ЮНЧЕТАТА мама с щастие даряват, пълзят, вървят, бели за двама правят

• 14 945
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • Канада
Я да попитам аз още нещо,да използвам докато Ванко спи...
Не знам дали има други луди като мен,ама....понеже винаги съм искала две деца(мъжо иска три,ама май много ми идват на мен.... Mr. Green),та вече се замислям по въпроса.Иска ми се да не са с много голяма разлика,че да растат  горе долу с еднакви проблем.... newsm78.Знам,че е много трудно.....ама поне на веднъж!
Та,признайте си ако има още с такива бебешки еуфории  Wink Mr. Green
А пък мамите с по две малки дечица да дават кураж,че не е чак толкова страшно положението Grinning
Хайде,ще спирам да творя тук,че май не ми се отдава.Така го омотах,че дано ме разберете какво искам да кажа!
Отвам да творя в кухнята,че мъжо меню ми е поставил за днес! Mr. Green
Хайде до скоро!  love001

# 121
Привет и благодаря за комплиментите. Обувките ни са два пъти повече от това, което съм снимала, но все не мога да събера всички чифтове, защото съм ги разпръснала по 2-те колички и 2-те коли. Не знам кои са и удобни и кои са и любими, защото от нито един чифт не се е оплакала или да не иска да ходи с тях. Вчера една приятелка ме пита дали има нужда от още и този път категорично отказах.
Относно гърнето ми е много трудно, когато излизаме навън, защото не мога да го нося с нас и малко съжалявам, че от толкова рано я свикнах.
За второ бебче, ами искаме....ама ние още първото не сме изплатили newsm78
Дайте идея за рецепта за бебешката торта Praynig

# 122
  • Варна
Добро утро!

Сонка, май прохождането на Дидко ти се е отразило добре- изглеждащ много добре, отслабнала си  newsm10

Елисир, страхотни са колажите smile3501. Ама с такива готини момчета... и Цецко, и Сами и Ивчо.

Таталинка, страхотни новини за Ени! Много се радвам за вас  Hug

Нашето момиче Тея си е мацка един път...мъчно ми е само, че не сме се виждали скоро покрай нашите болести. Важното е, че пак си се обичаме, макар и виртуално.

Отплеснах се, а станало време да излизаме. Весел ден на всички!

# 123
Добро утро на всички!
Ние след малко поемаме на вилата, и влизам само да ви пожелая весел ден и мноооого разходки с малчовците!
А за гаджето Криско и мама Ани ,много,много целувки и  Hug Hug Hug Hug

# 124
  • на брега на Дунав
Привет, привет от мен.  Mr. Green
Котенце, малката принцеса е много чаровна, въобщето всички сте много хубавки  Hug
И да кажа браво на Елисирчето за страхотните колажи, напрао уби рибата с меча душата. Ааа  ...и браво на Любето хубав материал за снимане сте сътворили с твоичкият възлюблен  Heart Eyes. Да ги нацелуваш калпазанковците и да им плеснеш по една плесничка по пампата, да слушкат повече, че то от техните подвизи мама нещо много позачезва.
Сонка и вие сте the best и като гледам тез зелени палми и зелени тераси отзад то не ще да е Русие това бе  Mr. Green. ..... Мале как обичам зелении да му се не види. И сега една треска ме тресе покрай двора на клиниката, че двор голям пък не съм го облагородила още с треволяци. Опитах нещо, ама пусто миналата година бях бременна та с корема не ще да стене работата, таз година пък точно кът се сееха семенцата ние багажи пренасяхме по квартири   ooooh!.... и пак време за градинката ми не остана  Sad. Айде догодина нов късмет да е.  Grinning
Таталина, няма нищо по прекрасно от това детенцето ти да е здраво и да расте без проблеми. Радвам се, че проблема на сладката Ени вече е решен.   Peace
26, идеи за бебешки и детски торти имам доста, ако искаш мога да ти пусна нещо по пощата или скайп ако имаш както решиш. За украси става дума нали ... да не стане грешка  Grinning.
Дани_ип признавам си без бой, че и мен ме тресат бебешки еуфории, ама пък искам да поизчакам поне 2 години още за разлика от теб  Mr. Green. Аз имам малко по-различно разбиране за разликата в годините на децата и затова така, иначе ако ме питаш ей сега да съм надула корема ... ако ми го надуят де, че той татито малко трудно се решава без бой  Joyособенно за малка разлика. Тъй, че след 2-3 години сме на линия с трето, ако не стане някой грешка човешка преди това  newsm62, дай Боже такива грешки  smile3504
Оставям ви сега. Лек и безавариен ден ви пожелавам.   bouquet

# 125
Здравейте мамички.
Времето навън пак е хубаво,и деиства благоприатно на настроението.
Вие като пишете, че дечицата ви прохождат аз да ви кажа направо се притеснявам.Моя Дени само лази, изправя се прави крачки около мебелите и пак лази итака.А като го вдигна и го хвана за ръчички да ходи пак неще свлича се да пълзи.
Какво да правя кажете.Започвам да се упреквам.Не се занимавам достатъчно с него ли?Незнам.По принцип пропълзя много рано, и мислих че до годинка може и да проходиме.Да ама Не. smile3518
Иначе питате за бебета smile3506Аз по принцип искам още едно дете много искам.Искам и да не им е много голяма разликата.Но още е много жив спомена от това което преживяхме и аз и детенцето ми и семейството ми, че незнам на този етап дали мога да се реша  preggo smile3543  ylinfantНо на тези които са решили успех направо се възхищавам на такива маичета.Аз ще изчакам още около година дано времето лекува както казват.А ВИЕ ХАИДЕ  fertilization fertilization fertilization EFP stork-boyмного ще е хубаво да си имаме още бебета във форума.
Хаиде чао за сега да излизаме навън,дасе учим да ходим.Днес итати си е в къщи та сме щастливи много.След обяд чакаме гости итака ще ни мине деня.ЧАО ЧАО ЧАО и весели разходки.

# 126
  • на брега на Дунав
Дева-Ко въобще не се кори миличка за това, че дребното не ще да ходи. Ама за къде си се разбързала толкова .... и ние не ходим още и хич не бързам  да знаеш  Mr. Green. Еми като беше малка не пълзеше, направи няколко крачки сама на около 1 годинка беше и после спря и изведнъж разбра, че може да пълзи .... и така откара с пълзене месец, че може и отгоре. Накрая реши изведнъж да стане и пак да ходи и си проходи детето на година и 1 месец. Няма страшно някой деца не бързат с тая дейност и вината не е в родителите. Пък като не ходят напред назад по-малко кахъри имаме да знаеш, тъй че споко ще тръгнете и вие. Прегръдка от нас   Hug... абе мързеланковци са нашите дребосъчета к'во да ги правиш  Joy .
Да вмъкна два снимчици от вчера и от днешната разходка  Mr. Green
.
Мен не ме забелязвайте к'ва съм приблИдняла, негрИмирана и заспала, Embarassed  ... иначе нахилена като мама зелка  Mr. Green  ... че днес хич нямаше време за кипрене  Joy Пък и фотографа малко ни поизряза крачетата, ама фона над нас пък в изобилие го има. карай да върви  Joy hahaha

Последна редакция: сб, 12 май 2007, 21:08 от КорНиШонка

# 127
Корни, големи сладурковци сте,лелеее как прилича на теб Сами Hug Wink
А фотографа ,ако е Еми,простено и е Laughing

# 128
Привет и от нас!
Анитка,Корни   Joy  bouquet ами малко май съм дръпнала,но не ще да е от Диди щото седи повечко в количката докато мама си пийва кайвенце  Embarassed
Корни Сами много сладък.Наистина Еми ли е фотографа,защо я няма на снимката?
Днес тука беше повече от лято голяма горещина ама ние бяхме пак по улиците   grinning039Ох и аз искам още едно човече,но да видим кога   Wink
Такъв мързел ме е налегнал  ooooh!че ви оставям и се гътвам до малкия,който заспа незнайно за кога и да видим довечера какво ще правим  Shocked
Лека вечер

# 129
  • на брега на Дунав
Аз днес голямо включване му ударих  Embarassed. Сонка, Котенце ми не душички, фотографа не е Еми, тя като никой път толкоз залисана от игри изобще не пожела да се снима  Shocked, това е нещо нетипично за нея ... де не иска да се снима. Фотографа беше една позната мацка, но тя милата докато хване цаката кое как се натиска, че при нас фотоапарата има малко по-различно фокусиране и то накрая бях доволна въобще че се снимахме  Joy пък за качеството нямах претенции  Mr. Green.  Мъничето се разрева ще отида да му обърна внимание, че и той мама си иска бе. Айде пак чао за сега, че днес направо се ....   

# 130
  • София
Добра вечер, момичета! Simple Smile

Ей, голяма жега настана тея дни и тука. Днес Ени едва издържа ходенето по магазините и избора на лятна количка. А и уж почивен ден, но пак беше гъч от коли и постояхме бая по сфетофарите, което направо ни спари и тримата Sad Милото ми детенце, от жегата не можа да се отпусне и да заспи в колата... следобед плака много и се гушеше в мен, не ме изпускаше за секунда.
И след като ви се оплаках, да взема пък да ви се похваля Wink Ени днес направи първата си крачка без да се държи за мебелите. Но, после тупна по дупе. Далеч съм от мисълта, че прохожда, но й се радвам на опитите и борбеността, с която се справя с предизвикателствата Simple Smile Може и инат да е, но не се отказва лесно от набелязаната цел.

Мимик, дай пак линка към снимките от рождения ден на Йоанка, че нямам търпение да ги видя.

dani_ip, мерси, мила   bouquet Идеята ти за градинско парти е страхотна, ще чакам с нетърпение снимки. Каква украса мислиш да направиш?
На въпроса за второ бебче - ако имам второ дете, искам разликата им да е по-голяма. Според мен всяко дете поне до третата си годинка трябва да получи цялото внимание на мама и татко. Тогава те най-много имат нужда от това. Със сестра ми разликата ни е малка и като се е родила съм страдала много, че вече трябва да деля вниманието на мама с някакво си бебе. Мисля, че това се отрази и на отношенията ни въобще. Като малки много се карахме, чак до бой се стигаше. Ако съм била по-голяма, когато тя се е родила, може би щях да й се радвам и да помагам на мама в гледането. Но тя се е появила в момент, в който аз съм имала най-голяма нужда грижите на майка да са само за мен. Сигурно ви звучи егоистично, но така мисля.

26, за бебешката торта предполагам най-удачно ще е да е от бисквити и някакъв крем от кисело мляко или от детския йогурт. Виж в готварския, май там имаше идеи за такива торти.

Анитка, Корни, благодаря ви за хубавите думи  Hug

Дева-ко, не се тревожи за това, че бебко не ходи. Явно идеята за ходене още не му е толкова близка. По-добре не пришпорвай нещата, така само може да му навредиш. Нека Дени сам си реши кое, кога и как  Peace

Спокойна и свежа майска нощ ви желая!

# 131
Привет и от нас   bouquet
Днес от скиторене изобщо не ни остана време за вас, но сега ще наваксам, бебка спинка вече  ooooh!
Анни, май доста дечица са така, споко, аз като говоря с мамите около нас, доста споделят, че дечковците у дома си форат без проблеми, по мебели, по стени, ама на вън не щат и не щат... Може би ги е страх, че им ги няма мебелите, да си ги ползват  Mr. Green
Ние все още за ръчички си се водим, дори я е страх да се пусне на една ръка, а за по мебелите и дума да не става  newsm78  Тя се кефи да пада на дивана и направо не знам как ще я накараме да разбере, че така няма да стане и че не може и на земята така да се хвърля да пада  #Crazy Ако я оставя подпряна някъде, си стои, занимава си се с нейните си бебешки занимавки и проблеми, ама като реши да тръгне, не се сеща, че трябва да направи крачка и полита напред  hahaha  Пък като се спира до нещо интересно, не може да прецени все още колко близо трябва да спре и все се навежда и се дупи много смешно, за да достигне до нещото и ако не я държа, пак си полита... Ама кво да ги правим, ше се научат все някой ден, пък тогаз ше си викаме "Колко спокойничко беше, докато не можеше да ходи сам/а  Mr. Green "
коТе, дори и на една страна, абе големи сте убавици бе, и двете с малката принцеска  Heart Eyes браво, браво... Весело прекарване на вилата ви пожелаваме  Hug
Таталина, не знаех, че малката красавица е имала двигателни проблеми, стискам палци наистина вече да е "имала" и всичко да остане в миналото и да проходи в най-най-скоро време за радост и успокоение на мама и тати Peace  Клубчето наистина е страхотно, ще се забавляват малчуганите както трябва, а за тортата, сигурна съм, че ще е най-красивата, както и момиченцето ти, отдавна искам да го кажа, но все пропускам...
Любе, растат тез дечица като гъбки бе, голям ти е младежа вече  Hug Разкажи за ЛЛЛ годишнината, аз за съжаление пропуснах...
Сонка, и ти с тва кръшно телце  Hug Значи скоро ше прохожда сериозно младежа  Laughing Свърши се със спокойствието  Mr. Green  Абе в тея шадравани сме се къпали  hahaha
Хайде за сега стига толкова, че тва го пиша от два часа, ама насам-натам и Евровизия гледаме и сега на финала точно да съм онлайн пред ТиВито, по-късно ще продължа   bouquet  Стискайте палци за Елица и Стоян  Peace

# 132
Ето ме пак  Laughing

dany_ip, пробвай да го сложиш на гърне, то от опит глава не боли  Mr. Green Ние от 2 месеца си акаме на гърне, ама тя тогаз и идея си нямаше, че може да щъка насам-натам без проходилка, за на мама и тати ръцете, и беше по-лесничко да станат нещата... Ако го знаеш долу-горе по кое време си ака, го сложи, ама си вземи обикновено гурне, че другите, пеещите, много ги разсейват... А иначе ако седи, след сън и след ядене (по възможност, разбира се), то и преди сън трябва, ама пък ний чакаме да припадаме вече за сън, та да спим и сме леееекинко раздразнени и на гърне трудно... А за парти на открито - мммм, любимото ми, за съжаление ние сме в панелка и няма как, ама може някъде на пикник или на някоя хижа да идем после с приятели  newsm78
А относно децата - ами сега след първото и ние си искаме второ, ама да поотгледаме първо таз гуспоица, че с тез квартирииии... Пък в Силистра няма да се върнем  Naughty , та ша трябва да почакам малко  Thinking
Deva-Co, споко бе, свате  hahaha Какви са тез мисли  newsm78 Нормално е, някои деца прохождат в деветия месец, други след годинка и някой друг месец, всички са си индивидуални личности, не можеш да ги сложиш в калъп и да кажеш "Ето, той изостава, ужас" или "Абе ти що не си му обръщала повечко внимание???" Тва са глупости, я без упреци  Crossing Arms Когато си му дойде времето, той сам ще се пусне   bouquet
Корнииии, мноооого сте сладинки бе, бонбонииии  Heart Eyes Верно не си се променила много, все същата хубава коса и чаровна усмивка  Wink  А Сами наистна много прилича на теб, но и Еми също, с тез чипи нослета  Hug
Муцунка, как сте мила? Абе няма ли да се затопли тва време там, та да си щъкате на воля  newsm78  Давай снимки...
Ами тва ша е за днес, че съмна пак  newsm78

И малко оф, ама ...
Жалко за Елица и Стоян, на 5-то място останаха, а си заслужаваха първото, че такъв комерс тресе Евровизия, думи нямам... Пък те са уникални... Ако не сте слушали други техни парчета и това ви е харесало, потърсете си по сървърите и послушайте, няма да съжалявате  Peace

# 133
  • София
Влизам да почерпя виртуално за моя рожденик. Да ми е жив и здрав и много щастлив и.... разбира се да ме слуша повече Mr. Green.

newsm59  newsm59 newsm59
 newsm38 newsm64 Wine Glass beer Coffee cook cook cheers smile3510 eat beer

# 134
  • Бургас
Честит рожден ден на малък Чушка бой.Нека да е здрав,щаслив,голям късметлия и да е радостта и гордостта на мама и тати.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт