Пловдив-10

• 24 690
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Ами днес се отчетохме трите - Ренци, Девил и аз, от общината обещаха да ми се обадят за откриването на железницата, ще пиша, към края на месеца ще е.

# 121
sve1976 благодаря за отговора ще а прегледам, но тези дни съм много заета!
Момичета дайте съвет за някво джипи за мен в пловдив, че ще трябва да го сменям. newsm78

# 122
  • Пловдив
sve1976-Добре дошла в темата ! Hug
покажи някоя снимка на теб и съкровището ти Grinning
понеже и аз отдавна не съм показвала ето линк към нашите снимчици.........
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=137179&view=1&photo=177
лека вечер  bouquet
Ами аз от съвсем скоро имам компютър и почти нямаме снимки,а пък и честно да си призная незнам как да ги покажа Embarassed.Като поизуча малко ще ви покажа(то аз не съм за показване Laughing)И едно въпросче,момичета,има ли някои абонати на "Вела"-та и от кой лекар сте доволни там,ако изобщо сте доволни.Хайде на разходка!

# 123
Вещи, аз в четвъртък заминавам и няма да съм тук в края на месеца за жалост. Sad Ти обаче като представител на сдружението можеш да отидеш ако си свободна. Има вероятност да съм в Пловдив между 24-ти и 27-ми та ако е тогава ще се поява, но иначе ще ми е невъзможно. Ще следя темата, така че пиши тук или на лични като ти звъннат.

# 124
Мами, някой ходил ли е скоро в аквапарка ? Интересувам се дали водата на детския басейн е добре затоплена, че миналата година точно там беше ледена? Sick 
sve1976 аз 4 г. бях абонат във Вела! Много съм доволна от повечето , но има две от които определено хич не съм доволна, забравих им имената в момента, като се сетя ще ги напиша! недостатък според мен е че на консултациите си винаги при различен лекар, който трябва тепърва да се запознава със детето ти! Изобщо при джи пи-то консултацията беше на по високо ниво! А иначе плюса е деноношната помощ!, само че не винаги ще попаднеш на добър лекар!

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 13:52 от veni-b

# 125
  • Пловдив
veni-b защо се отказа?Ако харесаш определен лекар,нали може да водиш детето само при него?Как сте в тая жега,момичета?Бебо е много нервен,дали е от това newsm78?

# 126
sve1976 Grinning щом е така ще те почакаме за снимчици,то и аз скоро се научих преди това мъжа ми ги качваше Wink
жегата е голяма,а ние по обяд и на кухня ходим,а след кухнята понякога се събираме и мамите от квартала в едно сенчесто кафене.Ани си е на сянка под чъдъра в количката.Следобед спи до към 17.30 и към 18.30 излизаме Grinning.Жегата не ни плаши за сега Laughing
  bouquet  bouquet

# 127
sve1976  и ние сме абонати на Вела-та. Записахме детето когато беше на 40-дни. Най-доволни сме от доктор Михайлова, доктор Янчев, един по-малд доктор с турска фамилия, която все забравям.  Обаждам се по телефона и питам кога е на смяна лекаря, при който искам да заведа детето. Те се редуват почти през ден, понякога и по често.

# 128
  • в Низината
И аз да си кажа впечатленията от Вела-та, вече като бивши абонати.
Смятам, че там има доста добри лекари, но има и некадърни. И аз като Veni-b не им помня имената. Миналата година заради тези "професионалисти" сина ми направи бронхопневмония - заведохме го за преглед, защото покашляше и казаха, че нищо му нямало. На другия ден пак го водим, защото кашляше повече. Изписаха му сироп и толкова. На третия ден беше с двустранна бронхопневмония и гърло с рани - не можеше да яде. Плачеше от глад, плачеше и като види храна! #CrazyПи антибиотици 3 седмици. След това казаха, че се е оправил. Една седмица по-късно беше с бронхит!!! И пак атнибиотици. Та нямам думи просто!!! Спряхме да им ползваме услугите.
Предимството е, че клиниката е денонощна и е добре за бебе до 1 годинка, но да не разчитате само на нея - по-добре да имате и друг педиатър.

# 129
  • Пловдив
Герги за съжаление и аз потвърждавам твоето мнение за Вела-та.
Удобно е , че са денонощни, но това прехвърляне от лекар на лекар - и на мен не ми допадна.При нас се получи нещо подобно като при вас - детето беше на 7-8 мес. когато го заведохме с темп. и  зачервено гърло- лекарката изписа хомеопатични, на другия ден по-висока темп. - прегледа го друг лекар - антибиотик включи. Детето направи алерг. реакция с растройство - трети лекар назначи диета и на следващия ден избиха обриви на рубеола. Антибиотика само е подтискал избиването на шарката... а през цялото време лимфните възли на бебока на тила в косицата бяха оголемени  и аз не знаех, че това е признак на варицела...тогава разбрах, но моя работа ли беше аз да следя това и лекарите да не забележат този очебиен симптом...
Има и добри лекари във Вела-та, но ако е на принципа да звъня и да търся един точно - добрия, то защо да разчитам на тях. Обезсмисля се 24 часовата помощ.
Излишно е да казвам, че се отказах след този случай от услугите им. А и това, че не слагат ваксини- много ме затрудняваше - ходехме на 2 паралелни консултации при тях и при личния лекар...

# 130
Мами, имали бебета който са записани на кухня на В. Априлов №120А
 това се намира до ВИХВП-то. Какви са ви отзивите за нея и от/до колко часа се взима храната от кухнята.
Мерси предварително

# 131
Е ,и ние най-накрая да се разпишем в темата,че от многовреме не ми е оставало време да чета във форума.
Сега като разбрах за детските площадки,се натискам и аз да напиша нещо.При нас между блоковете има много походящо място за детска площадка.Има поставени 2-3 железа,ама за игра нестават.
Давайте идеи какво да направим та и нас да ни" ОГРЕЯТ"нововъведенията в града.кАТО МИ ОСТАНЕ ВРЕМЕ ЩЕ КАЧА И СНИМКА,ЗА ДА ВИДИТЕ НАИСТИНА,ЧЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ЛЮБИМО МЯСТО ЗА ВСИЧКИ ОТ КВАРТАЛА.
ЧАКАМ И СЪСДКИТЕ ДА МЕ ПОДКТЕПАТ!

# 132
  • Пловдив
Много лоши работи пишете за тая Вела,ние сме абонати от два месеца и нямам впечетления още.Пускам ви малко снимки,ама са по-стари.От месец и половина нямам нищо ново.Как сте в тия жеги,момичета?

# 133
Villy ch  за детската кухня съм чувала хубави отзиви.И ние ще се записваме там,но ни върнаха,че сме отишли рано и казаха след 6-ят месец да подадем док-ти.Всички мои познати мами от квартала/на ВИХВП-то/ взимат храна от там и са доволни.За работното време не съм сигурна но мисля,че е от 12.00ч. до 13.00ч.Мога да проверя.

# 134
Здравеи те мами ,казаха ми за магазин в Тракия в които има дрешки на NEXT и все такива маркови ако го знаете моля помагаи те .Мерси.

става вьпрос за магазиньт на ЕСПРИТ. обаче е на много куцо място и е трудно да ти го обясня. ще ти пратя телефоньт си на ЛС. . обади се , ако искаш за да ти обясня по - подробно. техните дрехи ги има сьщо и в други магазини в града и както установих днес са по евтини. вчера купих потник за марти от магазиньт в тракия , а днес го видях сьщият в друг магазин с 2лв по- евтин  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт