Есен тука щом почука, СЕПТЕМВРИЙЧЕ ще ни гука!

• 14 602
  • 313
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте мамита !
Честит празник на всички имащи повод - рожденнички и именячки  baloni Желая ви много положителни емоции, здраве и най-хубавите подаръци наесен   ylinfant
На Кокошчица й пожелавам семейния живот да върви по вода, да бъде много щастлива и много обичана през целия си живот  Two Hearts
Мами, вие само ядене коментирате, човек и да не е гладен, пак ще огладнее  Laughing
Хайде, Фемине, дай рецептата и за тортата.

# 106
  • Sofia
Честито на всички, който за каквото!   bouquet

Варненки много сте хубави, радвам се, че сте изкарали риятно на срещичката! Hug

Само едно съветче към рецептата на Фемито относно стафидките...аз ги кисна винаги в алкохол.. ром, коняк, а ако нямам- в бяло вино, в което капвам капки ромова есенция. Grinning

# 107
  • Кърджали, България
Ескарина, днес е Св. Св. Константин и Елена  Peace
Сега вече лично отправям поздравите към sladka mama и mackomacko   bouquet

Вземам 3-4 пакета обикновени бисквити. Натрошавам ги на дребни парчета ( много нерви трябват, че и пръстите почват да те болят от това трошене ти казвам  doh)

Феми, що не пробваш да трошиш бисквитите в хаванче? Аз така правя  Wink Иначе рулцето изглежда много вкусно   chef Аз правих нещо подобно, но с натрошени бисквити, счукани бадеми (или други ядки), сметана на прах, масло и течен шоколад - мммммм!!!

# 108
А не ви ли е страх да ядете сурови жълтъци - наистина звучи много вкусно, ама аз не смея, а и на хлапето ще трябва да дам.
Поздрави на именничките!

# 109
Уфффф, пак ли за рула и торти бе  #Crazy
Ванче, незнам телефони, звъни им на тези от сайта и не ги щади - да дават инфо, ква им е работата, я  Peace

# 110
Феми, разчистих си ЛС и ще ти пиша да те питам нещо. Инъче благодарско за рецептата  Hug, а за срещата на зелено няма проблеми, аз даже днес си мислех, че няма нужда да чакаме да мине много време, за да се видим пак, това си е мое мнение. Но ако се разберем и аз ще участвам в лакомствата, ще донеса любимия ми сладкиш, айййййййййййде и лигите ми потекоха. От мен имате транспортни услуги за сбирката. Откликвам бързо на всички желаещи мами   car003

А да и честито на всички, които имат повод, да сте живи и здрави и мнооооооого щастливи  newsm51

# 111
  • Варна
Здравейте   Hug и честит празник на всички именички и рожденички! Да сте живи и здрави и все по-усмихнати!
А на Кокошчица - много хубав ден, въпреки мрачното небе и много,много да се обичате!
Inna, много сладки мечкииииииии!Направо ми се иска да ги гушна Heart Eyes
Ей много съжалявам, че не можах да се включа за срещичката...До края се надявах да успея, ама на - не стана. В къщи сме метнали едни ремонти, та през уикендите идват приятели на мъжо да помагат...пък аз трябваше да ги наглеждам и да се грижа - да имат да хапнат, да пийнат...такива ми ти работи...не ми беше удобно да ги зарежа де. А те така и не свършиха до вечерта...Нищо, надявам се другия път да се класирам Simple Smile
Някой няма ли мерак за ходене на училище на "9 месеца" - гледам на 31.05 ще има във Варна. Ако има мераклии - свиркайте Simple Smile
Айде, лека седмица на работещите и приятно размотаване на мързелуващите Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 14:31 от Поспаланка

# 112
  • Варна
 Peaceуспях видях ви тумбаците ма много сте хубавки бе мамита  Hug

Трябваше да дойда да видите какво е таркаляща се бъчваааа
Много сте слабички бе мамчета я хапваите кат ората  chef

# 113
  • гр.Варна
Феми, благодаря за рецептата!
Ще си я спретна през празничните дни! eat

# 114
Здравейте и от мен. Laughing
Леле каталясах днес да обикалям по магазините.Че и на ЖК бях и сега се прибирам да вдигна малко краката, че след обед ме чака един детски рожден ден. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Да се отчета бебо е добре тежи 800гр. и 31см.Плаценти и там други разни са си в нормата и така............... Peace
Честито на именниците.  bouquet  bouquet  bouquet
Коки   честито и на теб мила,многоооооооо щастие ти пожелавам. Hug Hug Hug
Леле как сте се развихрили с тея пастички, аз нали си хапнах вчера та си начесох крастата. Twisted Evil
Бабитке хапваме,хапваме и то солидно само дето много не ни личи! Crazy
Хайде после пак ще пиша!

# 115
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Пфууу... От сутринта ви чета - човек като пропусне няколко дни тук, после може спокойно да полудее, докато влезе в час с чесането на езиците... Wink
Най-напред - приказен и незабравим ден на кокошчица желая!  bouquet На именничките и рожденничките - весело! Hug

katrin7, кажи за този италиански магазин на Графа - къде точно да го потърся и как да го намеря? Радвам се, че си се поуспокоила след ФМ и че си чула само хубави новини! Оттук-нататък трябва все така да е! Peace

kali, стискам палци историята със сливиците да премине скоростно и да забравите много скоро за нея! Hug

Ваня, с шофьорската ти книжка от БГ няма да имаш никакви проблеми в Гръцко. Ние сме пътували с кола дотам и преди ЕС, а сега вече съвсем няма за какво да се притесняваш! Само да си знаеш, ако не си пътувала преди дотам, карат ужасно тези гърци - състезатели с бързи коли са всичките - според мен е по-кошмарно и от БГ там в това отношение... За пътуването на вас само ЛК ще ви вършат работа, но за колата трябва зелена карта за ЕС, която в началото на година казваха, че струва само няколко лева, но тогава не си я направихме и сега на мъжа ми му искат 75лв - цените многократно се били променяли от началото на годината - нали много време изтече оттогава... Close За Емко със сигурност ще ви трябва паспорт, в тази връзка vesela_123 ти е дала по-полезна информация! Grinning

mirta, ние ходихме до Бебе Маркет преди 2-3 седмици, за да гледаме Rodeo на ABC Design. Тогава имаха само няколко останали бройки от старата серия - казаха, че разликата с новата е само в десените. От зимните кошове са им останали само в червен цвят, т.е. може да се вземе, например, син или зелен летен кош и задължително червен зимен. Поради този факт цената и на двата модела колички тогава беше 680лв. До месец казаха, че ще им доставят новите колички и ще са на цена 730лв, като проблемът с десена ще е елиминиран, но не бяха сигурни, че ще им докарат от всички разцветки. По мой спомен положението с 3-tec беше същото - и като цени, и като условия, но може и да те лъжа - все пак друго гледахме ние. Най-добре им звънни в Бебе-Маркет - имат координати в сайта - и ги разпитай - на място бяха много любезни и изчерпателни, предполагам, че и по телефона ще е така. Simple Smile

Пък в неделя, при поредното обикаляне и душене на колички, се засякохме с dona_78 - много се кефя на форума в това отношение! Laughing

Оттеглям се да чета линкчето, което е пуснала basilisk за коластрата. После може пак да се включа. Wink

# 116
Привет майчета!
Варненки, много сте сладки бе! Пу-пу-пу, все така усмихнати да сте!
Честито на рожденничките на патеричка и на именниците днес!
Кокошчице, весел празник ти желая и много щастливи мигове!

А сега, каня ви на гости ето тук: http://kalina.plov.net/gosti.htm

# 117
  • у дома с любимите си хора
Привет на всички бъдещи и настоящи мами!
Аз се позагубих  по не много приятни причини.В събота бях на ехограф.Според доки ще имаме ПРИНЦЕСА и както казва мъжо влизаме в отбора на майсторите - с 1 момче и 1 момиче/ако е прав чичко доктор/. JoyЗа момента тежи 425 грама и е добре.Аз съм наддала само един килограм  от началото на бременоста досега newsm78 ,но с кръвното съм много зле-изключително ми е ниско.Това е засега от нас!Целувки на всички и лек ден!!!

# 118
  • морето и сините вълни :)
Femi-мммм даааа съгласна съм за идеята на зеленко -само да си вържеш караканчанките че  сега ме е хванало шубето от кучета-да не се мятам отгоре на каракачанката да я Яздя Joy Joy Joy Joy

Аз това бисквитеното руло го знам без жълтъци newsm78 newsm78,и найстина става много вкусничко и мойто майче ще ми идва на гости за 4 дена и познайте кво ще я накарам да ми направииииии-ей туй ролце.......

Аааааа  Бабайткееее-само да ти кажа за тумбаците че аз и Людмилчето имахме най големи.Чак ми стана малко неудобно-че с едни големи топки сме Joy Joy отпреде.
Може би защото ни е втора бременност  newsm78 newsm78
Аз отивам да опъвам кокала  Mr. Green айде цун мун и гун Joy Mr. Green Hug

# 119
  • Кърджали, България
Вилиан, честита девойка  Hug Надявам се вече да пишеш по-честичко!

Мише, благодарим за поканата  Hug Непременно ще се възролзваме, само кажи кога точно  Wink

Аз, вместо да работя  Blush , съм се заровила в едни сайтове за декориране на детски стаи и събирам идеи за бъдещите кътчета на дечицата...

Общи условия

Активация на акаунт