Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява таханът от сусам и как се консумира?
Какви са мненията за гевреците и какви са техните здравословни алтернативи?
Какви са мненията за генетичните изследвания и системата за тяхното провеждане в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява таханът от сусам и как се консумира?
-
Какви са мненията за гевреците и какви са техните здравословни алтернативи?
-
Какви са мненията за генетичните изследвания и системата за тяхното провеждане в България?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума за контрол на теглото по време на бременност?
-
Какви са мненията за консумацията и усвояването на хранителни вещества от сусам?
Та, къде трябва да отида за смяна на документите, като се има предвид, че искам и адресната регистрация да си сменя (ако все още съществува такова нещо), т.е. искам на новите документи да ми пише и новия адрес по местожителство - казваха ми, че трябва да отида в новата община, но аз си спомням, че преди се ходеше в местното РПУ. Или май първо трябва да отида в общината за смяната на адреса, а после в РПУ-то? Който е минал наскоро през това, моля да сподели, че съм много кът с времето и искам от първия път да отида, където трябва да отида.
Та да ти кажа какво проучих - отиваш в новата община дето ще да живееш и взимаш от там една адресна карта ли беше, карта за смяна на адреса ли, ще те излъжа точно как се казва. Та попълваш една такава карта и те записват в новата община и служебно те отписват от старата. После в новата ти община отиваш за личната карта. Ма ей са се убивам да се сетя - не се ли ходеше в МВР-то на новата община...
при положение, че пак ще сменят документите,ама айде ....
Та съм сигурна, че и с тях ще се борим на следващ етап.
Дано да ми се получи.
Дано измислиш нещо готино за бала, за съжаление нищо изключително гениално не ми идва да те посъветвам като идейка
, та затова мисля алтернативи. Стискам палци майчето и мъж ти скоро да са много по-добре
Аз като се записвах за моето амнио и на мен ми бяха дали час за последния ден на 20та г.с.седмица и като питах ме увериха, че това бил първия свободен въпреки забележката ми, че май ще е доста късно. Вечерта се оплаках на моята лекарка и да видиш набързо как колегиално се разбраха и благодарение на нея часът ми беше изтеглен 10 дни по-рано.
Jungle и ти май големи премеждия си имала
Сусамът е най-пълноценен когато е смлян, а също и суров! Така че бягай за тахан.
trex много сте сладки с мъжа ти и много си отивате! Много мило си се изказала за него. Бъдете винаги така щастливи! 
и след това
отиваш в съответната паспортна служба на съответното РПУ /по настоящ адрес/, където попълваш заявление, което ще си купиш оттам, плащаш в близката банка такса /те ще ти кажат в коя/, след това в РПУ подаваш попълнено вече заявление и платена такса. Във въпросното заявление се пише и настоящия адрес. Ако не сменяш настоящия адрес и си остава същия - пропускаш ходенето в общината.
Това е процедурата по вадене на л.к. Шофьорската ще обясним като стигнете до нея
, където вече пенсиите са изкупили ягодите ?
Вий представяте ли си какъв шок ще изживее продавачката?
А на вас ви е смешно - ама ха!
Уфф, а тя мацката, само лежане и пак нещо по доктори тичат, ама дано всичко да е наред при тях