Вадене на мъдрец...

• 1 134 669
  • 4 212
  •   1
Отговори
# 4 200
Добър ден.
    Моля за помощ в търсенето на опитен хирург-стоматолог в София.  
    Трябва да ми бъде изваден мъдрец, който в момента е повредил 7-ия зъб.  Седмият зъб трябва да бъде запазен.
     От снимките се вижда, че мъдрец се намира близо до нервите, така че е необходимо да се извади на части. Честно казано, не знам към кого да се обърна, помогнете ми с съвет...

Разглеждах доктор Кристиан Монев, Рени Кирилoвa. Както и клиниката Sofia Implant Centre.
     Моля, посъветвайте ме какво е по-добре в моя случай? Тъй като ще е необходимо да се извади и мъдрецът от другата страна, който все още не е излязъл.
      Благодаря на всички.

# 4 201
Дъщеря ми си извади два мъдреца при доктор Клайн-син. Доволна е, препоръча ни го ортодонтката й.

# 4 202
Чувала съм много добри отзиви за доктор Клайн . Дори ми казаха ако избера София ,задължително при него .
 quote author=domak link=topic=190964.msg50033114#msg50033114 date=1753951757]
Добър ден.
    Трябва да ми бъде изваден мъдрец, който в момента е повредил 7-ия зъб.  Седмият зъб трябва да бъде запазен.
     От снимките се вижда, че мъдрец се намира близо до нервите, така че е необходимо да се извади на части. Честно казано, не знам към кого да се обърна, помогнете ми с съвет...

Разглеждах доктор Кристиан Монев, Рени Кирилoвa. Както и клиниката Sofia Implant Centre.
     Моля, посъветвайте ме какво е по-добре в моя случай? Тъй като ще е необходимо да се извади и мъдрецът от другата страна, който все още не е излязъл.
      Благодаря на всички.

[/quote]

# 4 203
Моята зъболекарка също ми препоръча д-р Клайн, но не знаех,че има баща и син. При д-р Емил Клайн ли беше в близост до Оборище?
Някой използвал ли е клиниката в София Хаджиев дент (кв.Дружба)?

Дъщеря ми си извади два мъдреца при доктор Клайн-син. Доволна е, препоръча ни го ортодонтката й.

# 4 204
pattyK, щом в близост има нерв, по- добре би било да потърсите лицево-челюстен хирург, макар че и орален хирург, много добър, би се справил.

# 4 205
Да, Емил Клайн е доктора. Орален хирург е. Кабинетът му е в пресечка на ул. "Граф Игнатиев", близо до църквата "Свети Седмочисленици". Цената за вадене на мъдрец при него , зимата , беше 450 лева на зъб.

# 4 206
Чувала съм много добри отзиви за доктор Клайн . Дори ми казаха ако избера София ,задължително при него .
 quote author=domak link=topic=190964.msg50033114#msg50033114 date=1753951757]
Добър ден.

Благодаря на всички.

[/quote]
Мъдрецът е ретиниран. Да не се притеснявайте. всичко ще мине.

# 4 207
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
А как вървят часовете при д-р Клайн? Приблизително за след колко време дават час?

# 4 208
А как вървят часовете при д-р Клайн? Приблизително за след колко време дават час?
По бегъл спомен,  не повече от седмица.

# 4 209
  • София
На повечето места лесно и бързо се записват часове, освен ако не е наистина ЛЧХ като доц. Янев.

# 4 210
  • София, България
д-р Любомир Шейтанов е доста добър орален хирург. Работи във ВМА. Контакти има в сайта на ВМА (Контакти: 0886 911 853 )

# 4 211
Д-р Емил Клайн е лицево-челюстен хирург. На мен ми прави така да кажа-операция,имах киста на слюнчената жлеза. За 10 минути бях с поставена упойка,извадена киста(тя беше колкото грахово зърно) и с 3 шева😃 Много добър доктор е! Не се чудете,няма да сгрешите

# 4 212
Здравейте.
Имам направена панорамна снимка Дел 2024 година.
Тази година от зъболекарката разбрах, че горен десен мъдрец трябва да се изкара.
Според снимката дали и 4 те мъдреца са пробили и дали при ваденето може да се засегне нерв .
Много благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт