Рисуване върху стъкло

• 78 631
  • 381
  •   1
Отговори
# 120
  • Добрич
Фанси, мерси за милите думи! Мисля, че схванах идеята ти, но недоумявам как да закрепя луничката за рамката, така че да не изпъкне на стената, а да седи прилепнала към нея?  newsm78 Изниква и друг въпрос - дали няма да е погубно за боите да ги пече тая лампа?

# 121
 newsm78 имах предвид рамка като мноого плитко чекмедже Embarassed а за боичките не знам...Но картината е разкошна!  bouquet

# 122
  • Бургас
 smile3501 къдрокоске!
аз слагам бяла хартия отзад, защото още не съм измислила рамка, която да няма нужда от гръб(ползвам готови рамки)

# 123
Radinna, абе момиче, пощури целия форум, не стига че си купих фрост, ми сега и боички за стъкло ли? Като ме изгонят от вкъщи, ще ти звъня у вас, да си знаеш. Mr. Green
Къдрокоске, човек като си го има си го има. Творчеството напира ли, напира...  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 16:11 от Гая

# 124
  • Бургас
Гая, ще те приютя - и без това има само мъже в къщи - тъкмо малко равновесие. А пък и с децата да дойдеш - ще си живем весело   love001

# 125
  • Добрич
Благодаря ви, момичета за хубавите думи!   newsm51
Фанси, разбрах вече каква рамка си имала предвид! За сега ще направя от традиционните. Мерси за идеята!  Hug
ГАя, вярно е, че покрай Радина се запалих и аз както за рисуване върху стъкло, така и за декупаж върху порцелан и декоративните свещи.  Whistling
Радина, благодаря ти, че чрез твоите творби, открих още един начин да изразя себе си и вътрешния си свят!  omm newsm51

# 126
Къдрокоске, чудно е станало стъклото  thumbsup Гледам, че догонваш Радина със страшна скорост  Grinning

# 127
  • София-в сърцата на моите деца
На Къдрокоска и Радина  smile3508 smile3501Страхотни сте!! Благодаря ти Радина за идеите и шаблоните! Къдрокоске , виждала съм такива картини "овесени" на  шнур и закачени срещу светлината, на трегер примерно; Ох, дано ме разбра? Аз засега "мажа" междинните стъкла на вратите-на кухнята, на хола и т.н. Стават едни интересни стъкла и вратите не са така скучни! Ама то пък няма повече врати със стъкла! newsm78 ooooh!Ще тръгна по комшиите, че съм набрала инерция!!!! Peace

# 128
  • Бургас
dianivo, покажи де! Не е честно само ти да си ги знаеш. Нали така се раждата идеите - краднеш от тук малко, от там малко - и се получил шедьовър Hug

# 129
  • Добрич
Чигес, мерси за думите, ама имам дооооста да гоня Радина.  Wink  Hug
Дианиво, благодаря и на теб както за хубавите думи, така и за идеята. Разбрах какво имаш предвид-виждала съм и аз. И да се присъединя към Радина -
dianivo, покажи де! Не е честно само ти да си ги знаеш. Нали така се раждата идеите - краднеш от тук малко, от там малко - и се получил шедьовър Hug

Чакаме!   bouquet

# 130
  • Добрич
Здравейте!
Представям ви следващата си картина, която ще е подарък за свекърва ми. Има шивашко ателие, та си мисля, че би могла да пасне на интериора там.  Wink - http://images.kadrokosa.multiply.com/image/3/photos/4/400x400/6/ … 87of%2BVjbGijXn7g
http://images.kadrokosa.multiply.com/image/3/photos/4/400x400/7/ … yLlU8alHay099OePQ

bouquet

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 09:18 от kadrokosa

# 131
къдрокоске, браво! smile3501 И следващата ти картина е много хубава! Two Hearts
Кажи сега какви точно са боите ти и каква марка baby_neutral
Ааа, Гая беше права като каза, че тука има хора, които пощуряват целия форум! smile3516

# 132
Kadrokoske ,сууупер си ,много е хубава-сигурна съм че свекърва ти ще е доволна  bouquet.Абе ти без да чиракуваш мина на майсторлъка-то човек като си го има вътре,всичко му се отдава Hug

# 133
  • Добрич
Фанси, Мираж, много ви благодаря, милички!  Hug

Миражче,
Цитат
Абе ти без да чиракуваш мина на майсторлъка-то човек като си го има вътре,всичко му се отдава
- големи думи рече.  Embarassed   bouquet
Фанси, боите са на Марабу - витражни. Купих си черен контур и 6 цвята - бял, червен, зелен, син, жълт, кафяв, които смятам за основни. При смесването им се получават разни нюанси и засега са ми достатъчни.  Laughing Много съм доволна от Марабу. Всички материали са им мноооого добри!  smile3521 Е, вярно, че са скъпички, но си заслужават определено цената!  Peace

# 134
  • морето, сините вълни...
Невероятни сте!!!!!!
Винаги съм се възхищавала на красотите които се показват тук.

Общи условия

Активация на акаунт