ФЕВРУАРЧЕТО тича, скача, лудува, Деня на детето празнува

• 8 960
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Относно забранените храни при нас те са: мед,ягоди,риба,чисто прясно мляко,колбаси и кренвирши,чист шоколад,но е яла какаови продукти-кекс,бисквитки..
Цитруси яде и пие сокове от мандарини и портокали.

Кали също има 1 горен кътник,а два долни са на финала и скоро и те ще се покажат.Незнам от това ли е ,но се появи леко разтройство-ака по 3 пъти на ден  Confused.

vaniahs ,голяма чаровница е Вики  Heart Eyes
Аница,браво,че сте резервирали вече почивката на море.Не се притеснявай за храненето,ще си вземеш и няколко готови пюрета  Peace.

Скъпата,успех с новата детегледачка и бързо възстановяване на пострадалото момиче.
Взе ли подарък за вашите?Може да е хубава фруктиера,или комплект за вино ,или някаква техника-фотоапарат примерно... Rolling Eyes
А относно gsm-a,какво да ти кажа –същото положение е и с моя,олигавен е максимално и ще даде фира в най-скоро време  Confused

Краси и Скъпата
,лекувайте малките и много бързо да се похвалите,че са здрави  Praynig.

Лека нощ

Последна редакция: чт, 24 май 2007, 00:37 от elix

# 16
Привет от нас за днес! Времето е страхотно, като е изгряло едно слънце...чудесно за разходки! Лек ден на всички  Peace

# 17
Честит празник на всички, за някои и професионален!

# 18
Честит празник, мамета!

# 19
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАМЧЕТА И СЛАДКИ ПОРАСНАЛИ БЕБОЦИ!
пожелаваме ви един изпълнен с приятни емоции ден, Party

# 20
Оххх- много е гадно да са ти болни децата. Цяла нощ пак бях дежурна - първо свещичките - не си свършиха работата и последва Нурофен, а иначе кашляше и пъшкаше като стар човек.Големият и той кашляше като магаре. Ходихме да ни направят Коларгол и сега е омазан освен с лиги, сълзички (възпалява му се очето пак) и със червеникави сополи. Май ще има и нови зъби - много се лигави.
Краси, до сега не съм му давала АБ и лекарката каза да изчакаме - дано да овладеем Т, ако не - след 3-ия ден може и да го почнем...
Еликс, детегледачката ми беше 57-годишна, не е момиче  Laughing , опирирали са я вчера, но след 2 мес. пак ще й правят операция на коляното - цялото е натрошено и е с имплантанти сега. Дано да се възстанови бързо жената (но за съжаление няма да мога да разчитам на нея).
А празникът на нашите мина много добре - имаше страхотни кулинарни глезотии. Мъжът ми измисли да им вземем микровълнова печка - те не бяха изненадани, защото едната ми сестра им казала (и майка ми не искала, защото нямало къде да я слага), но се зарадваха. За мен това е най-често използваният уред в кухнята.
Честит празник, на всички!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 21
Здравейте   Hands Clap,
времето се подобри и всички май сте навън или празнувате,
Скъпата каква кошмарна нощ си имала, дано бързо отшумят проблемите и оздравеете, съжалявам и за детегледачката ви,
Краси бързо въстановяване при вас, Как сте днес?егати историята с вашата кака ,дано всичко мине добре Praynig,
vaniahs имаш си една малка чаровница ,като фотомодел е!
 elix аз също съм забелязала този проблем при нас ,когато зъбчетата излизат,
при нас къщата е с краката на горе ,отиваме да се къпем
Лека вечер  lovekiss

# 22
Здравейте, майчета!
Скъпата, и ние тази вечер имахме тежка нощ, не стига дето Мони е с Т, ами и каката повръща, какво пък й стана на нея не знам вече. На вас желая бързо оздравяна, а на бавачката ви много търпение, че ще й трябва.
Аз пък това с разтройството от зъби не го вярвам, на Мони в момента му растат двата горни кътника и всички кучешки, по този повод да ви питам с това ли се приключваше със зъбите за сега, май следващите вече растяха след втората година или бъркам  newsm78
Честит празник и от нас!

# 23
Честит празник!

Скъпата, Краси, бързо оздравяване на дечицата Praynig
 Атракция, как сте днес? Бужи оздравя ли вече?
  Калоян си има две нови зъбчета newsm47, 9-то и 10-то, кътници. Отдавна го мъчиха, боляха го и се държеше за бузките, щипеше ги, дърпаше ги, а от 3 дни се лигави обилно. Не ми дава да му мия зъбките, само изяжда пастата. От ден на ден поумнява, ииии...започва да бърбори newsm44 Издава различни звуци, движи езика и устните и пробва, какво ще излезе. Много е интересен и ние с татито  Shocked Shocked Mr. Green Mr. Green Hug Hug А аз така се бях притеснила, че не проговаря... smile3538
 Аз отново се обръщам към вас с конкретно питане  Embarassed
  От известно време Калоян непрекъснато си пипа и опъва пишоната. Наблюдавах го и проверих да няма сърбеж, зачервяване, подсичане и няма нищо newsm78 Освен това не го прави постоянно, а само като е голичък. В банята, на гърнето, при преобуване. Казвам му да не прави така, а той ми се смее и пак посяга. Не проявяват ли момченцата интерес към гиниталиите на по голяма възраст, към 5-6год. Ако някоя от вас е чела нещо по въпроса или има наблюдения, нека сподели Praynig
 Спокойна нощ на всички!

# 24
Мама Ели,спокойно,и Лъчко често си опъва пишлето,така го мачка и усуква,че.... Joy

# 25
Привет, мацки! Хайде да ударите по едно другарско рамо и да изгласувате всичките ми снимки с 5  Laughing  Eto линк към снимките за конкурса.
Ето и за още  един конкурс -там имаме една снимчица.
  Само да уточня, че за този конкурс се изисква регистрация.

Последна редакция: пт, 25 май 2007, 11:10 от Atrakcia

# 26
 Атракция, как сте днес? Бужи оздравя ли вече?
Да, здравичък е вече, благодаря за вниманието  Hug Прави бели безчет  Laughing Честити зъбчета на Калоян  Peace
 За пишата- Божидар си я опъва като ластик при къпане, преобуване, когато е на гърне...Нормално е, изучават се  Mr. Green

# 27
Айде,изгласувах ги Wink Здрасти на всички!Радвам се да драсна някой ред след дългото ми отсъствие...Първо,бързо оздравяване на всички болнички...лошо време,много бърка децата-ту изпотени,ту подсмърчащи...ние имаме проблеми с горещините...цялото гръбче,а и на гърдите се изприщваме...много неприятно...не знам какво да я правя..не мога да я държа гола...а и на яслата не искат да я преобличат с по-лека дрешка когато стане топло...не знам защо  #2gunfire и детето си го взимам с дълъг ръкав и цялото в обриви...не съм доволна от яслата с едно дума..ама то където и да е на ясла,едва ли ще е по-различно...станала е една лоша,глези се,реве,тръшка се...започва да копира от другите деца вече...иначе ми пее една песничка,ама не съвсем нейна си,така че предполагам я е "научила" от лелите...пее се за 'пи-пи-пи,па-па-па'  Joy много е сладка като я 'пее'...иначе научи се да ми казва НЕ и НЯМА...много лошо,защото сега на всичко казва не - не иска да яде,не иска да спи,сърди се...абе нямам думи просто...зъби е сигурно и при нас...ние сме с 12 за сега..ама искам да излизат кучешките,че те май ще са ни проблем...ох,спирам..олях се...по-късно пак ще пиша,за да не ви натоварвам от сега Wink хайде,лек ден на всички!

# 28
  • София
И аз се изгласувах  Wink,това някакъв конкурс ли е?

Яяя, Дени се появила  Hug

# 29
Привет, мацки! Хайде да ударите по едно другарско рамо и да изгласувате всичките ми снимки с 5  Laughing 
Имаш 5 петички от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт