Есен тука щом почука, СЕПТЕМВРИЙЧЕ ще ни гука!

• 14 607
  • 313
  •   1
Отговори
# 120
Да ви почвам ся  Hug
Кате, тортата описах малко по-назаде как става, само като редите бишкотите ги потапяте в прясно млекце. Ама не посмях да пиша повече, че крема майка ми го знае  Embarassed пък нали ти е по-лесно да папаш на готово  Mr. Green, та всеки път гледам и суча там как се прави, ама ... все ме мързи да си го запиша, че ръцете ми са заети с тенджерата и лъжицата  Mr. Green
Та Моренка може да се включи ... или айде ако искате довечера ше я питам маман как по-точно се прайше тоз крем  Hug Че и нали една оферта требе да й пусна да се съгласи да ни напрай тортятя, че да я дегустираме скоро кат' се съберем пак  Mr. Green
Иначе Моренка, туй много яко, ве  Crazy Не съм се сещала ... ама аз каквато съм праведна .... не смея да близна алкохол ....  newsm78 Ама за след бебо така ше правя вече.... Лелеее.... само като си представя вкуса на рулцето като ги накисна стафидките в алкохол .... лелееее.... #Crazy супер....  Heart Eyes
Инка, абе гледкам да не са много наситнени, а да са на парченца такива ...  newsm78 Ама следващия път може и да нямам търпение да троша, та ... може да пробвам с хаванчето  Hug
Иначе .... basilisk.... то и аз като се замисля нищо друго със сурови жълтъци не ям, избягвам ... ама това никога не ми е прайло проблем ... не знам... не съм опитвала без жълтъците. Те нали уж се слагат за да се стегне рулцето... Ако Моренка разреши да не слагаме и ако може да минем без тях  Mr. Green Не съм правила без  newsm78 ама ми е чудно какво ше се получи  newsm78
Дуди, супер  Hug Само се нагласете и се мятаме в къщи! И аз съм с транспорт. Ама викам да се уговаряме на лични, че да не пълним форума. Иначе ше прайм още снимки, че и по-свежи. Трябва само Анито да я пусне мъжо .... newsm78
Беринка  Mr. Green, с това дяволче синчето ти  Mr. Green паднах под масата вчера  Mr. Green
Ама ти си го знаеш де, че после за тебе ше остане тортата  Mr. Green Mr. Green Hug
Ейнц.... Мишоче.... първа съм ти на гости  Mr. Green
Вилиан - честита ти мома  Mr. Green

Ади, пак на работа  ooooh!

Кисесссс   bouquet

Mr. Green Те са в клетки бе, Ани
А за тумбаците .... не са ви по-големи от моя  Rolling Eyes
Същата работа, даже се успокоих, че не ми е толкоз малък тумбака кат видях ваще  Mr. Green Hug

# 121
  • Бургас
Здравейте,
благодаря за поканата за барбекюто на Мишока, много се разтоварих.
За зелената карта ми се струва, че нещо ви мятат. Моя мъж е застрахователен агент към Витоша и говорихме точно в петък, че струва 25 лв - 12 застраховката и 13 зелената бланка, та ако искате ще го карам да провери дали някаква промяна, но мисля че ви мятат на върбата.
Аз довечера съм на бал и щяха да са много позитивни преживяванията, ако не ми казаха, че трябва да седя до свекърва ми. Направо съм в траур. Аз по принцип не се разбирам много с нея, да не кажа хич, обаче в петък така ме нервира, че хвърлих и счупих домашния телефон. А довечера трябва да се преструвам, че всичко е наред. От 3.5 години съм омъжена, обаче тя не престава да се опитва да ми се бърка в живота. Чак  Sick като се замисля за това.
Хайде от мен толкоз.

# 122
Анири , благодаря за инфото.
А за зелената карта имам някакъв спомен , че от еди кой си май не е нужна,но може да греша с месеца, рег.номер на колата е достатъчен за пътуване в ЕС    car003 , не е лошо да попитате някъде, (митница , КАТ)

# 123
  • София
Ванче, незнам телефони, звъни им на тези от сайта и не ги щади - да дават инфо, ква им е работата, я  Peace
Първо един сърдит чичко ме нахока, че това не било информация, а аз им обяснявам, че от сайта на 5то РПУ този тел. е даден. Та се "смили" и ми даде друг телефон. От там ми обясниха, че където се води майката, там и детето автоматично, т.е. да се ходи до Пазарджик. В същото време помолихме девер ми да пита на място в Пазарджик, от там пък му казват: Щом детето е родено в София, от София му издайте паспорта. #Crazy Ха сега де?! newsm78 ooooh! Жалко че ни е толкова организирана държавата. #2gunfire Confused Утре ще отидем да попитаме на място и май ще си сменя личната карта, за да му извадим паспорта от тук.

А за зелената карта за колата - на мен също ми казаха, че е около 80 лв. Thinking Ама пак ще питаме.

# 124
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
За зелената карта ми се струва, че нещо ви мятат. Моя мъж е застрахователен агент към Витоша и говорихме точно в петък, че струва 25 лв - 12 застраховката и 13 зелената бланка, та ако искате ще го карам да провери дали някаква промяна, но мисля че ви мятат на върбата.

Аз веднага цъкнах на братовчедка ми - и тя е застрахователен агент, но към ДЗИ и Армеец и ми каза, че тарифите на различните застрахователни компании са различни. На ДЗИ била 45лв, а на Армеец - 10лв. По-интересното е, че говорих с мъжа ми след това - той не помни към коя ЗК ни е гражданската отговорност (нали било задължително към същата компания и при същия застрахователен агент да се прави и зелената карта, та ще проверя после, като сляза до колата), но му казали, че зелената карта е 45лв, а имало и някакви други такси (които ми звучат съмнително...), та общо ставало 75лв. Ще съм ти благодарна, ако питаш и ти мъжа ти дали има някакви допълнителни такси. Ще проверя всичко аз и ако има измама, догодина ще се ориентираме по-навреме...

Анири , благодаря за инфото.
А за зелената карта имам някакъв спомен , че от еди кой си май не е нужна,но може да греша с месеца, рег.номер на колата е достатъчен за пътуване в ЕС    car003 , не е лошо да попитате някъде, (митница , КАТ)

Не съм го чувала това... Нали уж за ЕС щеше да е на някаква символична цена зелената карта, но щеше да си я има... Пък тя каква стана... Абе, няма да останем необрани, здраве да е. Wink Все пак ще разцъквам в Нета, за да видя дали има нещо такова...

# 125
Ако ще ходите в Гърция, може да се обадите и в гръцкото посолство, за да питате какви са изискванията за зелена карта (дали има такива и др. подробности). Там би трябвало да знаят най-добре какво се изисква, а и дай боже да са по-любезни.
Ей това са им телефоните на консулския отдел: 9461562, 9461563

# 126
  • Sofia
Феми мисля, че няма да е проблем да се пропуснат жълтъците, нали има масло, то стяга....от друга страна  опасни са белтъците, не толкова жълтъците, та ако ги виждате, че са пресни не смятам да е проблем.

Стафидите като ги киснеш в алкохол не поемат чак пък толкова, че да чакаш появата на бебо и сега действай, споко  Laughing

Аз ви препоръчвам непременно да опитате това просто и суууууууупер вкусно сладкишче. Sunglasses

, а ето и рецептата

# 127
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
mirta, прочетох я тази информация (тук и тук) - че до месец отпада зелената карта за страните от ЕС, но новината е излязла на 18.05., т.е. преди три дни, та сега явно ще си платим като попове... Интерсно е друго, което пише ето тук - от 29.12.06г., цитат: "Най-високата цена, на която компаниите ще издават сертификат по “Зелена карта” и която е обявена в застрахователния надзор, е 7 евро ( т.е. 15 лева) , допълни Ралица Атайн и посочи, че ако на пазара бъде обявена такса по-висока от споменатата, тя може да се смята за спекулативна. Тя апелира към всички клиенти да сигнализират КФН, в случаите, когато компаниите изискат доплащане на допълнителна премия от клиент извън тази такса."

Ще я проверя аз тази работа...

basilisk, благодаря ти за информацията, но със сигурност трябва да се плати зелена карта на този етап, въпросът е дали да се изръсим 15 или 75лв...

# 128
 Shocked Моренка, ко пайш ти, бе  Shocked Shocked Shocked
Отиди ни линитята  Embarassed Mr. Green
Адски апетитно изглежда и ше се поблажим с него ми се струва  Mr. Green
А иначе за рулцето - супер! Щом може без жълтъци - още по-добре;)
Изключвам ги от рецептата  Naughty Flutter
А стафидкитИ ... май ше се поблазним и с тях  Rolling Eyes

Киссссссс   bouquet

# 129
Zdraveite na vsicki - az pak puskam 1 grozna latinica....Internet vkashti niamam ideia koga shte imam i mnogo mi lipsvate...Mnooo se zabatachiha neshtata veche ta da vidim do koga...
Aide chao ot mene i mnogo pregradki:hug:

# 130
Здравейте мамчета!
 Честит Имен ден на празнуващите и техните близки!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на двете мами разбрали за момченцата и на мамата с момиченце също!!!

Анири магазина е на графа срещу градинката мисля че беше. С големи букви пише " на половин цена".
А за ФМ, все има за какво да се тормозя и не знам как ще изкарам 6 седмици, за да отида пак контролно, че единия показател беше на горна граница. надявам се тогава всичко да е добре. А дотогава ще се опитам да не мисля много. В сряда съм на консултация и се чудя дали да кажа и да попитам лекарката, ама не знам дали ням ада се разсърди , че съм ходила и на ФМ.

Мишенце прекрасно местенце, с удоволствие идвам веднага!!!
Приятна вечер!

# 131
  • София
Здрасти на всички.

Първо да честитя празника на младоженката и на всички именници.

Разгледах снимките на варненките, много сте нахилени и симпатични с тези коремчета.

Гледам пак сте се развихрили на тема ядене. Аз по принцип в последните месеци на бременността минавам на тема сладки работи, усещам и сега, че натам отиват нещата, за това със сигурност ще пробвам някоя рецептичка.

При мен нищо ново, чувствам се добре и се моля поне малко да размине тоя дъжд, че ни удави вече.

# 132
Здравейте и от мен!
Честито на рожденничките на патерица и на днешните именнички! А на кокошчица незабравим, страхотен и вълшебен ден   bouquet
Варненки, големи сте сладурки. Радвам се ,че сте си изкарали добре  Grinning Хайде чакаме снимки и от срещи в други градове. Бързо се организирайте, че софийската дружина мислим юни да потретваме  Mr. Green
И аз се сдобих с кошарка от Метро и съм много щастлива  Blush newsm44 Само дето голяма борба падна да я сглобим и разглобим, обаче след има няма половин час чудене, мисията приключи успешно  Twisted Evil
Хайде сладурки лека вечер от мен  Hug

# 133
Привет мацки,честито на кокошчица и именничките ни макар и малко на патерица,да сте ни живи и здрави и мноооого щастливи тумбаланки:)
Ей момичета ще ме довършите с тези вкуснотии и без това корема ми се издува с часове,остава и да започна да налитам сладките работи Rolling EyesЖиво Animal Pig ще стана.
Аз днес съм на доки и утре ще се отчета,дано бебчо да е добре-иначе не спира да прави салто мортале  newsm32 из корема ми.Сега ще трябва да бягам на работа,че пак съм незаконно в нета:)
Поздрави

# 134
мерси на всички за пожеланията  Hug
честито на мамите, които са разбрали пола на бебовците  Hug много е приятно като научиш вече момиченце или момченце те буха отвътре с ръчички и краченца  Heart Eyes

Бъдете мнооооого щастливи (отивате си   Wink ) ... Mr. Green
догонвам го вече мъж ми по размер на корема  hahaha 
ама все го бъзикам, че моя ще спадне наесен, пък неговия остава девети перманентен   Mr. Green

FEMI, и аз искам за бишкотената торта, ако може рецептата  Mr. Green

обаче  smile3556 лелеееее, като се видях как съм нашишавяла на снимките дето си правихме на неделното събиране  #Shocked  едни ръце съм отпрала  Shocked , една гушаааа  smile3556 вече съм +8кг и не ми се мисли колко ще стана   Embarassed   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт