Седмици броим с нетърпение, СЕПТЕМВРИЙЧЕ чакаме с вълнение!

• 12 426
  • 263
  •   1
Отговори
# 195
  • София
FEMININE, мисля си че е по-добре човек да не е много-много информиран за подробностите около самото раждане. Според мен най-важна е нагласата. Аз първия път нямах и половината от инфото, което имам сега, а някак си бях по-спокойна. И като тръгнах да раждам (естествено)не се бях панирала, и после като казаха, че ще правят секцио, пак ми беше о.к. само си мислех, че скоро ще си го видя бебо и така... А сега са ме налегнали едни страхове още от началото.  cry

А иначе моя тумбак от доста време си личи съвсем ясно.  preggo пък сега е още по-голяяям.

Много съм доволна днес, защото една колежка с бебе на годинка ще ми даде нейният стерилизатор за шишета, който е електрически, та поне това няма да купувам (аз преди имах два за микроволнова и ги стопих и двата... без да искам, просто бях забравила да сложа вода).  doh

# 196
Айде, турете ми и на мен една розова джуфка - бях днес на лекар и според доктора няма съмнение, че чакаме девойка. sling
Новината е супер, след като си имаме един батко вече.
Иначе всичко е супер засега и лекарят се съгласи да караме без феталната ехокардиография - огледа сърчицето и каза че изглежда чудесно, така че няма за какво да ходя на друго изследване.
Да ви се оплача страшни ядове имахме тези дни - дребосъчко го ухапа кърлеж и взе да вдига едни температури, но засега изглежда е било най-обикновено вирусче, което е пипнал от баща си. Макар че все още се наблюдаваме и докато не мине месец от ухапването не е сто процента ясно дали няма да развие нещо.
Както и да е, бях се притеснила много, сигурно съм разстроила и бебето, ама днес баткото е по-добре, а като ми казаха хубавата новина че ще си имам щерка и малко ми светна пред погледа.
Стискайте палци да няма сериозни болести от кърлежа, че си е страшно.

# 197
katiaa, добре дошла при нас!   bouquet Спокойна бременност и живо и здраво юначе наесен!  Hug
basilisk, честито ти кукличка  Hug да ти е мноооого послушна   bouquet Всичко ще е наред с баткото - не се притеснявай  Hug уффф и мене колко пъти са ме хапали гадините, та имам и дупка на главата от една такава гад  Mr. Green
А бе, мацки, вие откъде толкоз, през какви терени ще минавате, че да ви се спука гумата  на количката Mr. Green пък и с часове ли ще пътувате, че да ви спадне по време на път  Mr. Green  Joy Joy Joy Само имайте предвид, че големите гуми возят по-леко и не друсат толкова, поне такива са моите наблюдения  Laughing

# 198
Феми, аз не съм сама и пак не ми се стои в офиса  Tired То си и личи, де, доста съм активна днес  Mr. Green а да не говорим, че почти нищо не съм свършила на работа  Blush Пратиха ми ей това и само се подхилвам тука и се чудя как да не се разхиля яката, че колежката вече подозира, юе хич не работя  Blush

Катя, добре дошла сред нас  Hug Честита синя новина и много леко да мине до края  Hug

basilisk, честита мома  Hug абе може и да го стигнем синия отбор  Wink
Дано нищо да му няма на баткото, аз вярвам, че е така, ама ти по-скоро да се успокоиш. Вярно е, че кърлежите разнасят много болести, но не е чак толкова срещано в бг... аз като малка по цяло лято на вилата и всяка година по няколко съм хващала, ама нищо не ми е ставало, а и майка ми (мед работник) ми е казвала, че не толкова страшно.

# 199
 newsm61 мъжо ми не дига телефонът ... щото знае с какво ше го занимавам  smile3507
ама ше ми се придере довечерЪ у дома  smile3508
Кате, добре дошла при нас  Hug
Спокойна бременност ти желая;)
Сладка-мама  Party да, и аз съм сравнително спокойна ... дори не сравнително, ами баш съм си спокойна и бия тъпана, че не искам упойки, искам естествено раждане  Embarassed ... ама ше видим ...
не смятам да се панирам  Blush затова заобикалям всякакви снимки и т.н.  ooooh!
Хихи  Mr. Green остави се, и ние имаме микровълнова и кой знае какво й се пише ... с тази моя невероятна памет в момента  ooooh! направо си ме е страх  :mrgrben:
basilisk, честита ти мома и на теб  Hug И една целувка за баткото   bouquet Hug
Стискам палци всичко да е наред .... а тези гадини пък как ги мразяяяяяяяя  #2gunfire

Веси, в крайна сметка сестрата на съпругът ми има две принцеси в Германия ... и ми предложи да ми даде нейната количка  Hug ама аз - не ... ще ти трябва ... ние ше си вземем. Ама май ше склоня, че те имат две! Земаме тяхната и въобше няма 'се занимавам и да хабя нерви, че и на мъжо покрай мойте  ooooh! Ей я дей ... ква е хубавка на снимките, дет' ми ги прати ... мда, количката я опрайхме....
чеките да звънна на мъжо да му кажа  smile3508
Леле, побърках го тоз човек ....  Mr. Green довечера може да не се прибере в къщи  ooooh!

Кисессссссссс  Mr. Green  bouquet

А, Кларче, я да видим ко туй, че белким се разнообразим малко  Mr. Green

# 200
как сте мами , и аз очаквам радост през септември май ще  е госпожичка

# 201
  • Бургас
Здравейте,
добре дошли на новите мами и поздравления за всички, узнали пола на бебчетата. И мен ме е хванал мързела нещо днес и само се помотвам и побутвам. Добре, че утре е последен работен ден за седмицата, че както ме мързи едвам ще изкарам деня. Освен това до обяд няма да го усетя щото ще съм на едно глупаво обществено обсъждане. И ако тъпите от РИОВС пак не ми съгласоват програмата, вече направо ще се гърмим сигурно.
Ами това е от мен за сега. Приятен ден

# 202
  • Кърджали, България
Добре дошли на новите мами!!!
Катя, гледам те аз, че отдавна четеш и чакам да се престрашиш Wink Вече си в списъка! Това първо детенце ли ще бъде?
gogoni, дай малко повече инфо за себе си, за да мога те впиша и теб! Термин, възраст, къде живееш, кое бебе ще ти е, зодия..., изобщо всичко, което би искала да споделиш с нас!

# 203
  • Sofia
Яхууууу мами ! Grinning

Аз само да ви открехна какъв порой ни изплющя преди малко .... ooooh! ... ама мноооого хубаво, че беше такъв мор настанал. Tired

Добре дошли Катя и ГогониHug
Катя надявам се, че не сме толкова страшни и ще пишеш по-често. Simple Smile
Гогони ми то всички сме си казали как сме. Simple Smile

Честити девойки на Бебо, Тик так, Басилск и Гогони!

Нашата количка е с помпащи гуми, определено вози по- добре, пък и помпата и' е една мъничка и лекичка, ще  си стои дежурна в количката.

За сенната хрема някой питаше - аз и преди видях питането, ама като нямам какво да кажа, не пиша... никакъв ( слава богу) опит нямам.

# 204
 докато прочета всичко и забравих половината дето щях да пиша smile3555а, ама карай   Smile

първо - здрасти на новата мамичка и честито на новите госпожици в тумбаците   bouquet

bebe_to, ето линк с ражданията http://www.birthdiaries.com/diary/ - от табличката си избираш вид раждане и ти отваря нова страница с един списък с цифрички и там си избираш пък конкретно какво да гледаш
ама на нераждали не препоръчвам  Naughty - аз се отказах бързо-бързо да гледам

иначе нашия татко по отношение заинтересованост към покупките - и той като всички мъже май   Smile - аз говоря, говоря, говоря, той вика "да, да", после аз пак говоря, говоря, говоря, той пак вика "да, да" и после като питам ама ти все пак какво мислиш по въпроса и той вика "ми както на теб ти харесва, бубичко, както решиш, ти по им разбираш на тия работи"  newsm47
мъжка им работа  Mr. Green

а, то докато пиша и още една нова мамичка май дошла  yes bye

# 205
*Веднъж докато се редях на опашка в магазина непрекъснато си повтарях на ум да не забравя да купа пилешки главички за котката. А като дойде моя ред се изцепих "Извинете, а котешки главички имате ли?"

Клариииии  Mr. Green
Паднах направо, добре, че съм сама в офиса  Mr. Green
Сълзи ми потекоха .... много готино линкче  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 206
  • София
Благодаря ви за топлото посрещане   bouquet Това ми е втора бременост, но много се надявам първо здраво бебче.  Praynig
А относно избора на количка и другите аксесоари за бебо, мойто мъж много държи да участва активно, ама както каза някой по-горе, какво разбират те ? Twisted Evil

# 207
Здравейте и от мен.От много време чета вашите теми и най -накрая ви пиша бъдещи мами. NaughtyАз чакам момиче и последно терминът ми е на 14.09.Занапред ще се вклучвам отново. Party

# 208
  • Sofia
 А не така Кате, особенно щом има желание човека, не го пренебрегвай, както виждаш и без това е рядкост.... на нашата количка какво и' разбирам аз от пневматичното окачване newsm78 (  пък то много готино се оказа.., като е сгъната колчката, само едно докосвне и' трябва и тя сама се разгъва), та  и моя мъж прояввяваше интерес и си каза мъжката дума по мъжките въпроси... ми така де, возило е все пак. Grinning

Ихааа още едно престрашило се мамче, още едно Наде... добре си ни дошла и ти и да пишеш ей .  Hug
Много кеф, че се увеличаваме и момичешкия отбор също! Sunglasses

# 209
  • София
А-а-а Morena, нали ги знаеш татковците напират, напират и после те оставят сама да се оправяш  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт