Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е подходящото лечение за бременна жена, която изпитва силни болки?
Какво представлява АГ отделението и къде може да се извърши цезарово сечение?
Какво е ефералган и как се приема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е подходящото лечение за бременна жена, която изпитва силни болки?
-
Какво представлява АГ отделението и къде може да се извърши цезарово сечение?
-
Какво е ефералган и как се приема?
-
Какво представлява ЖК и защо е важно да се отпише от него?
-
Какво е ритник и какво е значението на усещането му за първи път?

Честито момиченце на cherry spa 

и сега съм изгоряла от дънките до маТАРонките... картинка просто и то само отпред, демек половината крак... абе
... иначе много хубаво си изкарахме, с готина компания и барбекю.

, хем треперя, хем се хиля като ненормална
щото ми е едно весело, че ше гледаме малката буба ... абе чувствах се бетер от изпитите във ВИНС Варна
преди прегледа. И влизаме ние с мъжо вътре ... и кат дигнахме една патардия
изтървах си кърпичките на земята и той нашия: кат' се развика
А.... БУБУ.... да не падна в тюлета, бе, ЕЙЙЙ, БУБУ, добре ли си 

и Давидков вика: Ето гоооооооооо, спортното дупе
Сигурно е установил някак си, че матката ти е контрахирала и затова ти изписва тези лекарства. Не се притеснявай, докторите обичат да се подсигуряват.

, на младоженките също честито, пожелавам им много много щастие и любов. За протокола- вчера бях на лекар и май ще си имам мома, не е 100 %, но и предния път и сега лекарката каза, че не се виждат разни
чурки. Аз нямам предпочитания, само да е живо и здраво. Много се забавлявах с бъдещата щерка на
, голям майтап. И лекарката вика, а така браво на момичето, обикновено са едни стеснителни тези госпожици, но нашата май няма да е от тях