Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, които бъдещите майки срещат във форума?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, които бъдещите майки срещат във форума?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви съвети се споделят в публикациите?
-
Какви са темите, обсъдени на срещата, спомената в публикациите?

ама кокошчица
си остава
, освен тва все ходя подир петела и кудкудякам нещо
, та горкия ...
- първо, това за което ме извикаха беше изрично задължение на една колежка дето излязла в отпуска и сега не си вдигала телефона, за да си я викнат нея да си оправи кашите и понеже мога да работя на нейната програма извикаха менеееее, второ - срока й да си го свърши тва беше 10 май и имаше предостатъчно време, ама тя излязла в отпуска без да й пука, че някой друг трябва да го върши сега вместо нея, безхаберницата му с безхаберница
), ама двете със свекърва ти излизахте заедно да ти вземе туника?? или ти даде пари сама да отидеш? ааа двете сте излизали заедно???? ......"

. Лек ден на всички и много целувки!
. Мале той като се облещи 

че по цял ден на това бюро... 

щото досега не бях я усещала толкова силно да ритка.
).
. Иначе и ние си имаме дървена за вкъщи - е, стара е но...ще си я лакираме и ще свърши работа. Пък с новата ще ходим по гостита при бабите и на вилата. И по-късно като кошарка за игра може да се ползва. 

на консултацията, като казах, че ми става лошо малко от някои хапчета (+ гинипрал), акушерката вика: Нали затова ти изписахме обсидан