Много са ни хубави дечицата, разгедах снимките

Герчо бързо оздравяване

При нас нищо ново, Благо неиска да седи въобще вътре и ме побърква, а какъв вятър духа при нас, ужас.
Мила не толкова строго, може да си промениш решението след няколко години

Аз да ти кажа, за това не си правих въобще БХС. Моята АГ не беше щастлива от факта, но прочетох толкова мнения за изкривени резултати, както и при теб, че реших, че в крайна сметка не си заслужава нервите. А и доки ми каза, че ако има проблем, той ще се прояви и в цялостното развитие на плода, така че ще се забележи, че нещо не е наред.
За 7год не е имало издънки, освен по наша вина едни път. И да ти кажа, като правих аборт, всички момичета в стаята бяха там след употреба на презервативи. Тогава окончателно се отказах от тях, като предпазна мярка. А може да процедираш и като една моя приятелка - те ползват презерватив, но кара гаджето й да еякулира извън нея въпреки това 
Да стане малко човек и по-самостоятелна.
Криси пак са я замъчили зъбите и нервничи непрекъснато. Голям зор е и заспиването. Иначе си хапва (да чукам на дърво).
Аз също хем съм навита за 2ро, хем не съм. Но на мен определно това, че не ми стиска, е свързано до голяма степен с липсата на помощ. На свеки не мога да разчитам, както съм писала, има голямо желание да помага жената, но е със заболяване, което не й позволява. Майка ми е в Русе и има още доста до пенсия. И аз в продължение на 1г съм нямала на кой и за 2 часа да оставя детето през делничните дни. И просто не знам дали още веднъж бих могла да издържа на тоя зор
Иначе нито бременността, нито раждането ми (секцио) са били тежки или с трудно възстановяване. 
Здравейте мами,
Няма една свястна снимка
Аз си знам, че трябва да разчитам на себе си, ама пуста питка да търкулна
Егати
[/color]

много тъжно

Да си много здрава, много щастлива и много обичана

Ема хич не я свърта на едно място и е голямо хленчение и пищене. Иначе бея я взехме на венчавката в църквата и резултата беше че опищя всичко от кеф
и се наложи на смени да пропускаме от ритуала за да я ддържим отвън
Абе много ни е писклива дъщерята
- вашите дечица пищят ли?

стискам палци майката да е много силна да издържи - много е гадно да виждаш детенцето си 1 седмично 
/

иначе личи, че много хубаво сте изкарали, а Катето е много сладка с тези опашчици!
но при всеки е различно, така че zoui,няма място за притеснения
не вярвам да е фатално ако се отложи един месец, но наистина е много неприятно в уречения ден изведнъж да се разболее, и аз имах едно такова отлагане на пентаксима.
нека Иван оздравява бързо, че много вече се проточи вашето боледуване!