Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява таханът от сусам и как се консумира?
Какви са мненията за гевреците и какви са техните здравословни алтернативи?
Какви са мненията за генетичните изследвания и системата за тяхното провеждане в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява таханът от сусам и как се консумира?
-
Какви са мненията за гевреците и какви са техните здравословни алтернативи?
-
Какви са мненията за генетичните изследвания и системата за тяхното провеждане в България?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума за контрол на теглото по време на бременност?
-
Какви са мненията за консумацията и усвояването на хранителни вещества от сусам?
), от общината адресна регистрация за постоянен адрес (аз и викам, че той е същия, но пак трябваше да ходя), едно заявление попълваш там на място и мисля, че това беше. Дано не съм изпуснала нещо. После ми дадоха едно номерче с дата за след месец да си взема новата л.к. Най-накрая мина този месец.(на 14.05 ще си я взимам). Сега следва попълване на декларация за болничните и да но скоро ми ги изплатят(имам от февруари и март).
. Миналата бременност качих 30 и бях 95кг 
извадила си късмет
Abe jal 4ak mi stana.
по-силни шутове досега не ми беше раздавал
ами явно ехографа го е притеснявал и по едно време нещо като се заъртя и бам
сви се на топка във възможно най-горния ъгъл като си опря гърба на плацентата

ама да видя дали ще се справя
)

, които имат хубави новини от прегледите и нека всички на , които им предстоят да се похвалят и те с хубави новини
и стига вече притеснения , а само усмивки желая на всички