Мъничко бебоче шава, рита - иска то СЕПТЕМВРИ бързо от корема да излита!

• 22 513
  • 269
  •   1
Отговори
# 180
  • София,
Здравейте мами,
направо ме е срам като влезна и видя колко сте писали а аз нямам време дори да прочета за какво става въпрос!  Blush  Blush  Blush
Надявам се че като се видим на срещичката в неделя ще наваксам пропуснатото!  Naughty

Исках да кажа на булките, че поне тях успях да видя и много, много ми харесахте мамита!!!!  Hug Hug Hug

Да сте живи и здрави и много, много да се обичате!
По този повод искам да ви се похваля, че ний с мъжлето живот и здраве утре правим 5 години брачен живот................
Сега той е на мъжко парти и аз съм му купила подарък, който ще оставя на масата в хола за да си го види, като се прибере (връщам му жеста от Свети Валентин), и искренно се надявам да му хареса.
 Blush
Така ви завиждам че ходите на курса за бременни - така ми се ходи и на мен, но съм все на работа!  Heart Eyes

Исках да попитам нещо: Аз бях на ФМ в 17 седмица! Трябва ли да ходя пак,  newsm78 или и тогава е било добре  #Crazy ? Много ме е страх, като виждам че се ходело след 20 седмица?!?!?!  Thinking

И естествено срещичката:

Неделя 13 май 2007г. всички тумбаци (малки, големи и още по-големи) да се явят на сбирка в 16:30 часа в така добре познатият ни "ДИВАК " на ул. Христо Белчев, местоположението може да видите: ТУК

Мисля, че вече станахме 13 тумбака със leiche

Бай бай и лека нощ до нови срещи горещи!!!!!!!!!!

# 181
Значи бройте ме и мен за неделята. А места ще си намерим ли? Май в Дивака не правят резервации.  newsm78

# 182
Бенич, ФМ се прави около 18та седмица принципно.

# 183
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Значи бройте ме и мен за неделята. А места ще си намерим ли? Май в Дивака не правят резервации.  newsm78

На миналата форумска срещичка места намерихме, но една друга не се намерихме. Joy Та седяхме на две различни маси... Наистина не правят резервации, но ще се намери някоя маса като за нашите тумбаци. Wink

Beni4, аз пък се притеснявах, че твърде късно отидох на ФМ и питах доктора дали това е проблем, но той ми обясни, че по-ранното ходене е хубаво да се осъществи, ако има проблем - за да има време да се реагира; иначе след като всичко е наред, не е късно.

Днес срещнах случайно зъболекаря ми на улицата и говорих с него за зимафлуора. И той - както зъболекарите и на другите момичета - каза, че флуорът го отричат много към днешна дата. Обясни, че за да има полза от него, трябва да се пие не само през цялата бременност всеки ден, но и да се дава на детето до 18-годишна възраст - и то ежедневно. Но ако се пие от време на време и с прекъсвания, нямало смисъл. Каза, че в Щатите са си решили този проблем, като в питейната им вода прибавяли флуор. Но пък дали това няма да доведе до вреди в бъдеще, още не било доказано. Нещо такова - малко набързо говорихме, та може и да съм пообъркала нещо... Той също прибави, че нито жена му е пила флуор по време на бременността, нито на дъщеря си е давал. Каза да се храня добре и да не ги мисля зъбите - дано бебо да вземе здравината на зъбите на мъжа ми, ама моята подредба... Mr. Green Обясни ми, че е възможно да имам и кървене на венците - от хормоните било - и да не се притеснявам. Аз нямам такива проблеми точно в момента (макар че от време оно си влача кървящи венци), но да споделя инфо. Wink Та зимафлуора го зарязвам и аз - не че много съм го пила; като се сетя от дъжд на вятър...

# 184
Наде, добре дошла в редиците на септемрийките  Hug - пожелавам ти много положителни емоции с нас и мнооого здрав бебешок   bouquet
Beni4, не си сгрешила с ФМ, обаче бирло хубаво да се направи и още една в късните седмици  Hug една мама беше споделила, че в 21 г.с. е правила ФМ при Мазнейкова, която я е посъветвала в 30 г.с. пак да отиде, но след това в 30 г.с. момичето отишло при Томова, която пък открила  малформация на бъбрека на бебчо, което след раждането се потвърдило и сега стриктно си следят всеки месец как се развива  ooooh!
та може би е хубаво да се направи още 1 ФМ, аз ще я направя към 30 г.с. може би  Praynig
Спокойна вечер, мамита!  Peace

# 185
  • гр.Варна
Добро утро мили дами!  bouquet

Да си дойдем на думата: Варненки, ако приемете може да се срещнем в Донатело към 16.30 ч. Там може да си хапне , който иска , а дечицата да си поиграят-за тези като мен, които няма къде да си оставят съкровището!
Очаквам и други оферти!
Добре дошла на новата майчица!Много усмивки и здраво бебе на септември!

Целувки!!!

# 186
Beni4, честита ви годишнина  Hug
Не спирайте да се обичате и да си правите подобни приятни изненади  Hug
Сладури  Blush Адски мили са подобни жестове ... и аз много обичам да го изненадвам моето съкровище  Blush
Наде, добре дошла  Hug
Ше си бременеем заедно  Hug
Какво друго  newsm78 нищо интересише засега  newsm78
Айде лек ден на всички ви и целувки   bouquet

# 187
Добро утро,момичета  bouquet
Бенич,ЧЕСТИТА ВИ 5-та ГОДИШНИНА.Да сте живи и здрави и да празнувате още много по 5. Весел празник  Hug
Моренка,благодаря поправката.Никаква ме няма с тези линкове Embarassed
Приятен и незабравим ден

# 188
  • София,
Ооо много ви благодаря FEMININE, liddi  !!!

Като се прибра мъж ми от мъжкото парти аз го чух, но не станах (направих се, че спя)... Той видя подаръка и след това дойде в стаята и много много нежно ме събуди   hug да ми честити и да ми благодари  - много му харесал!

Довечера ще ходим да празнуваме с кумувете ни!!!!  1dating  1dating (е на една маса ще сме четиримата  newsm47 )

И така - черпя ви виртуално с по един бонбон (е не намерих картинка)..........................

Добре дошла и от мен на новата мама  smile3525 - да доведеш и други бременелки.............

Това е за сега от мен - приятен ден ви желая на всики!!!

# 189
  • гр.Хасково
Добро утро мами. Добре дошла на новата мама, леко бременеене с нас.
 Така ми се иска да ходя и аз на тези курсове за бременни, но в нашия задръстен град няма такова нещо.
На ФМ ходих в 19 г.с. и ми казаха след 8-10 седмици пак да отида, ако желая.
Мами вие как сте с кафето, аз съм с ниско кръвно и пия по едно сутрин разредено с вода. Предната бременност изобщо не пиех кафе, гадеше ми се от мириса до последно, а сега много ми се пие.
Хайде чао - бао от мен.
Бенич, честита годишнина, още много по пет да се радвате на семейно щастие и разбирателство.

# 190
  • Кърджали, България
Бенич, честита ви годишнина!!! Много любов ви желая и да отпразнувате и платинена сватба!!!
Обърни внимание на броя на малките сърчица  Wink

Добре дошла на Надето77!!! Приятни мигове с нас! Добавена си в статистиката.

Ей, ама днеска съм много шарена  Sunglasses

# 191
Добрютро майчета:)

Бенич, честита ви годишнина! Много ей такива хубави преживявания ви пожелавам! Да сте живи и здрави и наесен още един бонбон да ви радва!!!

Наде, добре дошла!!!

Аз днеска ходих да давам кръв за антитела и стискайте палци всичко да е ОК. За ФМ на резултатите от БХС пише, че било препоръчително да се направи между 19 и 22 г.с.

Приятен ден на всички

# 192
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Beni4, честита ви годишнина!  bouquet Желая ви много пъти по 5 и да си правите все по-големи и по-хубави изненади! Heart Eyes И още - присъединявам се към пожеланието на Inna! Mr. Green

Добре присъеднила се, Надето77! Hug И да пишеш много честичко при нас! Peace

# 193
  • морето и сините вълни :)
ехооо  Hug
аз тзи сутрин рано рано станах и ходих при кръвопийците Mr. Green
Дадох и урина че днес слетобед трябва да ходя да си вземам болничния и резултатите да видим какви са че нали бях с бактерии  #Cussing out
Дано сега да са добри

Днес ми е егати и деня-поликлиниката е близо до вкъщи а аз 30 мин.до там се търкалях Joy Joy Joy
И после наврущане като си взех една баничка и като се пльоснах на една люлка да си изям баничката и една котка дойде до мен.Влезе в пясъчника изкопша си дупка и се изака Embarassed
Викам си е баш на закуската ми пред очите ми намери да я свършиш таз работа миризлива котке Shocked Whistling

После изрупах една сусамка и тръгнах еваш еваш да се тръкалям нагоре  към вкъщи
А днес трябва и пак да ходя до там  и май ще ми дойде зор за днеска

Варненки-кой бяхте на Училището Mr. Green???
Аз кат някоя дърта клюкарка братче да питам Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy

mika2006 -аз пия 3 в 1 кафе.Сутрин като си изсърбам едно кафенце и съм огин.Ама май ще го спирам вече кафето  Peace
И аз съм с ниско кръвно  а вчера ми беше 110 на 70 и май съм взела да го вдигам малко.Затуй днеска изпих половин пакетче 3 в 1 .
Инъче Новата бразилия вече съм отвикнала да го пия незнам защо.Гадно ми е станало и немога изобщо вече да пия от него newsm78
айде мацки  приятен Уйкенд на всички и приятна срещичка за тези който няма д асе включат събота и неделя  bouquet

# 194
Здравейте на всички тумбалани  . При тази седмица е голяма лудница на работа, така ч е само ви чета. Обръщам се специално към варненките относно срещата- кога и къде? Много ми се иска този път и аз да донеса тумбака на среща, че предния път не успях.

Целувки на всички! Ани-Бани ти в Курортна ли ходиш?

Общи условия

Активация на акаунт