Седмици броим с нетърпение, СЕПТЕМВРИЙЧЕ чакаме с вълнение!

• 12 421
  • 263
  •   1
Отговори
# 180
Тъй аз да дам отчет и после се захващам да ви чета че май бая съм утървала пак...
Днес бях на преглед - тоя моя доктор не знам. Пак се опита да ме претупа, ама аз тоз път като отворих една уста blahblah викам като нямам оплаквания ся ко да минавам ей така формално няма да я бъде таз. Та за първи път се мерихме на кантар goodscale отгоре съм с 10 килца, ама да ви кажа не ми пука много щот като цяло добре си се чувствам ( изключвайки леко тромавата ми вече походка ) . Мерихме и корема височината на матката ( пак за 1 път ) . И доки вика айде всичко е ок и в норми айде по живо по здраво, ама аз кат се закотвих на кушетката и викам - да ама само ти така си мислиш ша видиш ся. И така мрън мрън му викам искам да разбера най накрая момче ли сме момиче ли ? А нашия ми сега не съм предвидил преглед на ехографа имала съм право на 2, ама той разбираш ли щот е мн. велик щял да ми пусне още 2 бонус - та ми каза другия път Weary. Аз му викам, абе докторе ти у ред ли си smile3527 как ша чакам аз още 1 месец - то ще взема да родя докато да ми кажеш - и така викам ша плащам за ехографа щото така или иначе, ако не тук ша ходя някъде на частно та белким не са разхождам.
И лягам си аз на кушет нашия гледа гледа, а бебо като се разскача като пощурял...
И доки - ся какво ти подсказва интуицията?
Пък ние с мъжо нали за момиче го праихме, ама всичките му там халки малки  глупости викаха момче и аз на всеки мъж викам ша имаме и на доки му викам - ми момък сме май stork-boy а той ми се хили и си гледа нещо там...
И по едно време - е да ама тва скокливото няма нищо общо с момче ( и взе да ми разправя че тестесите слизали към 7 месец чак на мястото си за тва било 99 % '' диагнозата '' ) и щял другия път да каже на 100 %.
После диктува пак някви неща и вика - Ииии чак не ща да говоря да не урочасам нещо ама перфектна бременност...
Гледа нашия още квот гледа и изтърси, абе не, мома ще е - няма ала бала...
Та така можете и нас да ни сложите в отбора на девойките stork-girl ще вързваме панделки с Авел   4470 4470 ....
Пък той как се кефи няма да ви казвам хили ми се като не знам ко по телефона newsm68 newsm44.
Мамита аз ся ще ви почета малко и ако се присетя нещо ще драсна пак Hug....

# 181
  • Бургас
Поздравления бебе,
и ние правихме нашето за момиче, ама 3 различни доктори казаха момче.
Много се радвам за вълнението Ви и го споделям, една голяма  Hug от мен
Чао, до после

# 182
Здравейте  и от мен.Не  мога  да ви изчета  много  сте  писа ли.Аз  вчера  бях на изпит  по  курмуване  иго  взех.Много  съм  доволна  ,а бебо  не  помръдна  изобщо  и той  горкия  е бил  под  напрежение.Искам  да ви  попитам  ще  раждам   в  Света  София    ,трябва  да си  избера  лекар  ,бихте  ли  ми  препоръчали   някой  ,защото  софиянки  имате  повече  информация.

# 183
Мерсим мерсим lexy аз още съм в еуфория няква newsm68 newsm44.
Гледам за черешки сте си говорили пак - аз не удържах и вчера обикалях да си търся, ама тук бати черешките - като сливки някви, ама си викам квит такива и си взех 2 щепички да ми мине мерака. Ся съм се разпльоскала пред компа и ги довършвам - то не че имат вкус на черешки де....
Щях да казвам като съм почнала с отчетите тук всеки ми се оплаква от тва АГ и викат в Тутракан по добре, та за сега момата ни там мисля да я раждам.
Мамита ( дето казахте че сте гледали снимки от раждания ) айде някоя да ми пусне линкче и аз да надникна за какво става въпрос.

# 184
Здравейте и от мен!
Не съм се включвала мноооого от давна.Първо ще драсна 2-3 реда , а после ще ви чета.Искам да споделя с вас че очакваме момиченце,поне така се видя според доктора ми.В момента съм в отпуск Laughingцял месец и отивам на гости при майка ми заедно с бати Георги/бъдещ бати де/.Съпругът ще го оставим сам да ергенлува Mr. GreenМного прегръдки от мен, сигурно пак ще се изгубя за дългооо. Hug

# 185
  • Кърджали, България
Ей, бебе, добре дошла в отбора на момичешките мами  Flutter Много ви е заразителен ентусиазма, големи сте сладури  Hug

тик-так, честита девойка и на теб!

Аз да ви се оплача малко: до миналата седмица никой не забелязваше, че съм бременна и откакто тази седмица се стопли и се подкиприх с бремелински блузки и рокли, ме мислят изведнъж за много напреднала  Crossing Arms Вчера с кумата ми и нейното сладурче (декемврийче) се разхождаме и срещаме едно момиче, нейна позната и съответно тя ме представя и момичето вика: "А, като гледам скоро ще да е" (да раждам, де)  Shocked Аз й викам "Няма да е много скоро, чак септември" - и тя се опули  Shocked Едни момчета пък тук ни правят нова мрежа и всички стаи са разхвърляни заради техните кабеляци вече втора седмица и аз направо полудявам, щото много ме дразни този безпорядък  Close И днес им викам: "Айде, няма ли да я свършвате вече тая мрежа?" А те: "Тебе кво те грее, така като те гледаме, скоро няма да си тук!"  Twisted Evil

Ей, благодаря за отговорите ви за ФМ  Hug Значи, пак горе-долу вярно съм запомнила, да не повярва човек  Embarassed

# 186
Бебе и Тик-Так, честито ви момиченца  Hug
Бебе, ти в тая еуфория да не накупиш само розови дрешки, че после докито ти да вика - абе нали ти казах, че не е на сто процента сигурно  Joy Joy
Хайде да са живи и здрави дечицата  Hug
Инче, и на мен изведнъж ми се наду шкембето, та вече няма как да не личи /в петия месец сме де/, и като отида на пазара, все ми дават да опитвам по някое дребно плодче  Mr. Green пък и място в автобуса ми правят, но засега само жените около 50-60 г., дъртофелите   - Naughty не отстъпват

# 187
Ееее, расте момичешкия отбор, ама май няма да можем да стигнем синичките  Wink
Бебето и Тик так, честити девойки  Hug

.....А те: "Тебе кво те грее, така като те гледаме, скоро няма да си тук!"  Twisted Evil
.....

Ама как така ще ти отговорят  Shocked  #Crazy

А за личенето и на мен до скоро не ми лечеше, изглеждах само дебела, но вече ми се пооформи корема и май повече хора забелязват  Flutter

# 188
Инче, специални благодарности!Чак сега забелязох че, към линка ми в началната страничка си добавила "мама на Георги".Как успяваш да следиш цялата тази информация?Страхотна си. :love

Айде чао и лек ден от мен, аз отивам за около месец на село да релаксирам.

# 189
ААААААА, дъждеца си го не даваме  Naughty
Тъй е пожълтяла тревата наоколо .... да вземе малко да попере, че ... стига суша  ooooh!
Аз се извинявам, че не вземам отношение относно крема за крачета, ама ни нам нищо по въпроса  Embarassed
Бебок, Тик-таче, честити ви моми  Hug
Аз успях да убедя татито да се оглеждаме поне за количка  Rolling Eyes ... че всички сте напред с покупките, кой от преди има, кой сега купува, а в къщи ... никви ми такива.... ама грам бебешко нещо си нямаме ... никви индикации, че ше имаме бебе  newsm32 Crossing Arms Ама ... ше го подбутвам аз... Вчера не го оставих на мира, горкия по тел.... да му обяснявам за колички  blahblah
И той, въпреки многото работа на главата, ме търпеше   33uu
Ух, към какви колички сте се насочили бе, момичета, че направо не знам вече  ooooh!
Триколка ли да е и с надувни (напомпвани) гуми  newsm78
Казват ми, че това бил най-добрия вариант, ама ... знам ли  newsm78
Ей, бебок  smile3556 верно ли ти се гледат тези неща, бе  ooooh!
Аз втори път там не влизам  Naughty

Инка  Mr. Green споко, всички сме така ... само дет' на мен ми викат, че съм напълняла  Crossing Arms и чаааааак след туй виждат, че съм бременна  #2gunfire

Киссесссс   bouquet

# 190
А няма аз сега само така  се любувам виртуално на бебешките неща ( даже в магазин за бебчовци още не съм влизала ) мисля си като почна седмака тогаз да почвам и покупките. А иначе доки след толкоз пулене и гледане каза - да да мома ще е, та трябва не знам ко да стане да се окаже мъж.
Мамита аз да ви кажа до ся някак не ми беше толкоз реално цялата таз работа с бебчо и съпътстващите неща. В смисъл то няма как да не ми е реално като ми е такъв пораснал тумбака и ... но мисълта ми е друга.
Аз до ся контакти с бебчовци съм имала нищожни не исках да държа бебче да не го счупя нещо и изобщо като видя само се хиля и бягам. Аммм вчера на разходка бях с една мама с малко човече, та като я гледах как си се гушат и си се грижат и ми стана едно такова миличко, че ми предстои и на мен. И даже се престраших та наруших '' правилото '' - бягай от бебетата Grinning.
Абе в туй Русе няма училище към '' 9 месеца '' ама има някакво  '' МАМА '' та си мисля аз да дзвънна днес да видя ако има групичка да ходя и аз да се уча как се сменят пеленки.
Туй то отлитам да ям пък после пак Hug....
Да взема да си допиша Simple Smile.
FEMININE ми де да знам иска ми се да знам през ко ми предстои да мина. То на мен ми е повече от ясно че няма да е цвете гледката и си имам идея за ко иде реч, ама по добре да съм информиранка а не да не знам за ко става въпрос. Пък аз да ви кажа мен ме е страх само да не се окаже че трябва с цезарово все си представям че няма да ми зарастне разрезчето и ша се отвори ( какви глупости взех да говоря ) .
А иначе през тва колко народ е минал и нищо му няма та аз ли няма Simple SmileSimple SmileSimple Smile...
За количките аз съм на 4 гуми и големи със сигурност. Имаше някви Мак енглънд ли ко ли беше трябва да надзърна пак ( ам не е окончателно ) .
За крачетата аз като ходя повечко и после съм леш - понаболяват си ме и тва е. А иначе задуха и мен ма мъчи ония ден кат се разхождах тъй ми пречерня викам си - ей ся се изпльосках тука и кой ще ме води в нас та се метнах на едно такси и на хлад.
Тва е мамита аз забягвам вече наистина...

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 14:09 от bebe_to

# 191
  • морето и сините вълни :)
охх Феми ще ме умориш ся

Аз викам да си вземеш с леки джанти   количка Joy Joy Joy Joy Joy,да е кабрио и с резервни гуми за зимата и за лятото Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Честно да ти кажа низнам нищо по въпроса с количките и аз съм много боса по тоя въпрос но ще купя ъвтомобиЛя на дитето като излезе на бял сват Hug Mr. Green

Ама си мисля добре де ти дет разпраяш з атез надуваеми гуми ами ако се спука таз пуста му и гума ко я прайваш-кво помпа ли ще си носиш или на вулканизатор ще я водиш Joy Joy Joy Joy Joy

# 192
Феми, и при нас ситуацията е същата, моя все казва, че е рано за покупки. Аз си бръщолевя разни работи за колички и креватчета, той се прави, че ме слуша, ама няколко пъти го питах ти какво мислиш и го хванах, че даже нищо не е чул  Tired Трябваше да повторя всичко наново, за да получа отговор, че е много рано все още да го мислим това, а и е по-важно какво мисля аз по въпроса, важно било на мен да ми е удобно...
Аз спрях да приказвам и вчера сам повдигна темата за раждане къде, как и тн, малко по-късно и за количките ме подпита. Явно се усети, че то времето си лети, а има един куп решения да се вземат... абе мъжка му работа  Tired

.............Ама си мисля добре де ти дет разпраяш з атез надуваеми гуми ами ако се спука таз пуста му и гума ко я прайваш-кво помпа ли ще си носиш или на вулканизатор ще я водиш Joy Joy Joy Joy Joy

Точно това ми изтъкнаха тук като причина да НЕ си вземам количка с такива гуми. Жената ме попита, А ако се спука гумата докато си сама с детето на разходка... повече не ми трябваше.

# 193
Еми ... к'во пък ся  Mr. Green
И аз хабер нямам ... затуй питам  Embarassed
една приятелка ми каза, че не били удобни, щото ше требе да се дупим да помпим гумите ако спихнат  newsm78
Уж движили по-меко ли какво ....  newsm78 ... ама аз ся и помпи ли да мъкна  #Crazy
Имало и някакви с гумени колела...
Ами то наистина какво излиза: аз ше кайш кола ше купувам: амортисьори, маневрени  #Crazy
Требе и функция Аларма да сложат ако се подмокри бебока или напрай голямата беля  Shocked
Ух ... писна ми да кибича в тоя офис сама ... ше се побъркам вече...
я да му звънна на мъжо малко да го потормозя него с количките smile3508
А така, Кларче, в къщи става същото.... почна да се усеща вече кат' ме гледа как се клатушкам пред него вече с подут тумбак  Mr. Green

# 194
  • София
Здравейте, от много време събирам смелост да се присъединя към вас. Чета редовно всички теми и вече съм се пристрастила. Очаквам бебчо на 20 септември, по-първоначални данни  Laughing След амниоцентезата със сигурност ще е момченце. Желая на всички безпроблемно бременеене и здрави бебчета на есен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт