Вече всички виждат, че сме двама - аз СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 12 174
  • 321
  •   1
Отговори
# 180
  • у дома с любимите си хора
Честито Мишок.Къде ще ходите?Похвали се !

# 181
Хей, здравейте момичета.... аз пак се загубих като черния пипер... ама какво да се прави Simple Smile Чета от време на време, ама все не успявам да се включа Rolling Eyes
Искам много да ви благодаря за всички хубави пожелания, които сте ми написали! Много сте мили и трябва да кажа, че дори и да нямах един приятел, и въпреки че не ви познавам, пак ми стана изключително хубаво   bouquet  hug
Аз за щастие нямам лоши съседи, нашите (нови) засега се държат добре, само дето много се оключваме... по четири-пет заключалки всеки път като се прибирам или излизам... Иначе всичко е наред...
Така ви се радвам, че ще се събирате... В "Дивака" е хубаво, ходила съм там... Весело да си изкарате Wink и да пиете по една сода и за нас  cheers
Айде сега с усмивка ви пожелавам хубав ден, какъвто е и моят Wink
Пък то най-големият подарък ще е на 1 септември  baby  Wink

# 182
  • морето и сините вълни :)
ее поне не съм единствената с проблеми от съседи-ама другия път като си стовари фъшкииките от котката на мойта тераса ще ги взема и ще и ги натрия в дъртата мутра #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мммм Феми -идеята з апейката ми харесва Mr. Green Joy Joy-направо е чудесна hahaha Joy

Саморасличе-благодарско за шофьорската услуга дето ми предлагаш-ама  мъжо като чу и каза"нъц".Няяя да стане мацко Naughty "

Тъй че без мен момичета ooooh!,абе има още време ама 99% няма да дойда Peace,колкото и да ми се сака-но все пак 1 % си оставям  Joy hahaha.Може да изникна като гъба накрая Joy

# 183
Анири, само да се похваля, че вече може да ми сложиш сините гащи на челната страница  Joy Simple Smile
Миналият петък стана ясен този факт...  а аз през цялото време мислех, че е момиче, въпреки силните вълнения на корема ми newsm44 по време на футболните мачове, на които ходихме newsm48 Wink

# 184
Ей мамани Hug.
Първо Честито на evilpolly ти си го каза най хубавият подарък септември newsm32.
Мамита при мен нищо интересно няма. Мъжо по цял ден работи и аз се чувствам малко  ignore2 ама няма как. Аз тук си вися чудя си се ко да правя и понеже не ми хрумва нищо смисляно се уча да готвя cooking кога успешно кога не толкоз. Взех си най накрая newsm39 от Пловдив амм нещо ме домързява да го карам и нали не знам дали е мн. добре та на 1 тук по половин час си връткам педали ( че тез 8 килца дет съм качила не знам ко ще ги правя ). Мамита аз не знам дали ви се оплаках. Като си бях в стариОт дом и ко ми беше прещракало си викам няма ся да се мацотя с олио то за 4-5 дена нищо няма да ми стане. Няма ама пусти тумбак preggo явно си расте доста сега и като се загледах ония ден и 3 стрии ми цъфнали отстрани не са на кой знае колко видимо място, ама ся съм направо бясна smile3511 на себе си.
Ани, то такива съседи винаги има няма как да се избегне не им се нерви no толкова не си струва.
Мамита аз гледам от доста време колички и столчета и всякви други таквиз неща, амммм тез дет аз си ги харесвам много скъпи бе smile3506. Иначе тез триколките нещо не ми допадат много та ще се заглеждам за такава на 4 гуми и да са по големки 1stroller, ама си мисля че още има време.
Наш бебок скача вече като луд чак му се чудя. То четох че сега уж трябвало да спинка между 14 - 16 часа в денонощието, а то туй нащо юначе скок подскок май хич не му се спи... На моменти чак ме '' заболява '' коремчето от шутовете му ( то боли не е точната дума, ама като не мога да го опиша тва усещане ) .
Мамита аз заминавам сега да си доготвям, че май само глупости почнах да пиша, а и да заредим тумбака с малко папане  eat пък после мисля да му ударя една дрямка  newsm46 че то в тва мрачно време buria ко друго да се прави.
Цунам ви до скоро мамита  love001...

Последна редакция: пт, 04 май 2007, 14:49 от bebe_to

# 185
Бебето, за "пресните" стрии казват, че подходящо мазило е Контратубекс -а, ама не съм сигурна какво съдържа  newsm78 и дали мазането трябва да става по време на бременността или след нея  newsm78 Нека някоя мама с повече опит да даде съвет  Hug
Мишок, я кажи за моренцето   grinning039, че и ние мислим юни да се пекнем за няколко дни   Nature Sunny 
И отново въпрос към мамите с опит - солариум преди моренцето?  newsm78 щото много народ са против, че излизали петна по лицето, ама то по тая логика и то слънцето требе да излезнат  Rolling Eyes newsm78

# 186
  • Бургас
Здравейте,
влизам на бързо дамо да кажа какво знам от моята козметичка. Каза ме, че солариумите не се пропоръчват при бременни. По добре било на плажа, в цял бански под чадъра. Аз и вярвам. Момичето доста се усавършенства, непрекъснато ходи на курсове, обучения и др. Работи с модерна апаратура и хубава козметика. И щом тя не ме съветва, значи си има причина. Иначе и е много лесно да ми вземе паричките.
Това е за сега, до скоро

# 187
  • София
Привет от мен!  bouquet Тази седмица хич нямах време да чета, но гледам доста сте писали. Wink Виждам, че имаме и рожденичка - ЧЕСТИТО, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ЗДРАВО БЕБЕ НАЕСЕН!!!

За срещата - щом не е за 12-ти ме пишете  Grinning (На 12-ти имам рожденик Wink). Ще се опитам да дойда.

# 188
Аз не знам за кой може да е полезен солариумът - чела съм че UV радиацията му е до 8 пъти по-силна от тази на плажа. Не случайно стоиш само 15-20 минути в него.
А за бременни най хубаво лекичко на слънце и по-малко, така смятам поне аз да направя де, ама още е рано и засега си се харесвам бяла.
Да ви се похваля аз вчера си направих сама мазило против стрии - купих си какаово масло от аптеката. И бадемово, и от жожоба сложих вътре, след като се консултирах малко с нета, и накрая 20-тина капки етерично масло от грейпфрут за мирис, стана много яко според мен. Поне няма консерванти и някакви бионеразградими съставки, които се оказа че има в купеното мазило против стрии на Vichy, което си бях взела. И него ще го измажа де, но оттук нататък ще карам предимно на импровизация и ще бъркам смеси. Много ми е забавно.
Честито на всички, които знаят пола на бебето си - на мен така и не са ми го казали още, ама ще се изтрае поне до следващия път. Синът ми е убеден, че бебето е сестричка, очаквам скоро и име да предложи  Laughing
ЧРД на Поли и от мен!   bouquet

# 189
basilisk, кажи малко повече за мазилото  Laughing Тъй като аз се мажа с това на Икаров, мога ли да го добавя /или зехтина/ в някое тоалетно мляко, че да се обърне малко мириса, щото дрехите след това миришат наистина на пържени картофи - както вика мъжо  Mr. Green Ти правила ли си подобни експерименти и дали по този начин не се губи ефектът пък на някоя от съставките  newsm78

# 190
Ами можеш да смесиш зехтина с няколко капки етерично масло каквото ти харесва, то има абсолютно всякакви възможни. Така няма да миришеш на картофи.
А за готовото мазило - не съм правила така, защото целта ми е да избегна именно някои от съставките на готовите. Просто не ме кефи да има парабени (които са консерванти), синтетични аромати или диметикон, пропилен гликол и не знам какви феноли, които са естрогеноимитиращи, абе всичко е по малко, но пък ние не се мажем само с един козметичен продукт дневно, нала така?
Много ме кефи да знам какво съм сложила вътре и да имровизирам.
То това ми беше първи опит и мазилото стана малко гъсто - щото основата е какаово масло, а то е малко по-твърдо от кравето масло на стайна температура. Не че не става - като го нанесеш на кожата, веднага се стопява и попива, но следващия път ще сложа и зехтин, дано стане малко по-меко.
Има още супер много неща, които може да сложи човек - масло от гроздови семки, от кайсиеви ядки, екстракт от невен и какво ли още не. И екстракти от алое имаше в аптеката, но прочетох че не са много препоръчителни за бременни.
Сега полека-лека ще редувам съставки. Аз съм чела че и само с чисто какаово масло да се мажеш е супер за кожата, но останалите неща също са си бонус де.
А маслото на Икаров мисля, че е доста чисто, в смисъл че си е само смес от натурални масла, без други химии, ама то не миришеше ли на хубаво?

# 191
Поли честито момченце!
Веси, какъв солариум те гони теб...никакъв солариум не ти разрешавам, избий си го от главата, ако искаш стой на балкона да се напечеш преди моренцето.
Мише направо ти завиждам. Аз и преди не се очертаваше да ходя с този вироглав мъж, ама сега с болните вкъщи вече съвсем си избих от главата морето тази година. Ще се пека на терасата Simple Smile Живея на последния етаж и ми е спокойно, никой няма да ми гледа тумбака. А иначе съм чувала, че по добре с цял бански.
Затова имам привилегията да не ме изнервят съседите, както Ани например. Но пък имаше едно дете от съседния вход, което всяка събота и неделя ме събуждаше с котешкия марш на пиано в 8 часа сутринта. Добре, че се изнесе, ама сега новия собственик прави ремонт вече половин година и е същото, та даже и по зле. Защо тоя човек решава да тропа в 7.30 сутринта, да стърже нещо по стената, и то тази дето е до спалнята не знам, но ми иде ... #2gunfire
Ина ама и ти си имала едни съседи и перипети с тях... направо думи нямам.
Мами как сте с килата вече. За Мишето разбрах, нейния юнак, като моя, за последния месец е наддал 3 кила  Joy Joy Joy Аз направо се ужасих като се качих на кантара. Вече съм с + 9кг, а съм на средата, ами до края...
Моренка по принцип повтарят ли се лекциите в училището? Аз много искам да дойда, но всеки път нещо става и точно тогава не мога. Както и другата седмица, тогава са ми прегледите при докторите и пак ще пропусна. Е надявам се по нататък да стана по сериозна и да дойда най-накрая.

Аз сигурно няма да влизам тези дни в нета, затова искам да пожелая предварително весело изкарване на празниците на утрешната рожденничка и на именичката ни утре, а и на всички именници в неделя. В понеделник официално ще ви поздравя пак  newsm51  bigdance2
Приятни почивни дни!

# 192
Момичета, прятни почивни дни и много слънце и настроение! newsm08 smile3534 smile3525

# 193
  • София
Честит Рожден Ден, Поли и честит мъничък мъж    bouquet   bouquet   bouquet
Желая ти много любов, здраве и късмет и разбира се здраво, прекрасно и послушно момченце наесен!
Мишоче, казвай къде ще ходите, че ни раздразни  Wink
Приятни и спокойни почивни дни, мили дами!

# 194
  • София,
Срещичка на бременелките от София!

Неделя 13 май 2007г. всички тумбаци (малки, големи и още по-големи) да се явят на сбирка в 16:30 часа в така добре познатият ни "ДИВАК " на ул. Христо Белчев, местоположението може да видите: ТУК

За сега сме 11 тумбака - главоломно се увеличаваме: Анири, Бенич, Мишока, Морена, Galia2007,thumbеlina, Liddi, Kali, Катрин, Ваня,Мацката........

Чакам още включващи се..........

Общи условия

Активация на акаунт