Есен тука щом почука, СЕПТЕМВРИЙЧЕ ще ни гука!

• 14 593
  • 313
  •   1
Отговори
# 180
оффффффффффффффф ще умра ви казвам  tantrum - вашите майки слушат ли ви като им говорите нещо   33uu
мойта хич не чува Rage
милион пъти сме говорили да не ми купува нищо по какъвто и да е повод без да ме пита първо имам ли нужда и какво да бъде точно
даже веднъж-дваж съм и връщала нещата, които ми подарява, за да се научи, че не ми трябва това, което на нея й харесва, а съвсем други неща и затова преди да купува първо да ме пита 
ефект - нула
значи вкъщи в момента имаме седем родопски одеяла, още две има у майкини ми - от "чеиза " ми, и още четири у свекървини ми от "чеиза" на мъж ми
общо си имаме тринайсе одеяла
познайте какво казала майка на баба ми да ми купи за сватбата, защото съм имала нужда - одеялооооооо  Scream
вече съм с 14 одеяла  #Crazy
ако някой има повече да ми се обади  Mr. Green
ще избръмча направо  Rage

# 181
  • гр.Варна
Коки, кофти мила! newsm78 newsm78 newsm78
Ти си напред с одеялата, аз с чиниите, кой както я докара!
Тези непуслушни роднини са голяма напаст, моето свеки е такова. Добре, че маман дава парички и казва :"Купете си каквото вие си искате!"

Благодаря на всички за милите думи! Вярно е, че ще имам повечко време да обърна внимание на детето, но когато ме принуждават да правя нещо, просто откачам! #2gunfire #Cussing out #2gunfire
Добре, че шефът ми е разбран и винаги мога да разчитам на неговото благоволение! Hug Hug Hug

# 182
  • Sofia
Кали с вас съм, всичко ще е наред! Hug

....
А случааааййййно ако я изпишем нали  си имаме МОДЕРАТОРКА Джедайка бе.. Hug Hug Няма да ни я заключи  Joy Joy Ей големи сме връзкари а ...
  Naughty НЕма връзки тука, аз ако не, друг мод ще заключи. Mr. Green
Така че да се потретя-  нЕма зор с новатата тема бе хора, нищо сложно с копи - пейста.. който- той... ако нЕма кандидати аз копвам и готово. Crossing Arms Laughing

Хубави празнични/почивни дни ви пожелавам! Hug

# 183
Ами, кокошчица, пък сигурно наистина имате нужда от одеяла  Joy Joy Joy пък ти не можеш да го осъзнаеш  Joy та кво правиш в такава ситуация - оставяш си необходимия брой за ползване вкъщи, а други ги разпръскваш по къщята - по баби и майки, да ти ги съхраняват те, та да им дойде акъла  Peace
Алооо, Варната, пак ядете на снимките бре ей  Mr. Green Ами то накрая наистина ша станете като тюлени, я  Joy

# 184
Кокошчица, ами срамота, може ли с такъв фатален брой одеала да останете Laughing Би било напълно безотговорно!

# 185
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Хаха, Кокошчица, много добре се посмях на твой гръб. Mr. Green На твое място бих се занесла с 10 броя одеала до майка ми и бих и казала, че нямам къде да ги съхранявам, та я моля да отзове на помощ и да ги прибере, докато ми потрябват. Mr. Green

liudmila73, щом така се подреждат нещата, значи и от тази ситуация има какво добро да се вземе! Peace Пробвай се да бъдеш по-настоятелна в детската градина, но ако не се получи, значи просто така трябва да се случат нещата! Hug

kali, чакаме те да пишеш как всичко е минало и заминало и как Дани нагъва сладолед до безобразие! Wink

Inna, молим та, мила, лепни ги тези две линкчета и на заглавната - голяма ценност са! Hug Ние след работа потегляме към Гръцко, та няма да мога да поема и аз следващата тема, но Morena е права, че нищо не пречи да се копне тази от заглавната страничка и готоФФФо!!! Sunglasses

Хубави празници на всички!!! Hug

# 186
така и смятам да направя - ще си взема подаръка одеяло и ще върна 4-5 одеяла наобратно за съхранение  Mr. Green лошото е, че няма да има полза и сигурно като се роди беба ще й купят пак одеялце  Joy

# 187
  • Кърджали, България
Анири, донт уори, ще ги сложа, а що снимки съм събрала...., трябва някой ден да ги кача в нета и да ви ги покажа... Весело прекарване в Гръцко  Hug

За темата, аз същото казах, де. Някой да я копне и пусне!

Коки, направо ме сбърка  #Crazy 14 одеала! Аз имам само две, сватбата ми мина и никой се не сеща да ми подари  Crossing Arms Тъй де, всеки с проблемите си  Wink Прати малко насам!

Весели празници на всички!
Май имахме и учители тука, ама кой беше  newsm78

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 13:32 от Inna

# 188
Ох, Коки, и аз се посмях на твой гръб  Blush и аз имам една камара одеала, ама вече не подаряват, защото знаят, че няма как да си ги донеса до тук. Само баба ми още не го е разбрала това, ама и тя ще се осъзнае, аз и ги оставям на нея и и казвам, че когато мога или ми потрябват ще си ги взема.

Кали, стискаме палци всичко да мине безпроблемно  Hug

Ина, ами как ще ги видиш снимките, като не съм направила албума публик  Blush ето ги тук наново, не ги качих всичките, че ме домързя вчера, ама днеска трябва да го свърша, че доста хора чакат да ги гледат.

# 189
Момичета,
хубави празници ви пожелавам, слънчево настроение, въпреки гадното време навън!
Катрин, на теб, честит утрешен професионален празник! Много уважение от твоите ученици и от държавата най-сетне   bouquet

Кали, стискаме палци всичко да е ОК!

Кокошчице, честито ти одеала Simple Smile Simple Smile Simple Smile Аз съм така с чиниите, ама какво да се прави. Само се чудя с тези топли зими за какво ще са ви Simple Smile
Хайде, целувки от мен

# 190
Кокошчица, занеси ги одеялата в някой старчески дом - сигурно ще ги вземат.
И аз имам някои безумни подаръци от сватбата, като например два губера, които ми става лошо като ги погледна, това са абсолютни прахосъбирачки, че и грозни. Ама не мога да ги хвърля засега, щото са ми от свеки. Имам и едни кристални чаши за вино като купени от универмага в Луковит през 1982 - не помня вече кой роднина се облекчи от тях като ни ги хариза.
Честно, ако на някой му трябват такива работи за село, планинско бунгало или нещо подобно, много ви моля, обаждайте се.  Mr. Green

# 191
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Имам и едни кристални чаши за вино като купени от универмага в Луковит през 1982 - не помня вече кой роднина се облекчи от тях като ни ги хариза.
Честно, ако на някой му трябват такива работи за село, планинско бунгало или нещо подобно, много ви моля, обаждайте се.  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 192
  • морето и сините вълни :)
ооо не Базилиск с тез чаши ме скъса просто

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Охх и на мен баба ми като ми изтърси едни губери едни одеала едни чудесиии,аз взех та ги подарих на свеки губерите,а одеалата по време на ремонта ги нападна гъгрица и айййде в коша....та така

# 193
  • гр.Варна
Весели празници на всички!  bouquet
Желая ви приятна почвка, много усмивки и въобще един прекрасен уикенд!  bouquet  bouquet  bouquet

# 194
http://www.dnes.bg/article.php?id=36677
Просто не мога да не споделя тази статия с вас... Сигурна съм, че ще ви развесели Simple Smile
Усмивки и хубави почивни дни ви желая, а тези които ще празнуват утре (Катрин или ако има и други) да получат най-хубавите цветета от учениците си Wink

Общи условия

Активация на акаунт