Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява таханът от сусам и как се консумира?
Какви са мненията за гевреците и какви са техните здравословни алтернативи?
Какви са мненията за генетичните изследвания и системата за тяхното провеждане в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява таханът от сусам и как се консумира?
-
Какви са мненията за гевреците и какви са техните здравословни алтернативи?
-
Какви са мненията за генетичните изследвания и системата за тяхното провеждане в България?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума за контрол на теглото по време на бременност?
-
Какви са мненията за консумацията и усвояването на хранителни вещества от сусам?
Вчера докторът ме сюрпризира с новината, че кръвното ми е високо, а това било опасно за бебето. Сега пия Допегит по 1/2 табл. сутрин и вечер, и трябва да си взема апарат за кръвно, за да си го следя по 2 пъти на ден 

Жалко, че не знаехме за leiche да се съберем още повече. Няма нищо, другият четвъртък се надявам да превземем целия салон
Все така да се обичате и да се изненадвате

а съм я ограничила максимално преди пиех всеки ден. 

и после
. Аз ходех там само заради болничнитеи те знаят, че си ходя на частно, но повече няма да ми видят физиономията, честно. Акушерката ме остави да чакам повече от един час в коридора, нищо че имам записан час от преди един месеци че бързам за работа и чак след това благоволи да ми каже, че лекарят при когото се водя на ЖК бил напуснал. До тук добре, но като ми обясни процедурата за послеи че нямало смисъл да ходя притях, нали съм си имала друг лекар на частно, че като полудях, като отворих една уста
кънтяха коридорите на болницата, прозорците се сгънаха навътре