Мъничко бебоче шава, рита - иска то СЕПТЕМВРИ бързо от корема да излита!

• 22 492
  • 269
  •   1
Отговори
# 90
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Я да питам булките, че стана въпрос за смяна на имената. Моя милост, срам-несрам, другия месец правим година брак, но още не съм си сменила документите. Знам, че ще понеса някаква глоба и по принцип бих си сменила документите чак през ноември, от когато ще започнат да правят новите, но искам на акта за раждане на бебо да съм си с новите имена, а не да съм инкогнито. Wink Та, къде трябва да отида за смяна на документите, като се има предвид, че искам и адресната регистрация да си сменя (ако все още съществува такова нещо), т.е. искам на новите документи да ми пише и новия адрес по местожителство - казваха ми, че трябва да отида в новата община, но аз си спомням, че преди се ходеше в местното РПУ. Или май първо трябва да отида в общината за смяната на адреса, а после в РПУ-то? Който е минал наскоро през това, моля да сподели, че съм много кът с времето и искам от първия път да отида, където трябва да отида. Wink

По принцип смятам да си извадя само нова лична карта, а шофьорската книжка и задграничния паспорт ще си ги пусна през ноември заедно с още по-новата лична карта.

# 91
Хи, Анири и аз съм кат теб. Още не съм си сменила личната карта Simple Smile Та да ти кажа какво проучих - отиваш в новата община дето ще да живееш и взимаш от там една адресна карта ли беше, карта за смяна на адреса ли, ще те излъжа точно как се казва. Та попълваш една такава карта и те записват в новата община и служебно те отписват от старата. После в новата ти община отиваш за личната карта. Ма ей са се убивам да се сетя - не се ли ходеше в МВР-то на новата община...

Ууууф, ще проуча пак, щот преди седмица мъжо това прави и сега нищичко не помним  newsm78 newsm78 newsm78

# 92
Ууууф, ще проуча пак, щот преди седмица мъжо това прави и сега нищичко не помним  newsm78 newsm78 newsm78

Хаха hahaha

Хич не ми се занимава с бюрокрацията ни, затова така съм ги оставила на течението документите си.

Значи, отивам в Общината, действам с адресната карта, пък дано оттам ми дадат инфо как да дерзая нататък. Но сигурно следващия месец ще се задействам - аз все така си го отлагам - от време оно...

# 93
морена, утре съм на линия, ще си кликнем по гсм-ите Wink , пък която стигне първа ще пази места за другите
анири, споко. лятото ще станат 2 години откакто сме женени, пък аз още не съм си сменила документите  Embarassed на всичкото отгоре имам и 5-годишна американска виза, дето заради нея ще трябва да си закача стария паспорт за новия ... абе разправия. ама да ти кажа честно не знам дали можеш само личната карта да си смениш, пък по-натам останалите документи, ако може така и аз така бих направила.аз сигурно тази седмица ще ходя до РПУ-то за моята лична карта, та ще питам каква е процедурата и ще докладвам. иначе за смяна на адресната регистрация трябва да отидеш първо в общината (Витоша - която се намира на ул.Слънце, мъж ти трябва да я знае къде е  Wink ) и след това с жълтата бележка от бланката дето ще подадеш там отиваш в 6РПУ (там е наш'то райнно). Ако искаш като се видим в неделя на срещичката по-подробно ще ти разкажа всичко, че моят мъж си сменя регистрацията преди да се женим.
да ви кажа момичета, моят работодател ми каза, че заради болничните е хубаво да си сменим личните карти с новите фамилии, щот' тия в нои са тъпаци и нямало да ни изплатят болничните и т.н. само в излиши разходи ще ни хвърлят  #Cussing out при положение, че пак ще сменят документите,ама айде ....

# 94
mackomacko, знае ги мъж ми и общината, и РПУ-то, но ще разпитам и теб в неделя. За проблемите с НОИ съм чувала - и със сменени, и с несменени документи - при смяна на фамилята все нещо им остава неизяснено. #Crazy Та съм сигурна, че и с тях ще се борим на следващ етап.

А за смяната само на личната карта - нямат как да те спрат. Всеки документ си се вади отделно и е на различна цена. Въобще няма да им представям книжката си и задграничния, та след няма и половин година да трябва отново да си ги вадя... Sunglasses Дано да ми се получи. Wink

# 95
Здравейте и от мен само на бързо да се отбия и да ви прочета,че сина ми има открит урок и ще бягам. Rolling Eyes
Ааааа момичета за училището утре,ще ми обясните ли къде ще се проведе да си домъкна тумбачето и аз? newsm78 newsm78 newsm78 Разбрах че ще е в някъква пицаря, но не разбрах къде се намира? ooooh!

# 96
Лелее, мамита, много сте изписали за един ден, бре. Не може да ви изчете човек  ooooh!
Да се запиша и аз в новата темичка, че както сте я подкарали още ден- два и ще я заключат!
Благодаря на Инчето за страхотния дизайн! Много сладурски бебоци си изнамерила! Hug Дано измислиш нещо готино за бала, за съжаление нищо изключително гениално не ми идва да те посъветвам като идейка newsm78 А и тенк ю за този сайт с пеленките. И аз ще чакам отзиви от по-запознатите мамчета, че ми стана интересно. Ще ми се памперсите да ги ползвам само първите няколко месеца. Thinking , та затова мисля алтернативи. Стискам палци майчето и мъж ти скоро да са много по-добре  Hug
leiche, съжалявам за това което ти се е наложило да преживееш! Направо да си скъсаш нервите #Cussing out И аз мисля, че добре си направила, че в крайна сметка си се отказала. Егати подигравката! Ама за убиване е тази лекарка дето ти е записала часа чак за тогава. Хич не им и пука. #2gunfire Аз като се записвах за моето амнио и на мен ми бяха дали час за последния ден на 20та г.с.седмица и като питах ме увериха, че това бил първия свободен въпреки забележката ми, че май ще е доста късно. Вечерта се оплаках на моята лекарка и да видиш набързо как колегиално се разбраха и благодарение на нея часът ми беше изтеглен 10 дни по-рано. #Crazy Щом и в Америка ситуацията е подобна нямам думи просто  Sick Jungle  и ти май големи премеждия си имала ooooh!
Фемининче, това с гевреците май наистина не е най-добрия вариант, ако че е доста вкусен Blush Сусамът  е най-пълноценен когато е смлян, а също и суров! Така че бягай за тахан.Mr. Green  Във връзка с оплакванията от мъж ти да споделя и аз за моя тати, който пък бе употребил голяма част от препарата ми специално закупен от чужбина за пране на фини тъкани като чорапогащници. И той за шампоан го взел даже се похвали че косата му станала страшно мекичка и му изчезнал пърхота hahaha Явно така стават великите открития  Mr. Green
Честито на новите госпожи  bouquet trex много сте сладки с мъжа ти и много си отивате! Много мило си се изказала за него. Бъдете винаги така щастливи!  bouquet
Добре дошла на новата мама! Hug Която всъшност си е мама ветеран щом чака трето детенце  Hug
Честита девойка на Валя и мъж на Веси!
Целувки от мен! Отивам да гледам Birth stories по Reality Zone! Mr. Green

# 97
samorasliche, писах ти на лична бележка  yes

а иначе къде по точно и в колко часа ще е варненската среща ?
че аз както не съм виждала нито една от вас  Rolling Eyes  Blush
ама ще се познаем по шкембаците preggo

# 98
Анири,  защо през ноември ще си сменяш шофьорска книжка и лична карта  Rolling Eyes
нещо не го разбрах. Ако ще вадиш сега л.к. - през ноември за какво ти е нова бе?! Rolling Eyes
та ситуацията по ваденето на л.к. е следната: в общината отиваш ако сменяш НАСТОЯЩ адрес /адресът, който не е вписан в л.к., а само в масивите на общината и МВР/. Онзи адрес, който го пише  в л.к. е ПОСТОЯНЕН.  Та ако сменяш настоящ и постоянен - първо в общината, попълваш една жълта адресна карта smile3523 и след това  newsm01 отиваш в съответната паспортна служба на съответното РПУ /по настоящ адрес/, където попълваш заявление, което ще си купиш оттам, плащаш в близката банка такса /те ще ти кажат в коя/, след това в РПУ подаваш попълнено вече заявление и платена такса. Във въпросното заявление се пише и настоящия адрес. Ако не сменяш настоящия адрес и си остава същия - пропускаш ходенето в общината.  PeaceТова е процедурата по вадене на л.к. Шофьорската ще обясним като стигнете до нея  smile3521
А на вас много вие смешно, ама я си представете Анито, след закъсването в асансьора, и пристигаща на  сергията afwitch, където вече пенсиите са изкупили ягодите ? af Вий представяте ли си какъв шок ще изживее  продавачката?  newsm29 А на вас ви е смешно - ама ха!  Mr. Green Joy Joy

# 99
Инче,  ех днеска писар те направихме бе    smile3523 Heart Eyes
слагай на pavlinadidko  РОЗОВ памперс - ще си имат мома, да им е жива и здрава!  Praynig Уфф, а тя мацката, само лежане и пак нещо по доктори тичат, ама дано всичко да е наред при тях  Praynig Praynig Praynig не успява да влиза във форума, не може да ни изчете, аз я чух по кюто.  Peace

# 100
  • Sofia
Ни мъ биййй бе Весиии Cry Cry Cry  Mr. Green

Беринче ти гледам си във Варна( аватарски)  Rolling Eyes... после гледам програмата на у-щето и във Варна няма даскало утре  newsm78, та си рекох, че може и да си у Софийско, та да кажа за пицарията ... в Лиляната Димитрова пицария Мис Каприз утре 9.30 почва, казвай да пазим ли място?! Simple Smile

Ейййй стиснала съм се( палците де) и аз от всякъде за Павлинко! Praynig Praynig... Всичко ще е ОК, така трябва!!! Crossing Arms

# 101
ЧЕСТИТО на страхотните ни булки smile3525 smile3525 smile3525Много щастлив семеен живот ви желая изпълнен с любов и радост!
Анири,както вече са ти написали....първо сменяш адресната регистрация,а после в личната карта.Но и за двете подаваш в квартала в който ще се водиш че живееш.
Приятна вечер на всички тумбалани Hug

# 102
Моренка от Варна съм да.Но май утре 10май имаше училище и тук в една пицария, ама като не мога да намеря сега къде го прочетох.Чакай пак да търся и моля варненки да ме упътят ако може........... Praynig Praynig Praynig

# 103
берина, има утре лекция във Варна, видях на сайта на 9 месеца
Варна
10. 05. 2007г. – 09.30 ч. в Пицария Palazzo Олимпийски клуб, (Ул. Славянска 1-3-5) – Д-р Юлияна Йоргова, педиатър в ДКЦ “Чайка” ще представи темата “Хранене и захранване на кърмачето.”

а на този сайт http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool можеш да видиш програмата за месец май  Wink
лиди, отговорих ти на лични  Wink

# 104
Благодаря ти много Мачомачо,но аз пак да попитам варненските момичета къде се намира тази пицария? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт