Мъничко бебоче шава, рита - иска то СЕПТЕМВРИ бързо от корема да излита!

• 22 501
  • 269
  •   1
Отговори
# 135
Само набързо да се включа и аз  Hug
За тезки,които ще си сменят личните катри, ако смените само лична карта, шофьорската ви книжка е невалидна, защото сте с друга фамилия!
МНого е тъпо, аз 15 дни не шофирах, докато ми излезе личната карта, за да си подам документи в КАТ.
ТЪПООООО
Весел ден от мен!  bouquet

# 136
Добрютро  Hug
Брей, че убави новини! Честито на всички, които си знаят пола Simple Smile Мъжката група все още си води по брой Simple Smile
Лекси, тоз твой бебок определено футболист ще става! Ама много страшно това с грабежа! Ужас, не дай си боже да се случи!!! Само не се плаши и внимавай, виж как зле ти се отразява.

Анири, а ти за всеки случай си вземи международния паспорт, да не ви се развали пътуването. Някъде връщат, щот сме българи все пак Simple Smile

Нашия господинчо също хубаво си беше поседнал на прегледа и хич май не даваше интенции да се обръща Simple Smile Ма рано още бре хора. Преставяте ли си какво е 20 седмици да седиш надолу с главата  Joy Joy Joy Joy

Да ви се похваля, взех си днес (малей колко съм сериозна) резултатите от БХС - 1:10 000 е рискът, а възрастовият - 1: 1 320. Хормони в граница, всичко е наред. Утре за пореден път ще ми точат кръвчица от вената - този път за антитела. Ба си, изпиха ми кръчицата тези хора!

И такаааа, хай целувки Hug

# 137
марина_79,
ок шофьорската ми книжка е невалидна, а да не кажат и че колата си няма собственик?
пффф.. трябва да се изръся са с 50 лв за документи ако трябва и на колата да сменям ще трябват още толкова.

# 138
  • София
За тезки,които ще си сменят личните катри, ако смените само лична карта, шофьорската ви книжка е невалидна, защото сте с друга фамилия!
Сигурна ли си? Shocked Защото аз моята л.к. и паспорта си ги смених още след сватбата (2003 г.), но бързахме да заминаваме за чужбина и нямах време да ходя за медицинко, до КАТ и т.н. и само шофьорската книжка остана. А и тогава нямахме кола. Сега вече 4 месеца шофирам със старата фамилия на шофьорската книжка  Rolling Eyes и малко ме е шубе да не ме спрат за проверка (досега не ми се е случвало), но мой колега ходи да си сменя неговата, че му беше изтекъл срока, та пита и по моя повод и са му казали, че щом не ми е изтекъл срока на валидност няма проблем. newsm78 newsm78 (Проблемът ми със смяната е, че трябва да ходя в Пазарджик да я сменям или всички документи да си сменя в София, пък сме още на квартира...).

# 139
марина_79, то тогава всички документи, извадени на твое име преди да се омъжиш стават невалидни ли  Mr. Green не е точно така Hug ми променете си и нотариалните актове и всичко квото ви дойде наум  Joy
ако някой го страх да не му правят проблеми, да си извади едно удостоверение за идентичност на имената и толкоз Peace - никой копче не може да ви каже  Peace
Ваня, разбира се че няма проблем  Peace

# 140
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
МНого е тъпо, аз 15 дни не шофирах, докато ми излезе личната карта, за да си подам документи в КАТ.
ТЪПООООО

Ами, мисля, че трудно ще ме изловят. Като ме спрат катаджии, ще прегледат шофьорската ми книжка и документите на колата; твърде малко вероятно е да ми искат и личната карта. Още по-малко вероятно е да започнат да звънят по радиостанции, за да проверяват дали книжката ми не е фалшива - на мъжа ми му се е случвало, но рядко издърват жени-рецидивистки, още по-рядко бременни такива. Wink Пък и ще се правя на ощипана и незнаеща докрай как точно стоят нещата и айда-а-а-а. Няма да падна по гръб аз (нали съм си лъвче Wink )- като съм си наумила, че така ще действам, така ще бъде. Sunglasses

# 141
  • гр.Варна
Не моеже шофьорската книжка да е невалидна, защото ЕГН-то е същото.
Друг е въпроса, че полицаят не мисли особено като те спре и като нищо може да ти издрънчи един акт.
Ако не е супер спешно, можеш само едно удостоверение от Общината да си извадиш-за идентичност на имената и би трябвало да свърши работа.
Ама знае ли човек на кого ще попадне? ooooh! ooooh! ooooh!

Анири, задължително искат и лична карта!Няма да минеш само с документи на колата!

# 142
марина_79, то тогава всички документи, извадени на твое име преди да се омъжиш стават невалидни ли  Mr. Green не е точно така Hug ми променете си и нотариалните актове и всичко квото ви дойде наум  Joy
ако някой го страх да не му правят проблеми, да си извади едно удостоверение за идентичност на имената и толкоз Peace - никой копче не може да ви каже  Peace
Ваня, разбира се че няма проблем  Peace

Не съм писала такова нещо!!!!!!!!!
Говоря от личен опит в Русенските институции и то за шофьорската книжа. Както искаш си го разбирай.
А относно другите документи после ще ти се налага да доказваш, че лицето .... с нова и старата фамилия са едно и също лице, ама ти си знаеш...........

# 143
Не моеже шофьорската книжка да е невалидна, защото ЕГН-то е същото.
Друг е въпроса, че полицаят не мисли особено като те спре и като нищо може да ти издрънчи един акт.
Ако не е супер спешно, можеш само едно удостоверение от Общината да си извадиш-за идентичност на имената и би трябвало да свърши работа.
Ама знае ли човек на кого ще попадне? ooooh! ooooh! ooooh!

Анири, задължително искат и лична карта!Няма да минеш само с документи на колата!

Ок
във Варна може да има други закони

# 144
Мен, едно наум, че рядко ме спират, но когато са ме спирали, никога не са ми искали лична карта, а само шофьорска книжка. Доколото знам, ако представиш шофьорска книжка на полицаите, тя също се смята за личен документ, т.е. спокойно мога да им кажа, че не си нося личната карта, а само шофьорската книжка и те нямат за какво да ми правят проблеми. Питах и мъжа ми дали са му искали някога личната карта катаджиите (него най-редовно го спират), той каза, че никога не му се е случвало.

Всъщност, като се замисля, аз чух, че ще вадят нови лични карти и нови задгранични паспорти от ноември натам, а за нови шофьорски книжки май нищо не споменаха?!?!? Някой спомня ли си какво съобщаваха, понеже ако няма да има нови шофьорски книжки, може като изляза 40-те дни преди раждането в болничен, да се прежаля и да се занеса до КАТ все пак.

# 145
Момичета правете каквото си решите!
Това го написах за да сте инфромирани, а не за да ми вадите от 10 кладенеца вода и бла-бла.......
Ако не дай си Боже стане ПТП, много лесно ще установят, че книжката е невалидна и следват много по-строги санкции.
Всеки сам си решава, аз не съм го написала, за да споря с вас!

# 146
Варненки,айде по сериозно да се задействаме - в неделя 16 или 16 и 30 къде ще се срещаме???Според мен най-удачно е да сме в заведение, защото ако някой примерно не може да дойде в началото, а по-късно ще може направо да дойде при нас...Иначе трябва неопределено дълго да кибичим прави някъде по спирки и полянки HugИмам само 1 молба - около 17ч ми е времето за следобедно ядене и трябва да измислим място, където не само може да се пие кафе, но и да се яде Rolling Eyes - иначе ще трябва много експресно да си тръгна, че не държа на глад и ми прилошава Embarassed
Ани, душата, щом съм ти обещала да съм ти такси значи това е, на линия съм!!Ти само гледай да му влезеш под кожата на твоя мъж Wink - останалото е лесно Simple Smile

# 147
marina_79, надявам се, че не сме те обидили; ние просто споделяме мнения. Peace Права си може би, че при ПТП би настанал проблем, знам ли... Както и да е, нека оставим темата настрана, че се обостри ситуацията. Hug

# 148
  • Бургас
Здравейте пак,
извинявам се за въглехидратите, за протеините мислех, ама съм написала въглехидратите. А що се отнася за документите, аз си купих кола и шофьорската ми книжка беше от  плевен, омъжих се и пак не я смених, блъснаха ни и при ПТП-то само ми казаха, че като изтече срока нашофьорската ми книжка е хубаво да си извадя новата от Бургас. Не са ми правили никакъв проблем - не виждам смисъл да е невалидна. Ако някъде изрично в закон пише, че е невалидна сигурно е така. Но при мен нямаше никакви проблеми. Така че ако не ви е спешно, не бързайте, няма смисъл само да се вадят документи в несвяст и да наливаме пари в държавата. Така или иначе 2008 г щяло да бъде задължително подменянето с нови. Но всеки си знае и си преценя най-добре.
Хайде бай

# 149
Хора, в по-голяма част от системите се идентифицирате не по имената, а по ЕГН, а в банките и кредитни институции - по клиентски номер, така че, гледайте срока на валидност на документите си.
За личните карти е важно заради раждането на бебето и неговия акт за раждане, както и за тъпите болнични.
Целувки

Общи условия

Активация на акаунт