Мъничко бебоче шава, рита - иска то СЕПТЕМВРИ бързо от корема да излита!

• 22 498
  • 269
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Да, бе  doh... имало утре и във Варна ама нали блея Crazy...

Айде от мен бай за сега... отивам на вечеря при свеки Heart Eyes... да е ми е жива и здрава, честичко и гостуваме. Sunglasses
Довечера обаче пак съм тук. Crossing Arms

# 106
Здравейте момичета,

Не съм писала отдавна, но ви следя редовно...

Да се похваля - днес бях на фетална морфология. Живот и здраве, ще си имаме господин! 310 грама - всичко му е наред. Беше се опнал с ръцете зад главата, точно като баща си!  Laughing

Не мога да се нарадвам, защото много го искахме това бебе (от 2005 правим опити) и когато накрая се получи започнах да кървя в 5 г.с. и не спрях до 12 г.с. вкл.  Изкара ни акъла...

От субхорионния кръвоизлив (който беше причината за кървенето) няма и следа... Единствения проблем е че плацентата ми е ниско, но Доктора се надява да се вдигне (все пак в 9 от 10 сл. се вдига).  Има ли и други бъдещи мами с ниски плаценти? Какво Ви препоръча вашия доктор?

А, и мисля че рита, но не съм сигурна дали е момъка или нещастните ми, страдащи от запек черва...

Пожелавам леко бременеене на всички!
  bouquet

# 107
Благодаря ти много Мачомачо,но аз пак да попитам варненските момичета къде се намира тази пицария? newsm78

намира се точно до фестивалния комплекс - горе-долу срещу входа му
значи тръгваш в пролуката до ФК, която води към подземния паркинг, който беше едно време дискотека
и преди да си стигнала до паркинга поглеждаш вляво - и там е пицарията

чеки да обясня по така - значи заставаш на входа на фестивалния така че да е зад гърба ти, отдясно да ти се пада паркинга дето беше едно време дискотека, вляво да ти се пада алеята към морската
и като застанеш така точно насреща ти и лееееко вдясно ще е пицарията
не това заведение дето е на ъгъла и се пада на улицата - май последно Хепи бяха направили там -  а до Хепито, по-близо до подземния паркинг

Mr. Green ама обяснение дръпнах, дано си ме разбрала  Blush така или иначе като отидеш до ФК когото и да попиташ ще ти покаже  Embarassed

# 108
  • морето и сините вълни :)
оо не иювие днеска май за подбив сте ма зели а Twisted Evil Joy Joy Joy
то верно съм за смях  с моийте хамави истории  Joy Joy Joy-веднъж да реша и аз да си покажа трътката навънка за малко и то да зема да заседна в асансьора Joy Joy Joy Joy

И после притеснението дали ще има ягоди   #Crazy че онез лами мамата си джасат ей  Joy Joy Joy

Людмилче аз съм в Чайка скъпа-тот ука няма заведения освен срещу вкъщи има една поляна и там да опънем чержето и да се опнем на него Joy Joy Joy Joy

Да ви кажа много ми се идва н асреща и ако придумам мъжо да ме пусне ,ама ще трябва и саморасличето да ми е такси  Mr. Green че нали ми предложи. Mr. Green
Щото ние си продадохме колата  Rolling Eyes Rolling Eyes И ся  съм с Пежо двеста и пеш  Joy Joy Joy

Иам още малко време до неделя ако го прикоткам може и да стане номера Joy Joy Joy
Само се разберете за срещата колко часа и киде а аз ще обработвам територията ама не влагайте големи надежди за меня  Joy

Охх момичета как не сте си сменили личните карти ще ви се карам бе  #Cussing out
Сега с болничните найте ли кви проблеми шъ имате а ???  Shocked Направо си нямате и напредстава

Аз съм омъжена от 2 години и веднага си смених личната карта ама тъпунгерите в НОИ ме водели 2 години със старата фамилия и изведнъж тез олиго решили от 2007 да ме променята с новата ми както трябва да си е.

Да ама меня в болницата като ми проверяват в сайта и си ме пише със старата фамилия и ми праскат болничния със старата и ся ми върнаха болничния и за туй си кибича у дома и си чакам парите за Февруари  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 две години как ми прибираха парите  за осигуровките а аз съм си със нова фамилия а ся вече голям проблем-изроди #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Така че действайте бързо защото болничния се издава по лична карта  а вие сте с друга фамилия вече  #Crazy #Crazy #Crazy И на работа се попълват едни декларации дето са с имената ви.И няма да ви съответстват имената с болничния и декларацията

май ви обърках тотално Joy Joy Joy Stop Stop
айде лека нощ тогава  Joy hahaha  bouquet

# 109
 Shocked ъх аз наистина се обърках
сега значи аз ще се бракувам на 21 май
после трябва да си направя нова лична карта
и после? #Crazy  трябва да си подам някаква декларация при работодателя и да ми издават и болничиния с новата фамилия така ли - иначе пари - йок ? #Crazy  newsm78

# 110
Оооооооооо много благодаря Кокошчице чудесно си го обяснила,разбрах за къде става въпрос. Hug Hug Hug
Живот и здраве може да се домъкна след като оставя малкия на градина. Crazy

# 111
  • Sofia
Здравейте!
Днес докторът нарече прегледа ФМ, защото било в 20 г.с.!  Joy
За пореден път ми казва, че е момче, а аз продължавам да се надявам да греши!  Crazy
Бебето било 450 гр. - множко ми се вижда на фона на вашите числа.  newsm78
Най-ми отърва апаратът му да не е редовен.  Wink
Килата ми са +6, изобщо не следя какво ям, каквото ми душа иска!
Първата бременност качих 11 кг (с бебето) , втората 12 кг (28 г.с.) , а сега вървя с темпо за +20 !  ooooh!
Изкуши се днес с едно ягоди, които се оказаха гадост - разтекоха се докато ги пренеса вкъщи.  Sick Това ли са българските, които споменавате?
Досега съм взимала гръцки и са много хубави.
Миналата година внасяха холандски, от които се обривах зверски.

# 112
Nanny Ogg welcome Честито ти младеж   bouquet А бе момичета, вие знаете ли че тая година с нашите момчета можем да обърнем статистиката - сега нали се водят, че жените са повече от мъжете  Joy Joy Joy Karen, кви са тия 450 гр. бе  newsm78 ама пък това може да значи голямоооо бебе  Peace
аз доколкото си спомням, докито днеска каза, че мойто шебече си отговаря за седмиците, ама май спомена 233 гр. и 16.4 см.  newsm78 /дано не съм го объркала с моя болен мозък/ . Иначе апаратът отчете седмиците точно колкото ми отчита и лентичката  Peace

# 113
  • Sofia
Ани вече разбрах, че си решила да ме довърши днесКА  Joy Joy Joy  ....  hahahaПежо двеста и пеш  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo.... ама и аз съм с такава, да знаЙш Joy Joy........

...мойто шебече си отговаря за седмиците... отчете седмиците точно колкото ми отчита и лентичката 
Аз от началото съм си все така.....  и този път док издиктува на акушерката - главично предлежание... така да е накрая, много ще съм доволна Flutter Sunglasses

Весич  Joy Joy.... шебече Joy hahaha

п.п. Ауууу забраЙх да си призная, че поподредих малко албумите.

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 23:02 от Morena

# 114
Здравейте,
и аз не съм писала отдавна,но всичко е наред и няма проблеми.Мисля да ходя в понеделник на преглед ,защото последната седмица усещам много голямо притискане ниско долу и бебешочето ми се струва,че е много ниско-малко се притеснявам.Ще пиша пак. Hug

# 115
и аз го усещам доста ниско - там където започват да растат космите на триъгълника
даже понякога е като силничко подпиране и ми се припишква чак
обаче май няма място за притеснение, защото си го усещам и нагоре към пъпа като се върти и обръща, и като рита, и бута
сигурно прави гимнастика вътре  hahaha нали е мацка нашта - да поддържа форма  Mr. Green
днес така или иначе съм на ЖК така че ще попитам дали е ок

# 116
  • морето и сините вълни :)
добрютро Hug
аз рано рано съм се излюпила ,ама нали ще ходя на консултейшън Mr. Green
Та да видим дали ще ме удържи кантая Joy Joy

Кокошчице- туй за декларацията не ма разбра-значи когато излезеш болничен и като отидеш на работа да си го дадеш на работодателя  се попълва една декларация и се пише всичко вътре -пише се на коя банка да ти преведат парите,банковата ти сметка и разни такива.
Туй чудо аз го правя всеки път като си нося болничния и всеки път трябва да си вадиш бележка от банката с банковата сметка #Crazy #Crazy
Много е смотана таз система
Нестига че на декларацията я записвам банковата си сметка ами всеки път и до банката да хайманосвам #Crazy #2gunfire #2gunfire

Моренка,дръж са како не съм са изчерпала Joy Joy Joy hahaha hahaha

мале да ви обаждам вчера напрайх туй 20 метра ходене и ся имам мускулна треска на прасците Joy Joy Е бахти и сейра hahaha Joy Сигурно мускулите ми атрофирали от толкоз лежперлък Mr. Green Mr. Green

Аз като ходих на ФМ -в 21 седмица и 5 дена  мишката тежеше 380 грама Mr. Green
Обаче тез лентички тука дето показват не са верни да ви кажа само Mr. Green

То пише че сте в 20 седмица ама вие сте влезли в 21 -ва.Давам пример само.

Момичета аз немога д аспя вече-цяла нощ се въртях като шило,не ми е удобно и това е ,тъбуха ми натежава яката и се чудя на коя страна да го изпльоскам SickСупер неудобно ми е вече спането Crossing Arms И що тъй са получава че мъжо все ми пречи-аз ли съм станала толкоз едра че ми трябва цялото легло newsm78
Доакто се наместя и да заспя минават часове бахти и гадното Sick
ами от мен бай приятен ден на всички по късно ще се отчета от консултацииката-че ще си искам да ми пуснат стерилна урина  Naughty

ЕЕЕ КОКИ изпревари ма бе душа
Само да спомена че и моя мъник се кибичи долу и ми рита долу матракуциите и все имам чувството че ще излезе Sick
Що тъй бе мацки???????

# 117
абе ani-bani , нещо ваште счетоводителки те правят на канарче #2gunfire  - тая декларация с банковата сметка се попълва само ВЕДНЪЖ
после - единствено ако има промяна
за това съм абсолютно сигурна, така че ги насмети да не те разиграват за всеки болничен до банката и ала-бала размотавания  #2gunfire
аз мислех, че за някаква друга декларация става въпрос - защото нали аз ще си сменям фамилията и затва

а за ниското ритане долу - аз днеска ще питам
обаче не мисля, че нещо е проблем, защото аз специално нямам никакви абсолютно оплаквания - просто си ме подпира ниско от време на време и толкова

# 118
привет и от мен, мамита!   bouquet
и аз са излюпих по-рано, щото щях да ходя да давам кръв и урина, ама мъжо вика  #Crazy - за какво пак да ходиш да те дупчат, нали преди 10 дена давахме и всичко си е наред  Rolling Eyes, оная умната да ти пукне пак вената, я си лягай обратно  smile3555 и аз викам - ама имам талоните бе, що да не оползотворя, така ли да стоят  Mr. Green и мене нали ме мързи да ходя, та взех, че се отказах  Peace
Ани,  декларацията наистина се подава само веднъж, но ако някоя тъпа овца ти я иска всеки път - направи така бе чадо  Grinning - веднъж си изкарай от банката, наснимай си 10 копия и си ги прилагай  Mr. Green /тъй като там пише ксерокопие/. Peace
Ани, на мен вчера на 4Д пишеше 20w 3d - т.е. точно  с един ден разлика и докито записа 20/21. емиии, твойто си го храниш само с курабета, та затва ша си е едричко, бе...
А бебоците май наистина са долу ниско - и аз така усещам шаването  Mr. Green
обаче щях да питам - те сега накъде са обърнати - с главата надолу, с главата нагоре или хоризонтално  newsm78 newsm78

# 119
  • гр.Варна
Добро утро мили девойчета!  bouquet
И аз да потвърдя, че декларацията се попълва само първия път, а после -само при промяна. От личен опит го казвам.
И моето бебче рита ниско долу. Понякога го усещам и по-горе, но основното му положение е долу. И при Валя беше така.

Ехо, варненски мамита, какво се разбираме - НЕДЕЛЯ ОКОЛО 16.30 Ч. НА ВИНСА-а и от там да се смъкнем на кафе в морската. Това е моето предложение, което подлежи на корекции , разбира се!
Ще очаквам Вашите мнения по въпроса!!!!

Приятен ден и много целувки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт