Разделно Хранене- част 10- Баланс, здраве, хубаво тяло и силна воля!

• 16 485
  • 361
  •   1
Отговори
# 105
  Здравейте Hug
  Влизам само да ви пожеля хубав,разделен ден  bouquetПрегръщам ви Hug
  Ками,много сте хубави на новия ти аватар Heart Eyes
  А относно среща на "разделните",отдавна замисляме подобна идея,аз съм "за"-въпреки,че малко трудно ще стане със събирането Wink
  Ох,напускам ви засега,че трябва да водя София да й вземат кръв Cry-рутинни изследвания.

# 106
  • Варна
Бонжуррр bowuu слабея, т.е. премахвам допълнително натрупаното излишество от 1,8кг през отпуската.Бързо става обаче-един цял ден на РХ и си отидоха 800гр Grinning
Продължавам, леко ми е, въпреки че 3ти ден не посещавам ВЦто пак си се чувствам добре, вероятно спирането на лененото семе се отразява и ще има период на свикване без него
Приятен ден Heart Eyes

# 107
  • София
Здравейте отново Laughing

Бифанка,как каква среща ще си направим.Страхотна.Откога казвам аз,но няма отклик Crossing Arms
Вече има заведения,в които иам доста подходящо меню за нас.Пък ако няма-месце със слатка.Най-лесно Wink

Алексче,благодаря за поздрава Hug

Тонимирка,какви са тези резултати.Брееей Grinning Браво.

Софи,мерси Hug

Лек разделен ден на всички.
Ние отиваме на разходка,докато още не е заваляло.А уж днес го даваха слънчево  Thinking

# 108
Или пък вегетариански ресторант. Срещите са страхотно нещо.

Хубав ден!

# 109
Добро утро!

Как е настроението? Тук най-после е топло и слънчево. Засега съм в синхрон с времето  Grinning. Само дето съм малко гладна от сутринта, което е доста нетипично за мен, но изкарах 2 дни на плодове. От това ще да е. Но свалих килограмчето, качено през почивните дни  Peace Вчера на обяд хапнах 2 ябълки, а вечерта плодова салата от ябълка, 2 портокала и 3 кивита. Изядох си я сам самичка. До края на седмицата може да сваля още 1 кг, но лошото е, че това сякаш не са трайно (истински) свалени кг, защото после с първото хапване на домати със сирене и съм ги качила обратно. Но въпреки това ще си изкарам така седмицата, е поне до събота. За съжаление няма да мога да си взема почивен ден в събота, защото шефът замина за Варна и така няма от кого да поискам разрешение. Прогнозата не е обнадеждаваща - дъжд и в събота и неделя, но не се знае къде ще вали. Може да имам късмет за неделята. За всеки случай направих един солариум вчера, че не се знае. А тук хората се поразсъблякаха вече, не върви да оголя бели крака.
Ками, много хубав аватар. Харесвам такива снимки-допрени лица на майка с дете. Аз понякога правя такива на мен и децата като аз си държа апарата. Алекс, ще се повторя, ама наистина ти е много хубава дъщерята и благодаря за поздрава. Шарли, за коня и мен ме беше страх, но си казах, че трябва да опитам, а и той беше дресиран, кротичък. Освен това не бяхме сами, де. Собственикът му го водеше (както се и вижда на снимката Simple Smile). Тонимирка, ти плодове някакви ядеш ли? Вашата диета е единственото, което не съм пробвала и тъй като обичам плодове едва ли сега е най-подходящия сезон, всъщност мисля, че е идеална за пролетта. Но изглежда ми сложно смятането на процентното съотношение мазнини-белтъчини. Ти поддържаш форма ли с този режим или продължаваш да слабееш?
 welcome на новите разделнички и на тези, които се завърнаха след дълго отсъствие. Гледам въпросите са получили отговори, разнищили сте и десертите, затова няма да се включвам  Wink Идеята за среща е чудесна. Дали наистина е възможно да се организираме някак. Ето, например Алекс отдавна ми е казала, че ще идва в Бургас лятото. А мъжът ми пък толкова често е в София и Търново. Ще го накарам да ме вземе някой път. А тези от вас, които ще почиват на море, спрели ли сте се на конкретно място?

# 110
Добро утро!
И аз да се запиша Laughing
Ками, наистина рецептите ти са страхотни  Hug!
Постоянно изненадвам половинката с нещо ново. А на новия аватар сте много сладки с малкия човек.
Тонимирка, възхишавам ти се! Аз до сега нямам успех с килограмите Confused Надявам се скоро да започна да свалям Praynig
Marleen, това наистина е много по-добре и по-лесно за писане!
Алекс, благодарско за поздрава, Графчето ми е любимец.

# 111
  • Варна
ReGe във ВМ-НВХ се разрешават плодове,но не прекалено сладки-ягоди, череши, боровинки, малини, може ябълка, киви-но само сутрин.В темата на първа страница съм сложила снимки на храните за по-нагледно
А плодове ям-ягоди и череши в момента
Всъщност плодовете имат много фруктоза и затова не се препоръчват,когато караш този режим  за отслабване, но когато се храниш така за поддържане на кг -може и повечко плодове да си хапваш, но да са в рамките на разрешения въглехидрат за деня
Мише-аз бях 10дни в отпуска-на море и планина и си похапнах доста въглехидратни храни, които моя режим изключва, освен това и торта правих за РД и от нея близнах, и въпреки че имаше много движение-катерихме едни възвишения и много ходене пеш, тичане по плажа и т.н. пак ми се залепиха почти 2кила, но като мина в режим-без нарушения и нещата си идват на мястото.
А иначе имам да свалям още 6-7кг и после ще продължа да се храня пак РХ и НВД, за поддържане на стабилно тегло

# 112
Тонимирка, аз имам да свалям 10 килограма - спрях окончателно цигарите преди половин година и... Embarassed  А винаги съм била 45 гилограма.
Бихте ли ми казалаи как да си намаля снимка(при положение, 4е намам фото шоп) и да си я сложа като аватар?

# 113
  • Варна
Не може съвсем да нямаш някакъв софтуер-с коя програмкd си отваряш снимките на РС-то или ползваш Media Plyer, може да си изгелиш безплатно IrfanView от нета-пусни го така името в Google и ще ти зареди страницата им,после е лесно-Next,Next и накрая Finish и ще може да си ги отваряш с нея и да ги смаляваш

# 114
Тонимирка, аз съм на служебния комп и не мога да тегла нищо(имам някакви защити). А моя комп е на ремонт. Иначе си отварям снимките с IM-Windows Picture and Fax...

# 115
Здравейте момичета!
Днес за закуска си хапнах 2 ябълки, за обяд от пълнените тиквички на Ками,за вечеря мисля някакво месо със салата.Ками - снощи като направих тиквичките и като видях как изглеждат цяла нощ  ги мислих и на сутринта си сложих 1/2 тиквичка за работата.Взех си от стола една салатка от краставички и едва дочаках да стане 12,00 , за да си ги хапна.Много сте хубави на новия ти аватар.Целувки за малкия .
Реге - ние още не сме решили къде на морето ще почиваме тази година.По принцип не повтаряме местата/за сега/,за да имаме възможност да разгледаме повече морски градчета.Аз също много ще се радвам да се видим и да си поговорим.
Тонимирка - ако увеличиш количеството на зеленчуците мисля , че проблема с ВЦ-то ще изчезне.Или сутрин на гладно хладка вода с мед.

# 116
Здравейте мацки, Hug
Виждам,че настроението на всички е ОК.Днес и аз съм ОК,времето при нас е супер и малко съжалявам,че не отидох на плаж(поуспах се).Алекс пускай и другите снимки,Аля е супер-готина да не се коси за кг  Hug.Днес имаме годишнина от сватбата и искам да ви почерпя по едно почити разделно питие  Laughing,14 год.леле кога минаха...

Желая хубав,слънчев и влюбен ден на всички  love001

# 117
Ани33, ЧЕСТИТО   bouquet
Желая ти още много години щастлив семеен живот, изпълнен с безкрайни романтични моменти!

# 118
  • София
Ани,честита годишнина  bouquet Да се обичате все повече с половинката Hug

В София времето е ужасно мрачно и студено.Днес бяхме с блузи с дълги ръкави и якета.Вече да се чудиш как да се обличаш-един ден горещо,на другия-студ Crazy

Аз днес мисля пак да правя пълнени тиквички,но с нещо друго,не със сирена.Сега се чудя още с какво да ги пълня,да видим какво ще измисля и дали ще стане.Ако стане нещо за ядене,ще пусна рецептата Laughing

Реге,ние всяка година сме из плажовете на Варна,Балчик ,Албена и Златните.Там ходим ,и на Калиакра.Вече ми омръзна,толкова години все на едни и същи места,ама няма как.Сестричката на мъжа ми си идват от Германия веднъж в годината и гледаме да прекараме тези седмици с тях и децата Grinning.Вече си мечтая да отидем на почивка само ние,с Калоян,естествено.Ще видим newsm78

Уф,ще даваме Калоян от 17 юни при дядо му и баба му в Добрич за 2 седмици.Много ми е кофти.Не съм се отделяла от него за повече от 2 дена.После,след почивката,ще го оставим за още 2 седмици.След това 2-3седмици при нашите.Лелеееее Sick.Той ще се чувства чудесно,но аз как ще свикна без него Outta Joint

# 119
Ками, не се кахъри! Калоян ще се разнообрази,а и кой не обича баба и дядо да го глезят. Може там да си намери и нови приятелчета (опитвам се да те успокоя). А ТИ ще имаш повече време за себе си. Всяка жена има нужда да си обърне понякога повече внимание. Сега е момента да се възползваш.

Общи условия

Активация на акаунт