Разделно Хранене- част 10- Баланс, здраве, хубаво тяло и силна воля!

• 16 472
  • 361
  •   1
Отговори
# 120
Ани 33,честита ви годишнина ,нека щастието да ви бъде вечен спътник  Hug

# 121
Аз казвах ли ви любимата ми рецепта с тиквички - нарязват се на кръгчета, редят се ред тиквички, ред нарязани лук, чесън, копър, домати (може и консервирани), червен пипер, сол - така докато приключат продуктите, накрая се прибавя мазнина (олио, зехтин) и неголямо количество вода и се пече в загрята фурна. На вкус става нещо подобно на зелен фасул. Много ги обичам. Вчера свеки ги беше направила така, но предварително ги беше оваляла в брашно, пак беше станало вкусно, но малко по-тежко. Намислила съм да пробвам да ги направя и оваляни в ленено брашно, любимото ми, какот знаете Mr. Green
Ками, а пълнени с ориз и други зеленчуци?

# 122
# 123
# 124
  • София
Здравейте!

Оф, нещо не мога влеза в час с РХ след миналите 4 почивни дни. А и колегите всеки ден черпят за нещо - на едната колежка сестра и имала бал, на другия колега дъщеря му имала бал. Мисля утре да съм само на таратор, в петък на лунната диета, в събота пак на таратор и от неделя вече стриктно РХ. Rolling Eyes
ReGe, ние ще ходим на Поморие това лято. Не сме ходили там. Също като USER 1 се опитваме да не повтаряме морските курорти и след много чудене се спряхме на Поморие, защото са близо Несебър и Слънчев бряг.
ani33 , честита ви годишнина - желая ви още много щастливи години заедно.
Ками, много добре те разбирам. Когато Деян за пръв път го оставихме при бабите за 2 седмици, беше колкото Калоян. Голям рев му теглих в колата като тръгнахме. Едва дочаках да си го приберем, защото още не ходех на работа и ми беше скучно. А  миналото лято Деян го нямаше цели 6 седмици. Вече работех и някак си по-бързо мина времето. Но пак ми беше много мъчно. Аз не исках да говоря с него по телефона, за да не го разстроя, но майка ми един път ми даде да го чуя - Деян не се разстрои, но аз се разревах и затворих. Мисли си за това, че на детето ще му е много добре, ще се чувства прекрасно при бабите. Май не те успокоих.  Confused

# 125
Честито, Ани! Дълги, дълги години щастлив семеен живот!
Алекс, много е сладка щерка ти!

# 126
  • Варна
[Бихте ли ми казалаи как да си намаля снимка(при положение, 4е намам фото шоп) и да си я сложа като аватар?
А paint имаш ли? Той обикновено върви в пакет с windows. Ако да, отваряш снимката с пейнт после от менютата горе избираш image, от там stretch/skew. Ще ти се отвори диалогов прозорец с нарисувани листи по хоризонтал, вертикал и диагонал, там където има място да напишеш % намаляш цялата снимка в проценти, само където е stretch обикновено я правя на 50-60 %. След това сейфаш и готово.
Ани Честита годишнина!!!! Желая ви още много години щастлив съвместен живот!!!  newsm51

# 127
  • София
aleks , дъщеря ти е страхотна-незнам дали съм ти го казвала. Rolling Eyes

# 128
Момичета, пускам ви още една снимка ,не съм ги оформила в албум и не мога да ги пратя наведнъж, но и това май е достатъчно  Grinninghttp://img09.imgshare.eu/i/Nuneto/Sania_i_Nina.jpg

# 129
Знаете ли какво съм забелязала- до сега който си е побликувал снимки на децата си- все хубави сладури   love001.Много са ни красиви българчетaтaе, да са ни живи и здрави! Благодаря ви момичета  Hug.

# 130
Aleks, дъщеря ти има невероятна осанка smile3521. Много е красива.
Sharli, благодаря за съвета!
Мартеа, ти си злато!
 newsm51

# 131
   bouquet Ани, честита ви годишнина. 14 години са множко, да. Моите в брак наскоро станаха 8, но сме прекарали още 7 преди това заедно. Желая ви много топлина и разбирателство. Дано съхраните искрицата още дълго (че никак не е лесно  Wink)! Нещо специално измислили ли сте за довечера?

# 132
Мишето, радвам се, впрочем много добре изглеждаш!

# 133
Ооо, благодаря за комплимента, Мартеа! Hug

# 134
  • София
Алекс,супер са малките Heart Eyes

Мартеа,интересна рецепта.Ще я провам на всяка цена Grinning

Аз,в крайна сметка,не направих пълнени тиквички,а огретен от тиквички и домати пак със разни сирена WinkПрилича на пица,още не сме го опитали    chef

Мишето,много си хубава Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт