Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 5

• 48 118
  • 307
  •   1
Отговори
# 300
Zen аз ги лепя като мацна с четката натопена във вода мястото където ще залепват, може и белтък  Peace
По книгите съм виждала да ползват клечки за зъби.

# 301
  • София/Сливен
И аз ги лепя с вода. По чужди сайтове виждам, че има специално лепило за хранителни цели...

Нат, в София знам само кв. Редута, ул. "Кадемлия" #6 - отива се с автобус 72, обръща зад хотел Плиска. В другата посока не знам накъде е.

# 302

Ако имате още предложения какво да включа, ще се радвам, да ги напишете!

natalyna,
Здравей и се надявам при теб нещата да се развиват по най-добрия начин.

Имам предложение:
Забелязах, че във всяка пусната нова тема има традиция - "Запис"  за участие  ...
Предлагам този "запис" да бъде под формата на предложения на любими, полезни и използвани линкове за тази тема и насока. Знам, че в началото има линкове - извадки, предназначени и конкретизирани за определени дейности и биха могли да се използват като информация, но така ще се явят и нови. Hug
Искам да уточня, такава тема /самостоятелна и много полезна/ има в "Гответе с мен ..."

# 303
Ето още една фирма, с продукти на Novagel в Пловдив/там още не съм била, но скоро ще ги посета Wink/:
"Усталар", бул " Н. Вапцаров"115, тел. 694323, магазини: бул. "Руски" 87 и ул. "Густав Вайганд"19, тел. 631970.
Посетете сайта на Novagel - www.novagel.org Фирмата предлага своята гама продукти в градовете: София, Варна, Пловдив, Ст. Загора, Бургас, Русе, Дупница и Горна Оряховица. На контакти, в сайта й са посочени адресите и телефоните за съответните градове. Peace

# 304
И едно предложение от мен. Не може ли в темата Торти, като кликнеш върху картинката, да излиза и рецептата към нея newsm78

# 305
Най-после и аз се сдобих със бавносъхнеща смес Joy Много съм доволна от покупката. Страхотни неща видях, ама ще ходя пак в началото на другия месец Wink

# 306
  • Czech Republic
М_е_г_и, Porsha, благодаря за адресите. За сега включвам само тях, а ако някой напише още адреси до 24 часа от публикуването на темата, ще мога да ги включа също(после както знаете, изчезва възможността за редакция на поста).   bouquet

Porsha, това май е малко трудно, защото там става въпрос повече за самата декорация на тортата, но си права, че може да пишем срещу всяка торта какъв е пълнежа и блатовете. Аз общо взето правя почти винаги един и същи пълнеж и блат. У дома не обичаме много шоколадови торти и сметана и затова при мен е класика - пандишпан и млечно-маслен крем с плодове, карамел или кокосовият крем с кондензирано мляко.Мисля, че много от момичетата също използват една-две рецепти за торти, които са им харесали. Peace

ddoychinova съгласна съм с теб, че е по-добре такъва запис, но всеки няма толкова много нови линкове, които да слага при пускането на всяка тема(а те са като отчетните - вървят доста бързо). Иначе и тук има закована тема за полезни линкове! Освен това аз се опитвам да включвам нови линкове, ако някой е предложил в предишната тема! Hug Heart Eyes

Отивам да пусна новата тема и ще публикувам линка след малко и тук!

# 307

Общи условия

Активация на акаунт