МАРТ 2006

• 10 589
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
babyonboard честит рожден ден с малко закъснение   bouquet да си жива здрава и много щастлива  Hugdaizy честит рожден ден  Hug от сърце ти желая да сте здрави весели и всичко което си пожелаеш да ти се збъдне   bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошли на всички пътешествали  Hug
Ние никъде не ходихме ,но пък се разхождахме по цял ден, Алекс нещо е с температура но май е от зъби защото снощи плака много вечерта и веднага щом го намазахме с гелчето и млъкна . Сега ще ходиме на лекар да видиме какво ще ни кажат ,че днес трябваше ваксина да му слагат ама май пак ще се разминеме.
Хубав ден на всички  Hug

# 16
Здравейте момичета! Извинявайте, че се намесвам в темичката ви.  Hug
Току що гледах по Нова ТВ за Светльо.  Аз отдавна знам за него и съм пускала СМС-и, но днес родителите му казаха, че до един месец трябва да му се направи процедурата, иначе шансовете му за живот ще бъдат нищожни. От СМС-и вече са събрали 100 хиляди лева, но са необходими още 200 хиляди.  Потресаващо е да има начин да се помогне на детето ти и да нямаш средствата за това. Cry 
Нека помогнем колкото можем! Пуснете СМС на 1365 за Светльо и нека се помолим за него и семейството му  Praynig ! Никой не е застрахован.

# 17
Здравейте и добре дошли на тези, които са мръднали далеч от родните места!

Дейзи! Честит РД, да си много щастлива, обичана и да те слушат вкъщи  Mr. Green  Heart Eyes Hug

Ние през лятната отпуска милсим първо да отскочим до Русе, че не съм го виждала родния град от доста време. А после да идем в Трявна. Много ни е любимо това място, а сега ще заведем и Криси там Simple Smile
На море нещо не сме ентусиазирани да ходим, не заради самото море, а заради "строителните площадки" и навалицата по нашето черноморие  Rolling Eyes

# 18
  • София
Здравейте,мами! Hug

Дейзи,Честит Рожден Ден,миличка!!!Бъди здрава,щастлива,обичана и много горда с малката Али!!!

Честит Рожден Ден,Babyonboard (на патерици Simple Smile)!!!Бъди жива и здрава!Всичко най-хубаво!

Добре дошли на всички завърнали се от пътешествия! HugБеа,страхотни снимки,приказно място!Айде чакаме снимки и от останалите Simple Smile

Кали,дано скоро да си имаш компютър,пиши как сте, когато имаш възможност. Hug

Мики,дано наистина е от зъбки и не е нещо сериозно,че много му се събра на Алекс,милия!

Герчо,действа ли му на Иван тоя Калгел? На Дани изобщо,все едно не съм го мазала,май,че Дентинокса по го успокояваше newsm78

Дейзи,много гадно това с повръщането в колата Sick На Даниел добре му понася дългия път,слава Богу.Всъщност той до сега само веднъж е пътувал по-дълго,до Ямбол-360км и се представи добре.Сега ще видим до морето как ще е,че е двойно по-дълго пътуването.

Цунки на всички!

# 19
Честит Рожден Ден на Дейзи и на Гери на патерици! Да сте живи и здрави милички, много да ви обичат и да ви уважават!

# 20
  • София
Дейзи, миличка, Честит Рожден ден!!
Много щастие и целувки   bouquet  bouquet  bouquet
Здравейте, милички, аз прекарах една прекрасна почивка, без никакви забележки- хотела, храната, СПА центъра, козметиката и басейните- всичко беше без забележки. Като се има предвид, че съм доста капризна, значи може да се извади заключение, че туристическия бизнес се развива с главоломни темпве.
Целувки  Hug

# 21
Дейзи честит рожден ден   bouquet много здраве и щастие ти желая
Babyonboard чести рожден ден /на патерици/   bouquet всичко най-хубаво и на теб

И ние сме към болните май, от вчера ми вдига температура 38, няма сополи, не кашля, сигурно е някои зъб, чакам го да се събуди и отиваме на лекар.
Лек ден

# 22
Мерси милички, и аз ви желая всичкото щастие и здраве на света Hug
ето ги и нашите снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=137047
паролата е alice

Веси и аз се чудя с кой акъл тръгнах за Банско, карай, в следващите 10 години няма да стъпя, Джеси с деца е абсурд  да се ходи там, няма къде да се разходиш изобщо Confused

Тася, тя Али само на завоите повръщаше, на равните участъци - не.

# 23
Здравейте, момичета!
Честит рожден ден на Дейзи!Пожелавам ти всичко най-хубаво!На всички които съм пропуснала да честитя някой празник, пожелавам същото на  патерички!   bouquet  bouquet  bouquet

На всички прекарали добре почивките си -добре дошли!

Аз нямам търпение още 10 дни и да заминем за морето.Спрях се последно на резиденция Евксиновград, не ми се пътува до чужбина , а там с детето ще сме най-спокойни с мъжа ми.Ще си вземем и бунгало на самия плаж, където Константин ще може да си спи през деня и няма да е нужно да се връщаме до хотела, има си всички удобства и аз ще мога да си почивам ако ми е много топло и т.н.Няма да се притеснявам , че може да го сгази нещо, в комплекса не влизат коли, а и се надявам да няма много хора толкова в началото на сезона и с това време.

Милички,  вчера  двамата с мъжа ни стигнахме до крайно заключение , че не желаем децата ни и ние самите да живеем в българската действителност.От много време обмисляхме този вариант, но вече решихме на 100%.Започваме нов бизнес иначе до края на годината щяхме да заминем.Надявам се да потръгнат нещата, имаме след това на кой да разчитаме и до 2 години максимум искаме да сме с изнесли от България.Не вярвам, че ще стане по-добре за този период и съвсем се отчаях след вчера.
Баща ми катастрофира жестоко и само това че беше с нов джип го запази жив, дори му няма абсолютно нищо.Той не трябва кара кола и от 15 години си има шофьор, но точно вчера решил да не го вика и ... колата по таван, тотална щета.Отиваме ние с мъжа ми да го приберем, да помогнем за изнасянето на багажа и поисках веднага да го види лекар.Отказал на полицаите да викат линейка и след като се обадих на 150 ми казаха, че няма да ми пратят кола докато не се обадят катаджиите  #Cussing out #2gunfire #Crazy опитах се да обясня на тъпата телефонистка, че баща ми е в шок, точно какво е станало  и т.н. и тя ми тресна телефона.Е , питам аз за какво е телефон 150, въобще?На моя близка майка и почина след като линейката се забави 40 мин,  смърт заради доказана ненавременна медицинска намеса #2gunfire 
Пак вчера излезнахме на разходка семейно до южния парк и направо се втрещих в какво състояние е парка-никъде не беше окосена тревата, около катерушките за децата сигурна вече и змии са плъзнали, навсякъде тече вода, мръсотия-отврат просто.И това е в центъра!
Не мога да разчитам на полиция при нужда без да им се обадят от по-високо ниво, не мога да разчитам на "бърза" помощ, чупя си колата дрънкайки я по дупките и т.н.Искам да излезна с градския транспорт- ами не мога да си кача количката примерно, защото няма такава възможност, нищо не ние като в нормална европейска държава, нищо!!!И това неща все на пръв поглед!

Милички, съжалявам ако съм ви натоварила с моите глупости-имах нужда да споделя!

Иначе всички сме добре, аз едрея на коремче доста.На 04.06 влизам в 7 месец и ще ходя до доктора да ме види преди морето.Константин също е ок.

Мамите, които ще ходите на море с децата мислите ли че е рано за пеперудки за ръце за плуване?Аз се чудя какво да купувам за плажа, освен обичайните играчки.....

На болничките пожелавам мнооооооооооооого бързо оздравяване

# 24
дейзи, много е готина али с крилцата

# 25
  • Варна
Здравейте, милички!
Честит рожден ден, Дейзи! ДА си жива и здрава и много да те радва малката принцеса!  bouquet Снимките ви са страхотни. Heart Eyes
Честит рожден ден и на babyonboard! (на патерици)  bouquet
Ние днес бяхме на първа консултация на Габи и ми е много притеснено. Наддала е само 300гр., а иначе е пораснала с 3см. Според докторката и майка ми детето няма вид на недохранено, обикновено издържа по 2 и половина-3 часа, спокойна е като цяло, дори предната нощ пропусна едно хранене. Та се надяват да е от разлика в кантарите в АГ-то и в кабинета. От друга страна аз си имах съмнения, че нямам много кърма, но просто си казвах, че бързо ми се е регулирала лактацията. И като направя сравнение с Преслав, който за 15 дни наддаде 750гр., направо ми се доревава. Все едно за първи път гледам дете, много ми е криво. Освен това все още има жълтеница. Взеха и проба за билирубин и ако е висок, ще пие лекараства. Другата седмица пак ще я теглим и ще видим. Thinking
Преслав пък е много капризен, не иска да яде, бърка си в устата нарочно да повръща, постоянно мънка за нещо, трудно заспива и посяга да хапе.
Ох, хайде стига съм се оплаквала. Явно отсъствието на мъжа ми ми се отразява много зле. Той след малко се прибира и нямам търпение вече. Тези 5 дни ми се сториха цяла вечност.
А като гледам как всички сте се ориентирали за почивка, ми става още по-криво. Ние за втора година ще пропуснем плажа. Cry Дано поне през септември да успеем да заведем децата на планина за няколко дни, но финансово май няма да я сколасаме. Както и да е, да сме живи и здрави, пък другото ще се оправи някакси.
Лек ден на всички. Hug

# 26
Милички Констанс и Катя_Н  Hug

Катенце, само да ти кажа за жълтеницата на Габи - не се притеснявай! Кристина имаше много дълга жълтеница, защото поради факта, че беше само на кърма, организмът не е можел да си регулира производството на билирубин. Първата педиатърка (която смених още преди да се запишем при нея  Wink ) заяви че трябвало да й давам по 100мл глюкоза на ден  #Crazy Е, сещай се сега защо повече при нея не стъпих. Взех глюкозата и й давах по няколко капки към водичката за изплакване на устата. В края на 2-я месец чак се поизбистри кожата й и чак на ок.2м и половина жълтеницата се изчисти окончателно. А за наддаването - защо не изцедиш за да измериш колко кърма имаш? Ако се наложи, ще я дохранваш душичката. А и мен при първото посещение при сегашната педиатърка ни стреснаха, че е наддала малко Криси, А после, след ок.15ина дни пак като отидохме, вс. си беше ОК. Т.че нищо чудно да е заради различните кантари Wink

Дейзи, Али е много сладичка  Heart Eyes

# 27
Катенце, мила Константин кара жълтеницата много дълго време, повече от 45 дни и не съм му давала нищо.Също така беше качил само 350 гр.Мисля, че не трябва да се тревозиш ако сте само на кърма.

# 28
  • In the jungle out there..
Катенце, и аз мисля, че няма за какво да се притесняваш...то отстрани лесно се говори де, ама щом детето е спокойно, значи всичко е наред....Като нищо може да е от разликата в кантарите Peace А това което Деси ти е предложила, да се цедиш за да видиш колко кърма имаш - не знам до колко е показателно...Една моя приятелка като роди, гърдите и станаха като на Ана-Никол Смит, че и отгоре и кърми сина си една година, та тя не можеше и 10гр. да изцеди. Въоръжи се със спокойствие и всичко ще е наред Hug Ако трябва пък ще дохранваш, няма да се свърши света Wink За жълтеницата, нищо не мога да кажа, Никола го пропусна това нещо...

# 29
Мерси за комплиментите Hug

Кате, мила, и Али имаше повече от 2 месеца жълтеница, лекарката я гледаше нещо в очите, ама какво беше newsm78изследвания не сме правили, що се отнася до наддаването, какво мислиш да минеш на кърмене на поискване, тя Габи може заради жълтеницата да е по-сънена и да прави по-големи паузи, ако искаш пробвай по-начесто да й предлагаш да суче...що се отнася до почивката, нали сте от Варна, отивате на плажа Преско с тати във водата, а ти с Габи на сянка разпускате Winkпосле се менкате с тати и така, не се коси почивки мноооого ще има Hug

Общи условия

Активация на акаунт