МАРТ 2006

• 16 013
  • 275
  •   1
Отговори
# 165
Ииии, Креми много гадно Confusedстискам палци поне леко да я изкара.

Кали, страхотни снимки, ама вярно не те ли е шубе  Grinning

И ние се побъркваме вкъщи, особено както е болна е толкова вкисната, каквато и игра да измисля, не иска  Confusedвече ходи доста добре, ама два пъти днес падна, та пак я хвана шубето и не иска да се пусне от ръката ми. Като че ли болестта или каквото е там отшумява, няма Т, обривите поизбледняват, но е супер сънена от Зиртека, не иска и залък да хапне, направо се стопи, а снощи цяла нощ плака насън, направо не сме мигнали, верно свикнала съм на тежки нощи, ама такава досега не сме имали - плаче, хленчи, върти се, но не се събужда, притеснено ми е това пък защо Confused

Деси, и Али имаше един такъв период все крещеше, даже педиатърката ме пита дали случайно не й крещим и тя да копира Shockedно пак по-добре от сегашния й - много е агресивна, не дава да я пипнеш, бие, скубе, дере и щипе и крещи ядосано, ако й се скараш, непрекъснато блъска нещо, хвърля играчките със замах и надалеч, направо е лоша, пробвах да й се скарам -не, обяснявам- не, размахвам пръст-не, отвличам й вниманието - не...въобще много ме сдухва, дано да е някаква фаза, а не черта на характера Confused

# 166
леле Дейзи! как издържаш! добре, че моя синковец не е така... не знам какво щях да правя... той пък (особено сега като е болен и си го гледам) само идва да ме гали и милва, вика " ооо Оооо" и се гуши... видя, че масажирах стъпалата на тати, и после католегнах, дойде да масажира моите стъпала...

иначе за домашните забавления... аз много рядко го извеждам, че през деня работя, обикновено си седим у дома. изкушавам се да ви пусна няколко снимки на това, с което се занимава, но вече ставам досадна. само снимам... в общи линии изобщо не се занимава с играчки, аз почти спрях да купувам. 
за сметка на това обожава да прави всичко, което правим ние. бърше прах, пуска прахосмукачка, вади си я сам от гардероба, разнася четката по час-два. играе с една голяма помпа за дюшеци. обич да готви. давам му няколко листенца спанак или маруля, той си взима легени, 3-4 пластмасови купи различна големина и лъжици. минимум 3 часа безспирен купон. малко мърляво става в кухнята, но 4 метра все някак ги измивам.
другооо... подобна игра, но с пуканки. веднъж му дадох да натроши и разни сухари, но не съм повтаряла Simple Smile всякакви кабели, клавиатури, мишки...четките за коса.... забраненият плод е мопа, за сметка на това мега любим. но е много мокро и кофата мъкне, абе....
преди два дни 2 часа глади покривката за леглото.
в повечето случаи не ми се налага да се занимавам активно с него, само го насърчавам и наглеждам от време на време. истинските неща са му достатъчно интересни.

за кучетата... говоря си със собствениците, аз съм гледала кучета много, и мога да ги разпознавам кои хапят, кои не. а и хората си казват. освен това кучетата бягат бързо и като видят, че Кало се затичва към тях, гледат да се чупят, защото той не им прощава.
всъщност на същата разходка със снимките, малко преди кучетата се заигра с едно момченце, много миличко... както му се смееше и си играеха, онова отиде и го бутна силно. Кало разбира се се пльосна почти по лице на асфалта (добре, че е свикнал да пада). много подъл номер. дядото каза: Ами пазете си го, той нашия не разбира.... "нашия" беше на почти 3 години.... ами куче такъв подъл номер няма да ми скрои.  струва ми се по опасно с деца да си играе, отколкото  с кучета. (звучи крайно, но...) не че ще си отглеждам маугли... Калоян пощурява при вида или мисълта за куче.

# 167
Да и забавленията на Дани са подобни на тези на Кало,лиубими са му метла и лопатка,прахосмука4ка,пластмасови съдове,тенджери,торби4ки,зарядното на телефона,което сега му е забранено,защото ве4е с4упи едно,вси4ките му пеещи игра4ки след голямо блъскане в земята ве4е не пеят и не са интересни.

# 168
Здравейте, майчета!

По случай днешния троен празник вкъщи-моя, на Константин и на баща ми искам да ви почерпя макар и виртуално

# 169
konstans , честит празник на всички празнуващи!

# 170
Честит Имен Ден, Констанс! Да сте живи и здрави всички, да цари мир и разбирателство в семейството ти!
Честит Имен Ден на всички Елени, Константиновци и производните им имена днес!

# 171
  • София
Констанс, честит празник на всички ви  Hug
Честито и на рожденничките от миналите дни, които съм пропуснала   bouquet

Аз няколко дни бях на Златни пясъци на конференция - видях морето и се наспах - Емка я гледа майка ми в Плевен. Сега отново си е при нас  Heart Eyes, но до сряда, защото в четвъртък заминаваме за 1 седмица с мъжа ми в Германия.

# 172
  • София
Констанс,честит ви троен празник!!!Да сте живи и здрави!!!

Честит имен ден и на всички които празнуват днес!!!

Ние сме добре,малко ни е скучно в къщи,ама няма начин Tired,дано скоро се оправи времето...

# 173
Констанс честит имен ден и на трима ви да сте живи ,здрави и безкрайно щастливи  newsm51
Честит имен ден и на всички бебета и мами носещи прекрасното име Елена  smile3525

# 174
Честит празник на всички именяци-да ви е живо и здраво името  bouquet  bouquet  bouquet
май и Лорите празнуват днес(поне така ми се счу ,че казаха по новините) Честито и на Лора на Илето  bouquet  bouquet  bouquet

# 175
  bouquet Честит празник на Констанс и Константин! Бъдете здрави и щастливи!  bouquet
Честит празник на всички, носещи имената на Св. Св. Константин и Елена!  bouquet  bouquet

# 176
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! Коснтанс специални прегръдки за вас  Hug  Hug  Hug

Оф Креми много гадно това с варицелата, и аз ужким чакам да се обрине девойката, дано я изкарате много леко  Praynig
Колко дни след контакта се разболя дечко?

Ние в събота кръстихме Анна-Мария - вече е христианче!  Grinning Урева църквата, но само накрая, то ритуала беше 45 минути и на нея май и писна, и като му дръпна един реееев! После бяхме на ресторант и си изкарахме чудесно. Ще пусна снимки по късно

Дейзи за Джордж Майкъл, аз си купих билети онлайн от: http://www.ticketstream.cz/pls/bulgaria/site.frame?thread=
Все още има билети.И на мен не ми е от любите певци, но все пак си заслужава да се види, все е пак е супер звезда. А и шоуто обещава да е много готино.

За играчките: Анна-Мария  също се заиграва с какво ли не, сега фаворит и е бутането на детска количка с кукла или плюшено куче вътре. Също така връзвам играчката куче с колан и тя ужким го разхожда, храни го,  слага го да спи Simple Smile Иначе също умира да си играе с тенджери, легени, метли, лопатки и всякакви други нестандартни играчки

Цунки !

# 177
Честит празник на Констанс и Тино, както и на всички други именяци Hug

Лили, как е Катето?

Ние пък сме се тръшнали с нещо стомашно-чревно, все още не е ясно дали е вирусно или е от една Снежанка Rolling Eyesа тоя дъжд ме хвърля в дълбока депресия, само като си представя 4 почивни дни, а ние никъде няма да мръднем, прогнозата е отвратителна Confused

Зори, честито ти християче HugАз с билети се сдобих Party ама да видим ако пак ще вали какво ще правим.

# 178
Дейзи, и Анна-Мария от няколко дни доста често и редичко ака, дупето и супер червено. Давам и Ентерол и това сокчето на ХИП с моркови и ориз. Педито каза че имало някакъв такъв вирус.

А за времето за концерта - чекнах в един сайт, пишеше че ще има валежи Sad Май ще сме с дъждобрани Simple Smile

Много гадно, че го дават да вали и през почивните дни, ние мислихме да ходим до морето, ама в това време, незнам, чудя се  newsm78

# 179
Аааа Зори, подрисканите сме ние с таткото Laughingда се надявам, че Али поне това няма да лепне Rolling Eyesдобре де ако вали на концерта, няма ли да го отменят Rolling Eyesспомням си миналата година на Ерос, беше много гадно времето, а капка дъжд не капна, дано пак да е така Praynigвие къде ще сте, ние сме пред сцената, може да се видим Hug

Общи условия

Активация на акаунт