Ето вече май дойде,ОКТОМВРИйското дете,ще каже момиче ли е то или момче!!!

• 13 729
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Зайче Мече - забравих да ти кажа -  успех днес! Hug Ще чакам да се похвалиш, надявам се да останеш доволна от прегледа!  Simple Smile

# 166
Меги, фантастична е!  Shocked Направо не мога да повярвам! Да ти е жива и здрава smile3521

Неве, мерси, аз питах за традициите, ама няма да ги бъде  Joy По-честно е според мен първо момче на татко му, първо момиче на майка ми..  Laughing

# 167
Зайче Мече - забравих да ти кажа -  успех днес! Hug Ще чакам да се похвалиш, надявам се да останеш доволна от прегледа!  Simple Smile

А мерси, мерси  Hug Браво и на теб, че всичко мина и че издържа, бъди спокойна - сигурна съм, че всичко ще бъде наред.  Лошото е че тези впечатления, които имаш от Шейново ги чувам и от други майки, раждали там. Това ме навежда намисълта, че ще направя всичко възможно да раждам живот и здраве в частна клиника.... Peace

Стискайте палци, че малко съм се притеснила като пред изпит  Crazy

# 168
  • The O.C.
Меги ,честита мома и от мен!!!  newsm10Много е хубава!Наесен кротко и хубаво бебе!
Дано и аз се присъединя към отбора на тъщите,че много свекърви станаха! smile3503

# 169
Браво на Меги!!! Честита 100%-ва девойка!!!  smile3501 newsm51

В помощ на избиращите имена пускам този линк. На мен лично ми беше интересно да прочета това - онова.
http://www.imena.hit.bg/ime_sudba.htm

# 170
Меги, честита красавица  Hug  bouquet
Много е хубава и сега, не го слушай таткото Simple Smile

Аз днес бях на преглед и отново много се шашнах. Бебето е 417 грама!!! Докторката каза, че било почти в нормата (горна граница 410), но аз като гледам по сайтовете, пише за 20-та седмица 300 грама  ooooh!
Пол още не се вижда  Thinking
То бива бива толкова срамежливо, ама това пък вече на нищо не прилича  Crossing Arms
Поне ще имам още няколко преглед тези дни при различни доктори, може някой нещо да види най-после!

# 171
Здравейте Simple Smile! Чета ви редовно, но с ъм малко трудна в писането, особено като няма какво ново да кажа. Днес обаче имам, а и бях приятно подтикната от Меги Hug , благодаря й за което. Честита дъщеричка, Меги. Снимките наистина са много ясни и сладки.

Аз вчера бях на ФМ, всичко е наред, ще си имаме момченце - може да ме оцветите в синьо Wink. 280 гр. е бебчето. Отоговаря си напълно на седмиците. Кротушко е и само се прозяваше  Grinning. Но доктора не беше многосоловен, важното е , че всичко е наред.
На БХС резултата е 1:1118. Казаха, че е ноемален резултат предвид и възраста (32г.), да не се притеснявам.

Напълняла съм с около 5 кг. от началото на бременността и коремчето ми вече е  ясно изразено. В метрото понякога стават и добре, че е така, защото на мен ми ства лошо като стоя права. Но обиконовено не се налага, защото пътувам от 1-ва до последна спирка.

Иначе, в работата ми следобяд става ужасно задушно и топло - по западен образец  сме 40 души в салон и няма никаква добра вентилация. Няма начин, обаче, трябва да търпя ( доколкото мога), защото на всичкото отгоре съм на изпитателен срок - тъкмо започнах и забременях  Grinning.

Относно газовете, какво да ви кажа, почти от самото начало си имам - не зависи ни от това какво ям , ни от нищо.... Wink Това да ни е проблема.

За име   - нямам никаква представа, чета именника и нищо не ми харесва. Знам само , че не искам да го кръщаван на никого. Незнам, приемем го като еди вид "наричане". Искам детето да си дойде със своята си съдба, а не да го "наричам " на някого. Това просто ми е влязло в главата и затова смятам да се съобразя. За всичко друго приемем традициите. Иначе съм съгласна, че е добре името да се съчетава добре с презимето и фамилията.  Абе ще мислим.

Хайде, леко бременеене на всички  Hug

# 172
Здравейте,
присъединявам се и аз към дебата за имената. Точно моят мъж поде въпроса снощи. Ама на мен този път нищо не ми идва наум. То традиция, ама.... newsm78
С баткото беше лесно от дядовци Кънчо и Стоян, стана на Кристиян, и си ми харесва.
Но сега, си нямам и на идея. То е ясно, че мъжко име ще е. Гледам доста залагате на Даниел. Хубаво, но мъж ми се казва така. Едната баба си има вече именничка (племенницата), а другата се казва Бонка ..Ужас.! #Crazy
И май обсъждахме въпроса на никого да не е. Но пак е трудно. Има време.
А пък и то името се записва в родилния дом от майката, че каквото ние си решим може да е  hahaha
Днес трябваше да ми излязат резултатите от БХС но още са ми се обадили и съм на тръни.
На мен вече не ми се бачка и май ще разпускам. Сега в нашия град имаме двуседмичен бирен фест и на площада е по-интересно. Сега с колегите водим дебати шефа да ни пусне др. петък, че карнавала е тогава и да заведем децата. Той малко се ослушва, ноооо .... #2gunfire
Хайде весел уикенд от мен.

# 173
Ивон
Развам се , че си намерила кураж за амниото и че е станало от един път.  bouquet Наистина си е много неприятно чувството от тази интервенция, но пък си струва да се направи. Така може да се узнае и за заболявания, които могат да се проявят и доста по-късно след раждането. Аз направих амноито главно заради това, тъй като най-тежките заболявания така или иначе се установяват при раждането. Вярвам, че ще имаш добър резултат, но е хубаво, че ще си 100% сигурна за здравето на бебчето, а ще се докаже и пола. Това ще те улесни при предварителните покупки и приготовления. Grinning
Стискам палци за резултата. newsm51

# 174
Карина, гледам лентичката ти... ако имате годишнина ЧЕСТИТО! ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО И НАЙ-ВЕЧЕ МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ЗДРАВО И СЛАДКО БЕБЧЕ!

# 175
meggyv, честита ти малка принцеса.
[/size] [/size] Пожелавам ти на есен вече да се запознаеш с най-кроткото и мило същество.  newsm51 Така ме развълнува с тези снимчици, че чак тръпки ме побиха. Ама тези таковци все едни умнотии ръсят[smilie=smile3512.gif] но ще свикнат с всичко после. 
Ивон, радвам се, че всичко е минало добре. Стискам палци за резултатите.  Peace
Зайче Мече, чакам и ти да ни се похвалиш с фотографии след прегледа.  smile3521
Карина, честита ви годишнина /както хубаво ни е подсетила mimeto_iv  Wink/. Пожелавам ви много щастие, което да се удвои на есен с появата на малкото човече.

# 176
  • София
kalina333- да и аз не съжалявам, че я направих и знам, че е най-доброто решение. Simple Smile Искам да те попитам - след колко време ти излезнаха резултатите? На мен ми казаха 2 седмици, но не трябва ли след малко повече време? Знам, че има някакъв период, в който трябва да оставят клетките да растат и за това се чудя не трябва ли по дълго да е?  newsm78

MDimitrova - ще стискаме палци за твоите резултатите!  Peace Не се притеснявай в никакъв случай предварително!  Hug

Карина - Честита годишнина и от мен! . Знаеш ли, чела съм че в някои витамини имало повече от еди кои си витамини и бебета малко по-големи растяли. Лекарката ми също така ме предупреди още в началото на бременността да избягвам въглехидратите, защото освен майка "надували" и бебето. Да не би просто да е от витаминки? А и нали лекарите не виждат нищо друго обезпокояващо? Просто може да си имала по-ранна овулация и бебчо да е малко по-голям. Тези неща по сайтовете хич не ги гледай, както ти казах и мойто бебе е доста над тези граници, пък уж е девойка. Simple Smile Дано другите прегледи минат добре и те успокоят докторите!  Hug

# 177
Здравейте от мен на всички.))))
Едва ви изчетох.))) Само два дни бях в Румъния и доста сте изписали.)
Радвам се, че повечето сте добре, аз също нямам оплаквания.)

Може ли да ми обясните малко повече за този тест БХС и дали се прави навсякъде.

# 178
Ивон
аз правих амниото в МД и там се чака 1 седмица за т.нар. "бърз тест" за синдром на Даун, спина бифида и аномалии на коремната кухина , като ти дават устен отговор за успокоение , а пък ако има патология даже те сами се обаждат първи. После се чака още 2 седмици за подробен тест за други генетични заболявания и след това издават документ за всички резултати от изследването.

smile3518 Да не забравяме също, че има ИЗВЪНХРОМОЗОМНА НАСЛЕДСТВЕНОСТ, която не е предмет на изследване и изобщо никой не говори за нея. Така, че всичко си е божа работа. Пожелавам на всички мами здрави бебоци наесен. newsm53

# 179
Здравейте момичета!

Меги, честито ти принцеса, много се развълнувах от снимките, стахотни са Hug и тя е една такава кротичка застанала, кажи че не е била подготвена за снимки Joy

Момичета, ако са големи бебетата ви може би си е до ген, а пък и все пак голямо бебе по-лесно се гледа baby_neutral, не е повод да се притеснявате, сигурно ще израстат големи мъжаги #2gunfire

Ивон, браво натеб, издържа геройски, стискаме палци резултатите да са добри и всички да си гушнем здрави бебета на есен Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт