VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 044
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 365
Христина е втора по положителен вот.Правилно ли съм разбрала?  Shocked

Да #Cussing out

# 1 366
хаха, Лора издаде, че ще има още лайфове

Петък вечер със сигурност ще има лайф.

# 1 367
Леле ,значи всяка жена с големи гърди е ПАЧА с ВИМЕТА ,защото ЕВЕНТУАЛНО може да внесе напрежение в семейството ти????!!!!!????!!!!!
Съжалявам ,но точно такива размисли в Христина я принизяват в моите очи.
Ако  в моето семейство има напрежение бих търсила единствено в мен и съпруга ми .Никой друг не ми е длъжен да съхранява семейната ни хармония.

Не всяка жена с големи гърди е Деси Слава ... и не всяка жена ще се гъзи на мъж за да дразни жена му.
Последно описаните действия правят от жената крава и съответно бюста й от бюст става ВИМЕ.
Никой неможе да ме убеди че е нормално да се държиш така както Деси Слава се държа по поръчка на Екатерина. Аз не съм си го позволявала и не бих искала да ми го правят на мен.
Коментара на мъжа ми пък за танца м/у Христина и Деса и реакцията на Здравко беше абсолютно като моя. т.е.
Мъж като Здравко винаги ще зяпа чужда жена как му се гъзи насреща ще я еб..е ако му падне но ако види жена си в същата ситуация ще е обиден от поведението й и ще следва скандал. Това аз немога да си обесня ама аз повечето Здравковци немога да си ги обесня .
Много от постъпките на Христина не бих направила, но Деса и Екатерина с поведение са ми по гнусни от нея. Може би защото не съм като тях. Семейството за мен се брани със зъби и нокти. Но приемам че не всеки мисли като мен нормално е различни хора сме.

# 1 368
  • София
Христина е втора по положителен вот.Правилно ли съм разбрала?  Shocked
Mr. GreenДа!

# 1 369
Катето и Маги накрая  ааааа

# 1 370
Кой гласува за Христина, да си признае веднага!  Sick

# 1 371
  • София
Eeeeeee пак се уляха."Драматично развитие" дрън,дрън.

# 1 372
  • София
Маги ли излиза...?

# 1 373
  • Варна
хаха, Лора издаде, че ще има още лайфове

Петък вечер със сигурност ще има лайф.
пише го в програмата им

# 1 374
20 ДесиСлава
19 Христина
14 Калин
12 Тишо
12 китаеца
11 Катето
11 Маги

# 1 375
  • София
еее, аман от номерата на Нова.... май не им стигат sms-ите и парите...

# 1 376
Искам да кажа ,че това е долна инсинуация Sick

# 1 377
  • София
Аз съм в клуба анти- Ристе, желаещи? Hug
И аз съм с вас! Hug

# 1 378
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
А няма ли кой да направи официална проверка на ВБ - еми много взеха да ни правят на "кухи лейки" #Cussing out Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Да бе - 3 пъти нямат 1 %.............ей,ама много прост народ бе..многооооооооооооооооо #2gunfire

# 1 379
Сигурна става така заради малкото гласуващи  Mr. Green

А няма ли кой да направи официална проверка на ВБ - еми много взеха да ни правят на "кухи лейки" #Cussing out Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Да бе - 3 пъти нямат 1 %.............ей,ама много прост народ бе..многооооооооооооооооо #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт