Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, които бъдещите майки срещат във форума?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, които бъдещите майки срещат във форума?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви съвети се споделят в публикациите?
-
Какви са темите, обсъдени на срещата, спомената в публикациите?
викам като нямам оплаквания ся ко да минавам ей така формално няма да я бъде таз. Та за първи път се мерихме на кантар
отгоре съм с 10 килца, ама да ви кажа не ми пука много щот като цяло добре си се чувствам ( изключвайки леко тромавата ми вече походка ) . Мерихме и корема височината на матката ( пак за 1 път ) . И доки вика айде всичко е ок и в норми айде по живо по здраво, ама аз кат се закотвих на кушетката и викам - да ама само ти така си мислиш ша видиш ся. И така мрън мрън му викам искам да разбера най накрая момче ли сме момиче ли ? А нашия ми сега не съм предвидил преглед на ехографа имала съм право на 2, ама той разбираш ли щот е мн. велик щял да ми пусне още 2 бонус - та ми каза другия път
. Аз му викам, абе докторе ти у ред ли си
как ша чакам аз още 1 месец - то ще взема да родя докато да ми кажеш - и така викам ша плащам за ехографа щото така или иначе, ако не тук ша ходя някъде на частно та белким не са разхождам.
а той ми се хили и си гледа нещо там...
ще вързваме панделки с Авел
.
....
Много ви е заразителен ентусиазма, големи сте сладури
Вчера с кумата ми и нейното сладурче (декемврийче) се разхождаме и срещаме едно момиче, нейна позната и съответно тя ме представя и момичето вика: "А, като гледам скоро ще да е" (да раждам, де)
И днес им викам: "Айде, няма ли да я свършвате вече тая мрежа?" А те: "Тебе кво те грее, така като те гледаме, скоро няма да си тук!"
не отстъпват 

верно ли ти се гледат тези неща, бе 
.
.
Трябваше да повторя всичко наново, за да получа отговор, че е много рано все още да го мислим това, а и е по-важно какво мисля аз по въпроса, важно било на мен да ми е удобно...