Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява коластрата и защо е важна за бебето?
Каква е срещата във Варна и къде ще се проведе?
Какво представлява болничният код и какво означават различните кодове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява коластрата и защо е важна за бебето?
Коластрата е първата млечна течност, произведена от майката по време на бременност. Той съдържа антитела и е изключително важен за бебето, тъй като осигурява защитен слой в неукрепналите черва на бебето, помагайки му да започне да храносмила без стрес и да се справи с микроорганизмите в околната среда. Коластрата има по-високо съдържание на антитела от зрялата кърма и е ценен източник на хранителни вещества за бебето. Поради тези причини се препоръчва изключително кърмене от самото начало, за да се осигури достъп до коластра и нейните предимства.
-
Каква е срещата във Варна и къде ще се проведе?
-
Какво представлява болничният код и какво означават различните кодове?
Болничните кодове се използват за идентифициране на различни състояния или диагнози. Например, код 003 означава аборт, а код 14 означава бременност. В случай че болничният е върнат с диагноза по МКБ (Международна класификация на болестите) и различни кодове, може да се наложи консултация с лекар за изясняване на значението на тези кодове и връзката им със здравословното състояние.
-
Какво е схващането и какви са причините за него?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на киселини по време на бременност?

Не съм се сещала ... ама аз каквато съм праведна .... не смея да близна алкохол ....
Ама за след бебо така ше правя вече.... Лелеее.... само като си представя вкуса на рулцето като ги накисна стафидките в алкохол .... лелееее....
супер.... 

като се замисля за това.
, не е лошо да попитате някъде, (митница , КАТ)

Ама пак ще питаме.
Все пак ще разцъквам в Нета, за да видя дали има нещо такова...

Хайде чакаме снимки и от срещи в други градове. Бързо се организирайте, че софийската дружина мислим юни да потретваме
Само дето голяма борба падна да я сглобим и разглобим, обаче след има няма половин час чудене, мисията приключи успешно
ще стана.
из корема ми.Сега ще трябва да бягам на работа,че пак съм незаконно в нета:)
лелеееее, като се видях как съм нашишавяла на снимките дето си правихме на неделното събиране
едни ръце съм отпрала