[desi], проблемът не е сух въздух, а настинка. След малко чакам педито му да дойде да му чуе гърдите, но аз мисля, че са чисти. Това с евкалипта е интересно, трябва да потърся.
Пак за говоренето - на мъжът ми му е направило впечатление (и то вярно), че Стефан не обича да си играе с деца, които не говорят. Не знам защо, но търси контакт предимно с по-големи от него деца, които му обясняват нещо и го занимават. Иначе не му е интересно. Та се надявам това да успокои процеса на говорене. От друга страна не се тревожа особено, защото и баща му късно е проговорил, а с акъла си е съвсем наред!
Иначе забравих да ви се похваля колко е възпитан VIVKA, и Стефан много обича кошницата с щипките! Обаче от днес почнал да ги пуска през терасата.
Досега само ги разхвърляше. После като му кажа: "Прибери щипките", старателно почва да ги прибира една по една. А спрейовете наистина са по-лесни, но в повечето случаи те са просто физиологичен разтвор, не лекарство, пък и той като види, че се насочвам с нещо в ръката към него, му става ясно накъде бият нещата и търти да бяга.Хайде чао от мен, да чакам лекарката да видим ще се караме ли за антибиотик или ще бъдем на едно мнение.

) - Вики някакси ги заобича тези неща за носа
та няма да е много удобна, но не давам нищо да изнася на терасата и така.
А съм сигурна, че на сок ще ги приеме. И тя не обичаше сокове, но полека-лека се отприщи. Сега като й правя някой фреш изпива цяла чаша на екс 

Нямам думи, както се казва. Бравос! 

Ако някоя майка по мой сигнал се прави на разсеяна че не я разбира,Дарина застава пред нея с ръце зад кръста и започва "мням-мням-мням"..