Пързалки,люлки,катерушки на МАРТЕНИЧЕТО са първи дружки!

• 8 809
  • 276
  •   1
Отговори
# 105
Честито на всички именяци и от нас с Благо   bouquet
Много са ни хубави дечицата, разгедах снимките  Grinning
Герчо бързо оздравяване  Hug
При нас нищо ново, Благо неиска да седи въобще вътре и ме побърква, а какъв вятър духа при нас, ужас.
Мила не толкова строго, може да си промениш решението след няколко години  Wink Hug

# 106
Честит празник на всички празнуващи!   bouquet  bouquet

# 107
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ!!!  Grinning

Мила, аз съм почти сигурна, че след някоя и друга година, като ти избледнеят спомените, ще е друго  Grinning Аз да ти кажа, за това не си правих въобще БХС. Моята АГ не беше щастлива от факта, но прочетох толкова мнения за изкривени резултати, както и при теб, че реших, че в крайна сметка не си заслужава нервите. А и доки ми каза, че ако има проблем, той ще се прояви и в цялостното развитие на плода, така че ще се забележи, че нещо не е наред.
Иначе, като метод за предпазване, за мен №1 са хапчетата  Peace За 7год не е имало издънки, освен по наша вина едни път. И да ти кажа, като правих аборт, всички момичета в стаята бяха там след употреба на презервативи. Тогава окончателно се отказах от тях, като предпазна мярка. А може да процедираш и като една моя приятелка - те ползват презерватив, но кара гаджето й да еякулира извън нея въпреки това  Laughing Сега сигурно и хапчета пие  Laughing За жалост в Бг не се продават хапчета, които могат да се пият по време на кърмене  Tired
Герчо, стискам палци да се похвалиш скоро с хубава новина. И аз, като Тася, мисля да подновим опитите, като стане Маги на 2год  Grinning Да стане малко човек и по-самостоятелна.

# 108
ЧЕСТИТО НА ИМЕНЯЦИТЕ!

Ние днес имахме доста тежък ден.  Tired Криси пак са я замъчили зъбите и нервничи непрекъснато. Голям зор е и заспиването. Иначе си хапва (да чукам на дърво).

Мила, дано да няма издънки при вас. Да стават нещата както ги планувате Wink Аз също хем съм навита за 2ро, хем не съм. Но на мен определно това, че не ми стиска, е свързано до голяма степен с липсата на помощ. На свеки не мога да разчитам, както съм писала, има голямо желание да помага жената, но е със заболяване, което не й позволява. Майка ми е в Русе и има още доста до пенсия. И аз в продължение на 1г съм нямала на кой и за 2 часа да оставя детето през делничните дни. И просто не знам дали още веднъж бих могла да издържа на тоя зор  #Crazy Иначе нито бременността, нито раждането ми (секцио) са били тежки или с трудно възстановяване.

Не мога да разгледам снимките на Янето, Боби и Катето. Нещо ми зависват страниците. Утре от работа пак ще опитам.

За цикъла - на мен си ми беше ОК докато кърмех, ама на 1-я месец след като спрях се появиха проблемите със задържаните фоликули. Но тоя месец ми дойде на датата. Аз даже се оказах неподготвена и добре, че имах 1 превръзка в дамската си чанта, че да мога да ида до аптеката  Crazy

Лека нощ от мен! Умирам за сън просто.  Tired

# 109
  • София
Здравейте момичета! Hug

Мерси за хубавите поздрави от името на моя малък Георги! Hug Hug Черпим ви за хубавият празник  cook! Да са живи и здрави всички именници!

Хубава вечер и весел празник на празнуващите! Hug Hug Hug

# 110
  • София
  Hug Здравейте мами,
Направихме прощъпулника Laughing Денито се хвана за отверка LaughingПосле докопа погачата и чак тогава топката Mr. GreenЗа жалост на баща му Mr. Green-Не че ще му прости де, няма избор детето Laughing
За съжаление таткото снима и...................... ooooh! ooooh! ooooh! Няма една свястна снимка #2gunfireАз си знам, че трябва да разчитам на себе си, ама пуста питка да търкулна Rolling Eyes
Няма значение , поне на камерата го има Confused

Прибра ми се и снахичката от болницата......без бебка.....много гадно Rolling Eyes
И представяте ли си-позволявали да си видиш детето веднъж в седмицата Shocked Shocked Shocked В понеделник в 13часа ooooh!Егати Rolling Eyes
Толкаво ми е жал за нея, милата.Аз ако съм ще откача ooooh!

# 111
Кетито, много гадно това с племенничката ти  Confused А тя защо остана в болницата? Може да си писала, но да съм пропуснала  Embarassed

# 112
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Lily_b.
Нека бъде все така весела и забавна
[/size][/color]  bouquet[/color]
Ние се завърнахме в пълен комплект.Вчета пътувахме в най-голямата жега , и въпреки климатика Ели беше плувнала в пот и мрънка през цялото време.Сега я чакам да се събуди , че нещо пак се разигра от 5-7 и отиваме на разходка

# 113
  • София
Честит Рожден Ден ,Лили!!!Много здраве,любов и късмет ти желая!!!

Кетито,наистина е ужасно да си тръгнеш без детенцето Sad,дано бързо да се закрепи малката душичка и да си я приберът в къщи Praynig

Хубав ден на всички!

# 114
Честит Рожден Ден скъпа Лили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
много щастие и любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кетито Hugмного тъжно
а то детето има нужда от майка си,нали усещат присъствието и Sad

майчета,Бобката днес трябваше да го водя на ваксината за шарките обаче има температура 38.1 и пак я отлагам
може от зъбите да е,но кой знае newsm78
писна ми вече
всеки път, като определя час и се появява нещо дребно, заради което я отлагам вече цял месец #Crazy
предния път лека хрема,после леко покашля,после лека температура и всичко минава от само себе си за ден ,два но като знам колко е тежка ваксината не смея #Crazy

# 115
  • София
Лили, честит Рожден ден  bouquet Да си много здрава, много щастлива и много обичана  Hug Hug

Ние бяхме сватбари през почивните дни да пътувахме чак до Лом - изкарахме си супер, ама ни се разказа играта по пътищата Sad Ема хич не я свърта на едно място и е голямо хленчение и пищене. Иначе бея я взехме на венчавката в църквата и резултата беше че опищя всичко от кеф  Crazy и се наложи на смени да пропускаме от ритуала за да я ддържим отвън  ooooh! Абе много ни е писклива дъщерята  Tired - вашите дечица пищят ли?

Иначе при нас се получи реакция от ваксината за шарките - вдигна температура за 1 денонощие, но сега е добре  Heart Eyes

Миличка, стискам палци температурата на Бобчо бързо да минава  Praynig
Кетито, дано бързо си вземете бебка в къщи  Praynig  стискам палци майката да е много силна да издържи  - много е гадно да виждаш детенцето си 1 седмично  Cry
Цеци, и Ема като пътувахме беше цялата плувнала в пот - и косичката и дрехите бяха вир вода, а пътуваме с отворени прозорци / че нещо климатика не работи  Tired/

Хубав ден на всички  Hug

# 116
  • София
Кетито, много гадно това с племенничката ти  Confused А тя защо остана в болницата? Може да си писала, но да съм пропуснала  Embarassed

Весе, защото бебка е 1500кг Rolling Eyes До 2 кг ще стои там Rolling Eyes

# 117
Лили, Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава, много щастлива, все така усмихната и обичана!  Hug

Лили, разгледах снимките, ама никъде не видях екшън от рафтинга  Grinning иначе личи, че много хубаво сте изкарали, а Катето е много сладка с тези опашчици!

Кетито, много гадно със снаха ти, как е възможно да не са я оставили в болницата, ами не трябва ли да се цеди и да му носи кърма на бебчето ? не помня в коя болница каза, че е раждала, но аз като бях в Св. София всички майки на недоносени бебчета си седяха там докато не махнат кувьозите и им носиха в шишета кърма за всяко хранене. после ги изписваха заедно.
Стискам палци бързо да наддаде бебка и да си я приберете вкъщи!
А Денито може пък да не иска да е спортист, защо не оставите избора на детето Grinning

и аз като кърмеща мама да си кажа за цикъла  Mr. Green идва ми всеки месец както преди, само дето е по-обилен и ме боли ужасно корема  Sick но при всеки е различно, така че zoui,няма място за притеснения

Ех, Мила, дано Т да е от зъбите! все някога ще го ваксинираш Бобко Grinning не вярвам да е фатално ако се отложи един месец, но наистина е много неприятно в уречения ден изведнъж да се разболее, и аз имах едно такова отлагане на пентаксима.

Герчо,  Praynig нека Иван оздравява бързо, че много вече се проточи вашето боледуване!

накарая да ви благодаря за комплиментите по адрес на Писи  Embarassed и да кажа, че разгледах новите снимки на Янето и Боби - много сладки дечица!  на Боби му личи колко му е харесало кръщенето  Joy

# 118
4естит рожден ден Лили,много здраве,любов и щастливи мигове ти желая

# 119
Лили честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet
много щастие и здраве ти пожелавам Hug

Общи условия

Активация на акаунт