Седмици броим с нетърпение, СЕПТЕМВРИЙЧЕ чакаме с вълнение!

• 12 417
  • 263
  •   1
Отговори
# 150
привет и от мен  Wink
чета ви най-редовно, но тъй като нямам какво да ви разкажа и затова не пиша  Blush
за запушения нос и аз съм така, ужасно е, но като стана и вече съм супер, през деня рядко се е случвало да ми се запушва пак
джи-джо - леля ми е с астма също, ражда преди 2 години и ще я разпитам довечера какви методи използваше при недостига на въздух и ще ти пиша на лични
ей варненките, организирахте се най-накрая, браво на вас  Wink и да не забравите снимки и да докладвате после
щях да забравя, взех си резултатите вчера и хемоглобина ми май е нисък - 106 е, ама пък лекарката, дето ме боцна каза да не се пристеснявам и да хапвам много плодове и зеленчуци (та по този повод мисля да отскоча до сергийката до нас да видя дали има от червенките с костилки - както има казаха веси и ани  Wink )
аутре ще идва ли някоя от вас на училището?
мирта, ти ли питаше за кремче за крака (че не ми се търси из темата) - на l'occitane е страхотен, доста са скъпички май в Бг (на мен мъжът ми ги носи от Щатите, че там са значително по-евтини), но освен всичко и страшно облекчават като ти се подуят краката лятото, само че мирише малко силно на лавандула. А също за крака е хубав и на Дева. Аз тези два съм ползвала.

# 151
  • Кърджали, България
Тиара, Палечка и всички останали, добре дошли сте винаги  Hug Ама сериозно говоря!

Аз пак да си питам, че времето си върви...
А, да попитам, кога трябваше да се направи другата ФМ, че нали при първата не са развити още белите дробове  Thinking Нещо ми се върти за 32-рата г.с., ама май е късничко....

# 152
  • Sofia
Ми хубаво, че си питате, щото се изпуска  ooooh!
Та Инче аз мисля да ходя към 30г.с.... така съм чела/чувала. Simple Smile

# 153
  • Бургас
Привет,
Благодаря за съветите Ви, ще пробвам!
А относно ФМ казват, че е хубаво между 28-30 седмица. Ама то май си зависи от доктора. Питай този при когото смяташ да ходиш.
Приятна вечер

# 154
Здраевйте тумбачета  Hug. Тъй ме е налегнала работата, че нямам време да пиша, обяче прочетох какво сте писали и...................... ура в неделя на пицарията на Червения. Тоя път няма отърване идвам и това е. То пък срамота  Embarassed да не дойда, аз живея на 2 мин. от там. Ама така се зарадвах, като видях, че най-после ще има среща, че аз на първата не можах да изпъкна с тумбака, ама сега с гордост ще го донеса  newsm62. После ако мога пак ще пиша, че пак имам работа. Целувки на всички мами и тумбачета   love001

# 155
  • Sofia
Ей варненеки аз да ви подсетя за фотото, че..... няма само Ани да пляска я... ааамаха . Sunglasses

# 156
Еййй, сладурки, колко сте изписали бе  Sunglasses Едвам ви изчетох...
За повторна ФМ - 30-32 г.с.
Наде, пий си ампулите, но само те няма да те спасят  Naughty питай си докито и за таблетки - аз пия Сорбифер Дурулес за желязото и ще ги пия докрая, щото в нормата от 120 не мога да вляза  Naughty малко са скъпички де - 9 лв. и ми стигат за половин месец  Rolling Eyes
Лекси, не се шашкай - че ако имаш като моята професия, трябва да не излизаш никога по тъмно и да не се движиш никогаж сама /нито денем, нито нощем/ Laughing както успокояваме хората в такива случаи - ама не се притеснявайте, може да се случи  на всеки  Mr. Green
Мирта, в продавалника също имаше добра оферта за триколка май пак Куини, но без кошче за кола ли беше  newsm78
Аз пък да се оплача колко съм зле напоследък  ooooh! - мозъчно, де  Mr. Green Представете си, че тази седмица забравих да отида на курса за бременни в понеделник и вторник  newsm09  /ходя на курса от 1 месец вече/  та едно момиче от курса ми пише - нали знаеш, че в сряда сме на посещение в Торакс и аз така  #Shocked Та сега се връщам от Торакса и по пътя си купих 1 кг. от ония с костилките  Party /цените при нас са от 2 лв. до 6 лв./, а пък ягодите масово са 1.60 - 1.80 лв. и то от големите   Party
Само да попитам - Лиотон 1000 гел става ли за бременни  newsm78 Thinking

# 157
  • морето и сините вълни :)
 vesela_123 -малиииии каква ивтиниииика при вазе #2gunfire #2gunfireНапрао е нечовешко туй нещо Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms.Ягодитре тука са  още на 3,30 и то най евтинджоса Naughty
А череши днеска зълвето ми каза че нямало на тарабата.та ще си зачакам май до другата седмица #Crazy Sick Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Кокошчица-абсолютно подкрепям момичетата ,я виж ква убавица излезе а тя кокошка са кръстила наща Joy JoyПредлагам да си смениш ника на Пиленце или нещо такова-по ще ти ходи Mr. Green Hug

Ееее значи добре е работата събрахме се  ani-bani, feminine, samorasliche, liudmila73 ,кокошчица,dudulanka ,
Беринчеее-няма ли да дойдеш????

Очаквам включване от Алис,Франки,Лилеби и Поспаланка и ако има и други да се включат  HugBlush Blush Blush Blush

Аз ще се помъча да се свържа и с Чериспа-понеже и имам телефона.И ще и дрънна едно телефонче Mr. Green Mr. Green
Та това е  Joy Joy

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 19:55 от ani-bani

# 158
За училището на 9 месеца утре - mackomacko попита дали някой ще ходи. Сега разбрах, че май ще успея да се скатая утре сутринта от работа, поне до 11. Така че ще съм на линия. Хайде да се уговорим нещо. Да си пазим места поне, че последният път едва намерих къде да поседна. Утре ще се опитам по-рано да отида.

# 159
Анич ще се опитам да дойда, но не обещавам. Stop
Очаква се да ходим на един Рожден ден, но още не е много сигурно затова се въздържам от коментар.Но аз разбрах къде е срещата и ще се опитам да ги комбинирам.
Ох, много ми се искаше да ви видя, ама на.......... рождения ден е на приятелка на сина ми и ако не отидем направо ще откачи моето синче.Ще видя как ще я измисля.Ако не- другия път........ Whistling
С Алис се видяхме на училището и тя спомена, че ще ходи на срещата. Peace

# 160
Извинена си Беринче айде от нас да мине Hug Hug HugИнъче толкоз ми се искаше да те видя и аз че си ми такава бъбривка като мене Hug Joy Joy Joy С кеф те слушам Joy Mr. Green Mr. Green Нищо другия път

# 161
  • Sofia
Лейче, Мацко аз съм на там и ако съм първа- пазя две места.  Hug  Утрешната лекция и лекторка не са за изпускане. Sunglasses

# 162
а такааааа Mr. Green
Аз най ранобудна днеска Mr. Green

Добро утро тумбаланки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Тука във Варна май днеска ще плющи дъжд ми се струва .Едно хамаво временце,мрачно,дрисливо Thinking ThinkingАми време е малко да капне дъждец

Приятен ден на всички по късно пак ще намина  bouquet

# 163
Ха добрутро и от мене  Hug и аз да са изтипосам рано-рано  Mr. Green
Къв дъжд бе кака у Варна - тука едно ми ти слънце пак се облещило, та да се чудиш да му се радваш ли, кво ли  Mr. Green Ани, за какво бе мацко с тебе толкоз рано сме се излюпили  Thinking на мене нещо снощи пак не ми спореше спането и сънувах клиники, та се чудех къде да раждам  /вчера нали зяпах Торакса/  Mr. Green
успешен ден и да сте по активни от вчера   bouquet

# 164
  • София
Добро утро!
Аз щях да ходя днес на училище, но ще го оставая за другия път, защото приятелката ми от щатите си дойде и ще я развеждам по магазините  Grinning Моренка, Лейче, водете записки  Wink
Браво бе варненки, вие ще се съберете повече от софиянки още малко  Simple Smile
Целувки и хубав ден на всички!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт