ама тази снимка е от преди почти една година, Божидарко е на 5 месеца.Харесахте ми 
Казвай бързо кода под снимката, да се вкл и ние със смс-и, Бужи ще е нашето "бебе звезда", с каквото можем ще помагаме!
ама тази снимка е от преди почти една година, Божидарко е на 5 месеца.Харесахте ми 
.
)да й кажа, че не е свикнал така да му реагират и се стряска или да си замълча. 
Вчера беше на 24 място, докарахме го до 5. Както каза сестра м8и:"Имаш шантави родителски амбиции"
Вчера беше на 24 място, докарахме го до 5. Както каза сестра м8и:"Имаш шантави родителски амбиции"
. 
http://www.clip4e.com/play_pyrvi_opit_za_samostoqtelno_hranene.htm
. Последната прясна-прясна случка: говоря си аз по телефона, ама от тези разговори между приятелки, дето продължават дълго и изведнъж ми изчезва връзката. Споменах роднините на БТК и тъкмо се отправям да оставя слушалката на мястото, Михаил срещу мен и казва: "Нямаааа", придружено с жест от ръцете. Усетих се! Той ми изключил базата от контакта. Доволен че ми е привлякал вниманието ме води в кухнята да ми покаже, че проявява интерес към сешоара, чийто кабел виси, ама той нещо не може да го докопа и това му създава дискомфорт. Посмяхме се двамата.
.