Седмици броим с нетърпение, СЕПТЕМВРИЙЧЕ чакаме с вълнение!

• 12 419
  • 263
  •   1
Отговори
# 165
  • морето и сините вълни :)
Ти пък от киде го извади туй слънце бе душа Shocked Shocked
Тука едно смацафръцано ти казвам -направо не ми се мисли  #Crazy #CrazyДнеска пак ще ми се разбие кръвното нагоре надолу да оди и ще ме боли Китарата (главата) Crazy Crazy Crazy

Ами да ти кажа незнам защо толкоз рано се излюпих-ама аз по принцип като се събудя се излежавам още един час в леглото .Тъй хубаво да се облещя  Shocked Shocked че инъче ще има да клепам 2 часа на парцали после Rolling Eyes Flutter Flutter

Ох днеска ще пращам мъжо да ми дири череши Embarassed Embarassed че вчера съм ги сънувала ей Sick Sick

Аааа Тумбелина -аз ще пусна и във Октомврииките един пост пък ако искат да дойдат да заповядат  bowuu

# 166
добрютрооо   bouquet
мерси ногу за комплиментите  newsm56 ама кокошчица  Animal Chicken си остава  Mr. Green - снесох, сега мътя, да видим септември какво ще излюпя  kyllmg , освен тва все ходя подир петела и кудкудякам нещо  bash, та горкия ...  Rolling Eyes ама няма начин Mr. Green въвеждам ред в курника

оф да се оплача - вчера ме викнаха на работа спешно и много ме разядосаха, направо бях бясна снощи  #Cussing out - първо, това за което ме извикаха беше изрично задължение на една колежка дето излязла в отпуска и сега не си вдигала телефона, за да си я викнат нея да си оправи кашите и понеже мога да работя на нейната програма извикаха менеееее, второ - срока й да си го свърши тва беше 10 май и имаше предостатъчно време, ама тя излязла в отпуска без да й пука, че някой друг трябва да го върши сега вместо нея, безхаберницата му с безхаберница , трето - обаждат ми се в 15,30часа на последния ден, когато данните трябвало да бъдат пратени в софия и то до 17,30, четвърто - не оставяйте никога впечатление на работа, че сте съвестни щото после ще ви викат да работите вместо друг и от родилната маса ще ви вдигнат даже !!!
на всичкото отгоре една друга ми ти моя колежка пък - такова нахалство и клюкарско любопитство, че направо без думи останах и изумясах - видяла ме, че идвам по коридора, и от съседната стая си домъкна стола, курдиса го до мене плътно и взе да ми приказва мазно-мазно, ама направо се потресох от мазен тон : "мммм, много хубаво си се постригала, много добре пада косичката на пластове (не съм се постригвала от месец и нещо!), яяяя и обиците ти много хубави, абсолютно в тон с блузката, ааа ама ти май имаш апетит,а?, що така хапваш по такова никое време??  (ям кроасан в пет без петнайсе, за да си изпия магнерича, щото след два часа пък трябва да пия желязото), ама нищо яж, яж то сега не е срамно да ядеш много ( smile3556), ама двете със свекърва ти излизахте заедно да ти вземе туника?? или ти даде пари сама да отидеш? ааа двете сте излизали заедно???? ......"
честно идеше ми я разстрелям на място  tantrum

та така де - добро  утро  Blush  Mr. Green

P.S. за среща сме : ани-бани, феминине, саморасличе, людмила73, дудуланка и аз
беринчето - под въпрос засега
място - градинката на червения 16,00 неделя

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 08:51 от кокошчица

# 167
Dobriutro macki Blush
Lek i prekrasen den Vi jelaq!

# 168
  • гр.Варна
Добро утро момичета!  bouquet
Да Ви поздравя набързо, че предстои спиране на тока от 09.00ч. та чак до след обед! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ще си помързелуваме малко!
Ани и аз до сега обяснявах на братовчедите от Пловдив, че тук е скапано време, а те на мен-че там греело слънце.
Кофти работа, ама няма как!
Желая весел ден на всички!

# 169
  • морето и сините вълни :)
Момичета пуснах и в октомврииската тема един пост за срещата ни-нали нямате нищо против  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Коки-ей такива мазнички мнооо ги мразя-фрас фрас със секирата ти казвам че мнооо ма дразнят.

ох аз ставам от компа вече че мъжо ще ем убие,мнооо са заседях нещо

# 170
Добрютро, сладурки  Hug
И аз застъпвам на работа ...  Tired
Поне добрата новинка е, че ми намериха заместничка май и Юни месец я поемам да я обуча един месец и после от Юли си вземам платена отпуска и чааааааааак до болничния ми  Twisted Evil
Направо супер ми се подреждат нещата. Ше има разходки, училище за бременни ... направо като си посмисля и ми става едно такова  Mr. Green хубоу Mr. Green
Абе верно, че няма да има много чакащи на градинката в неделя с кореми, ама  newsm78
Ше бъдем само от отбора на БИГ МАМА  Mr. Green
Няма как да се объркам  Embarassed

Айде, целувки на всички и до по-късно, че колежката ми почива днес и ми е едно такова .... никакво сама в офиса  Confused

bouquet  bouquet  bouquet

# 171
Здравейте и от мен, бързам да мина да ви хвърля едно око, че после като ме налегне работата идея нямам дали ще остане време. За моя голяма радост и при мен нещата се нареждат като при Феми, т.е. от 01.06 идва нова колежка да я обучавами после юли отпуска, може и да не е от началото, но все пак ми е по -спокойно като зная, че вече има нов човек на моето място  smile3521. Лек ден на всички и много целувки!

Варненки, и аз си мисля, че след малко такъв дъжд ще заплющи.................., ама от една страна по-добре, друго ако не поне малко да разкаля улиците  newsm53

# 172
А бе сладурки, къде ще ви плющи тоя дъжд във Варна  бе ???  Mr. Green аз съм си пуснала хем щорите и така пече отсега, че неам думи, пък те дъжд  Joy Joy Joy Я го издухайте тоя дъжд насам, че да захладнее поне днеска  Praynig

# 173
добро утро и приятен ден на всички:)

Аз понеже съм си работохолик преди си мислех да работя буквално докато родя...ама напоследък си мисля да си взема 30 или 45те дни преди термина.Разбира се проблема е че нямам си идея как ще се чувствам с огромния корем..ама като му дойде времето ще мислим:)

Пазете се в жегите:)

Няма ли да си направим и Търновска среща?Или сме твърде малко от региона?

# 174
  • Бургас
Привет,
и в Бургас днес е облачно и мрачно за сега. Така че Пловдив направо Ви завиждам.
Някой питаше за лиотона дали може да се ползва от бременни - да може на мен ми го изписа гинеколога. Но вчера една позната ми каза че много хубав ефект за подути глезени имал някакъв крем на Дева с кестен - много спадали краката от него. Но нямам представа какъв е, трябва да попитате в магазина.
Кокошчица, направо ти се чудя защо си отишла да вършиш работата на нехайната си колежка - много си добра. Аз бях като теб, ама като ме накараха да с ипракратя почивката в Боровец един път и то за някаква глупост - вече край. Хич не ми дреме - да се спасяват. А пък тази как си я изтърпяла. Страшни нерви имаш. Аз ако бях на теб още от вратата щях да и кажа, че нямам време да говоря с нея и да я игнорна.
А пък шефа ми не е намерил човек на мое място и аз вчера му викам - ако продължават така нещата д авземета да купите чести чаршафи и една ножица да прережите пъпната връв, щото явно тук ще раждам  Heart Eyes. Мале той като се облещи  Shocked А не вика, никви такива, като стане време си излизаш пък аз ще се оправям.  Mr. Green
Хайде стига съм писала, че само глупости в главата ми днес.
Приятен ден!

# 175
Добро утро и от мене Tired, за който е добро всъщност - аз съм като бито куче днес Sad
Цяла нощ не съм спала - така, ме боля стомах, кръст, горната част на корема и всичко това на куп Shocked
Сега седя и не мога да разбера на кой свят съм ooooh!
Следобед съм на консултация, така че чакайте отчет Hug

# 176
Привет мамита Hug
Аз тия дни сьм доста заета и все не смогвам да се добера до компа,ама днес нали дечурлигите не са на училище и аз се вьзползвам веднага от ситуацията. Grinning
При мен нищо ново,крача цял ден по жегите,а като се прибера да почивам ,бебка решава да си прави гимнастика и настава веселба Joy
Варненски мами ,за сьжаление аз ще пропусна тази срещичка ,че от утре ставам Софиянка за няколко дни.Имам да си свьрша някои ангажименти там,а в понеделник смятам да направя и един преглед при д-р Марков. Много го хвалят тук по форумите,дано да ме зарадва с добри новини (че и имен ден имам тогава) Praynig
На вас ви пожелавам весела срещичка и много снимков материал Joy
Lilebi писах ти на лични ,дано си получила информацията Hug
На всички мами и тумбачета целувки  Heart Eyes

# 177
  • София
Здравейте и от мен.  Hug Бързам да кажа, че утре съм на преглед при д-р Марков и нямам търпение. А сутринта съм на ЖК, та по този случай съм си звела отпуска 1 ден и още от сега се чувствам като отвързана,  dance че по цял ден на това бюро...  atwork
Та в понеделник, живот и здраве, ще докладвам.  blahblah
Намислила съм да позяпам из магазините, а ще трябва да взема и някакви сандали на баткото, че вече е време за по-отворени обувки.

Ще чакам с нетърпение и отзиви от варненската срещичка.  Heart Eyes

И пак да си питам, знаете ли нещо за облекчаване на сенна хрема.
  Nerd

# 178
Привет и от мен Hug
И аз от много работа и обучение на заместничка нямам време да седна да пиша, но докато хапвам пред компютъра в почивките гледам поне да ви изчета - ама много пишете, ей.
Първо да ви се похваля - по предната вечер докато гледах една комедия и се хилех като гламаво хампи, бебка реши да ми потанцува. Ама такова танцуване му удари, че Майкъл Флетли с  Lord Of The Dance пасти да ядат. А на мен ми стана едно такова готино... newsm03  pregnant щото досега не бях я усещала толкова силно да ритка.
Вчера ходих на ЖК и давам отчет.
Първо доки реши, че много съм била наддала  Shocked от предния месец досега - 4 кг, ама аз и казах че трябва да си наваксам първо тези 5 дето ги бях свалила в началото, и тя: "Ааа, така може." После ми премери обиколката на тумбака - 85см, и височината на матката - 22см. И като ги записваше в картона вика: "Брей, ми ти си била като по учебник. Всичките ти размери са като за 22-23 г.с. - и тегло и обиколката и височината!", при което аз  newsm68
Питах я защо получавам сърцебиене вечер като си легна и тя каза, че най-вероятно е от комбинацията магнерот - желязо. Препоръча ми да ги пия с разлика 2 часа едно от друго ooooh! (а аз вече полудявам  #Crazy докато ги следя тези хапчета кое кога да пия, щото взимам още 2 вида - за рефлукс на стомаха и за щитовидната жлеза Cry ).
Споменавам го ако има и други мами със сърцебиене и пият магнерот и желязо да знаят - в листовката на желязото пише да се приема минимум 1 час след магнезия, след като сте се нахранили с малко течност.., по-добре е обаче да увеличите времето между взимането на двете хапчета.
Довечера ще ходим да купуваме кошарата newsm44 . Иначе и ние си имаме дървена за вкъщи - е, стара е но...ще си я лакираме и ще свърши работа. Пък с новата ще ходим по гостита при бабите и на вилата. И по-късно като кошарка за игра може да се ползва. smile3521
Хайде стига съм писала, че пак ме започнаха с документите smile3506
Чао засега и целувки на всички тумбачета  love001

# 179
  • Кърджали, България
Питах я защо получавам сърцебиене вечер като си легна и тя каза, че най-вероятно е от комбинацията магнерот - желязо. Препоръча ми да ги пия с разлика 2 часа едно от друго ooooh!

Заедно с магнерота, на мен ми бяха изписали Обсидан - заради сърцебиенето (тогава си помислих, че предполагаемото сърцебиене - щото аз нищо не бях споменала, е заради ситуацията в момента и доки е решила да ме поускопокои  Confused ), само че аз го пих два-три, докато мине стреса и после го спрях, защото не ми се видеше много безвредно  Thinking на консултацията, като казах, че ми става лошо малко от някои хапчета (+ гинипрал), акушерката вика: Нали затова ти изписахме обсидан  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт