Пловдив-10

• 24 691
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Къде е тази нова площадка?
Гери я няма, но аз бих могла да отида на откриването. Пиши ми тук, че ми е изключен телефона и не мога да ти се обадя.

# 106
  • Пловдив
Ами казаха ми градската градина и аз не се сетих да попитам къде точно  Embarassed Питаха ме за мейл да ми изпратят подробности и получих това:

Кампания „Щастливо детство”

По инициатива на пловдивския бизнес и Кмета на града д-р Иван Чомаков преди няколко месеца стартира кампания по обновяване и обезопасяване на детските площадки и съоръжения в града.
   Първият етап от кампанията завърши на 15 юни с края на учебната година. Местният бизнес показа социалната си отговорност и подпомогна дейността на местната власт в областта на работата за децата. До този момент са възстановени пет детски площадки и са оборудвани с модерни съоръжения, които имат сертификат за безопасност. С тази инициатива пловдивският бизнес по своя инициатива облекчи бюджета на общината с над 100 000 лева, които са дарени за възстановяване на площадките. Възстановените до момента площадки са:
•   от „Хелиос Металург”ООД – на пл. „Гроздов пазар”;
•   от „Агри – М”ООД – на бул. „6-ти септември” – градинката срещу кино „Фламинго”;
•   от „Любимец 13”ЕООД – в Градската градина – срещу Дома на младоженците;
•   от рекламна агенция „Метрополис груп”АД – двете детски площадки в Цар Симеоновата градина.
Община Пловдив благодари на фирмите за инициативата
и добрите партньорски отношения.
За 2007 г. Община Пловдив задели от бюджета си над 8 млн.лв. за
строителство на три нови детски градини, както и за ремонти на всички учебни и детски заведения в града.
Стартира и обновяването и изграждането на 28 нови спортни площадки
в междублоковите пространства във всички райони на града. Общата стойност на инвестицията от страна на общината възлиза на 325 000 лв.   

Втората част на кампания „Щастливо детство” продължава с изграждането на още детски и спортни площадки със съдействието на големи пловдивски фирми. По този начин местните предприемачи показват социален ангажимент към общността, а също заявка за партньорство с общинската администрация за подобряване на условията за живот и израстване на децата на Пловдив.
   С празник втората част на кампанията ще бъде отбелязана това лято с пуска след дългогодишно прекъсване на Детската железница на Младежкия хълм. За възстановяването й местната власт осигури над 340 000 лв. След дългогодишно прекъсване децата на Пловдив отново ще се радват на своята атракция.

Общият ни апел към пловдивската общественост и особено към родителите е да съдействат на Общината при опазване на имуществото в детските паркове - това са инвестиции за пловдивските деца.
   За съжаление, вече има вандалски прояви, компенсирането на които щети намалява възможностите за бъдещи подобни проекти.
   Ще довършим започнатото, но усилията ни няма да имат очаквания ефект без подкрепата и осъзнатата отговорност на всички граждани.

# 107
Това парка до Енергото ли е? На това ли казвате градска градина? Ако е там ще го намеря все някак и ще отида. То сигурно ще има събрани хора и ще си личи къде ще има откриване.

# 108
  • Пловдив
Не, централната градина - до пощата Simple Smile

# 109
Е там къде има Дом на младоженеца? Аз от горното писание разбрах, че площадката е в градската градина срещу Дома на младоженеца понеже. Ориентирайте ме моля, че не познавам толкова добре Пловдив и да знам къде да ида.

# 110
Ако ти е възможно звънни на телефона от който са ти звъннали, че аз докато не се прибере Донци съм без връзка с външния свят така да се каже и питай къде точно ще е откриването, за да не се изложим. Хубаво е да иде наш представител, защото не може само да искаме все пак.

# 111
И още едно питане имам-на кое казвате Цар Симеоновата градина?

# 112
Вчера бяхме в градската градина (срещу пощата),точно до Централ парк поставяха нови пейки,люлки,може би за там става въпрос,че ще откриват newsm78

# 113
  • Пловдив
Да, за там става въпрос - до Сентрал парк - заведението. Вчера и ние бяхме свидетели на бурните приготовления за откването. Обещава да е хубаво, дано по-дълго време се запази от мародерите  Peace

# 114
Благодря момичета!
Ще бъда там в 18 часа. щом Сдружението е поканено, значи трябва да има представител.

# 115
  • Пловдив
Искаш ли компания - аз съм само с малката ... та може и да се разходим до там  newsm78

# 116
И аз присъствах вчера на поставянето на новите люлки и пързалки в градската градина - до сентръл парк и до фонтаните. Хубави са, шарени... Дано наистина не ги унищожат вандалите.
Вчера ходихме и до детската железница- и там почти всичко е подготвено. Ако чуете кога ще я откриват- пишете  Peace

# 117
  • Пловдив
Ренци, звънях на телефона, но е централа и ми иска вътрешен, а е мобилен, като не давам вътрешен ми изключва.
И ние с Приси ще сме там  Peace

# 118
Искам компания разбира се. Аз ще съм с малката и с мъжо, че не ми се ходи пеша и го вербувах да ни закара с колата. Ще гледам да съм там най-късно към 17,45, за да имаме време да се намерим.

# 119
sve1976-Добре дошла в темата ! Hug
покажи някоя снимка на теб и съкровището ти Grinning
понеже и аз отдавна не съм показвала ето линк към нашите снимчици.........
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=137179&view=1&photo=177
лека вечер  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт