да покаже зрялост за някои неща и да надцака и водещите, и зрителите, но не пред всеки минават тези номера, пък и ние такива сме ги виждали вече. Така че...

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 00:39 от BlackCat12

# 674
Из бисерите на Натали, Part 1:
"....
Жените и мъжете използват еднакви думи, обаче внасят в тях различен темперамент на желание с конкретна цел.
Това беше супер конунстриращо.
Ако имате някакви разлики някъде трябва да може да направите консенсус
Общо взето, мисълта ми в тогавашната ситуация, беше общо взето да не "седа" и да казвам някакви предпоставки, някакви лепене на етикети, това е  най- долното, най-нормалното, което е най-първичното....""

Общи условия

Активация на акаунт