Чудотворна икона, лечебни извори??

• 32
  • 3
  •   1
Отговори
Къде в Северна България има такива места? Става въпрос за здравословни проблеми на млада девойка. Дано се оправи... Всичко опитваме.

# 1
За Северна България не мога да кажа, но аз ходих в Асеновград в Рибната църква. В двора и има аязмо, с икона на Света Богородица, а в стената има решетка, зад която се появяват рибки и ако дойдат се помолете. Моето желание се сбъдна, на една друга приятелка също. Прочетете в интернет и според мен си заслужава да си направите една разходка. Аз имах силна вяра.
В района е и Асеновата крепост, може и до там да се разходите.
Успех ви желая.

# 2
Кръстова гора. Да се спи в старата малка църква./обикновено се прави срещу 14  септември/.
Троянският манастир -икона Троеручица. Бачковски манастир.
За един ден да се обиколят три манастира с чудотворни икони. Да се направи петохлебие.Да се прочетат молитви за здраве. Да се направят дарения.

# 3
За Северна България не мога да кажа, но аз ходих в Асеновград в Рибната църква. В двора и има аязмо, с икона на Света Богородица, а в стената има решетка, зад която се появяват рибки и ако дойдат се помолете. Моето желание се сбъдна, на една друга приятелка също. Прочетете в интернет и според мен си заслужава да си направите една разходка. Аз имах силна вяра.
В района е и Асеновата крепост, може и до там да се разходите.
Успех ви желая.

Благодарим 🍀

Общи условия

Активация на акаунт