МАРТ 2006

• 10 614
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Ох Мила много обичам да те чета Hug Hugтакива дълги постинги, дано и другите да почнат Hug

сега за отбиването няма надежда да намали сама сученето нощем, колкото по-голяма става толкова по-страшно става...ти като не го приспиваш Боби вече на ръце, как става, само аз ли останах Rolling Eyes За пътуването си нямаше работа да попиташ Laughingзаминаваме в неделя за Сандански, там ще направим една нощувка, после в понеделник за о-в Тасос /през Кулата, после до Кавала и оттам ферибот/. Али пътува адски трудно, затова разделяме пътя на две, винаги гледаме да уцелим сутрешния й сън за да спи в колата, че ако е будна е ад, суче, играем си отзад, и спираме на по половин час да се разходим, всякакви правила за безопасно движение са пренебрегнати Confusedпоследния път много повръща, дано този път да е по-добре. На връщане пак ще спим в Сандански. Хотела на острова е малък, но там няма голям избор на хотели, все са предимно семеен тип, четох за него добри отзиви в нета дано да е така.

Зоуи, забравих да кажа, че много ми допада новия ти аватар Hug

По сериозните теми, които обсъждате не съм в настроение да пиша Laughing

# 166
здравейте! тези дни не сварвам да влезна да ви напиша колко хубави сте всички на снимките!

Дейзи, и аз се чудя как да махна вечерното кърмене и колкото повече разсъждавам стигам до заключението, че може би ако не се вясвам пред погледа й по време на къпането и след това баща й я приспи, може и да не се сети, че иска да суче. Но... за съжаление не виждам как това може да стане на практика. Действително ако ме няма вечерта, баща й казва, че не е имал никакви проблеми с приспиването й, но щом се прибера и си легна, сякаш ме надушва и веднага иска да я гушкам да си суче. Иначе не сме толкова зле като вас, суче средно около три пъти на нощ.

Зори, ще се моля за приятелката ти, дано всичко мине гладко и без последствия!  Praynig

колкото и да си дъвчем темата за/против оставането в БГ, мисля че тук всеки има различен социален статус, съответно различно възприятие на заобикалящата го действителност, така че не виждам смисъл да се включвам по темата повече.

ние пък си сменихме кухнята, вече сме на Ози, защото Джуниър започнаха да готвят доста пестеливо и редичко. Хубавото е, че детегледачката живее точно до кухнята и ни я донася безплатно  Joy

хайде този път да се организираме за срещичка по-сериозно, момичета  Grinning

# 167
  • София
АЙде в Неделя среща в Южния парк Sunglasses Има ли желаещи bowuu

Или искате без бебоци newsm78

# 168
Привет!

Мерси, мили4ки!  Hug Толкови си ви обичам всичките ! Много ми е гадно, чувствам се направо съсипана, все още не я оперират, незнам защо, никой не казва нищо ! Но поне знам че е добри ръце!

Juji, страхотни вълнения са около сватбата сигурно! И аз живот и здраве ще наема агенция да ми организира нещата, ще споделяш опит Simple Smile

И аз съм на мнението на Мила, че покрай пътуванията децата се обогатяват много, мирогледа им се променя

Дейзи, приятно изкараване на Тасос! Да показваш после много снимки Simple Smile И този път да хапнеш  едни каламари за мен Wink

За срещата аз съм за  - все едно със или без децата, както решим

# 169
АЙде в Неделя среща в Южния парк Sunglasses Има ли желаещи bowuu

аааазззззззззззззззззззззззз.Само дето пак ще пропусна , защото още не сме се прибрали. Cry
ох как ми липсвате само.Вече започнах да издивявам.Въпреки , че и тук си изкарваме добре.Днес отскочихме до Шумен , показах на Ели университета в който съм завършила ,  Laughingразходих я  из центъра и се прибрахме преди да е заваляло.
другото хубаво е че тук почти не вали , само препръсква от време на време и след 5 минути напича.Сега спи уморена в офиса на баба си а аз използвах момента да се метна на компа
след това ще направя списъче за прощъпулник и в събота ще го заформя.

# 170
miki,като ти прочетох постинга все едно за нас говориш.. Joy Поради това,че и ние с двете деца се виждаме в чудо  Crazy си търсим хотел на морето задължително all inclusive и да има повече развлечения за децата!Поне Петя да се занимава,а и общо взето да не мърдаме много от комплекса.Пък и плажа да ние под носа,така няма да мъкнем много багажи насам натам... Whistling daizy,приятна почивка и лек път! Hug juji,като мине сватбата ще показваш снимки! HugМного е вълнуващо сватбеното събитие и цялата суматоха около него.. Blush За срещичката,ако не мръднем на някъде през уикенда ще гледам и аз да дойда! Simple Smile

# 171
за срещата не мога,защото ще се качим малко на планина -нали Буш ще идва,градът е малък за двама ни JoyJoyи после се каним въпреки лошото време да отпрашим към вилата(там всички сте канени,когато решите Hug)

Зори  love:силно те нагушвам отново Hugкураж-дано скоро се оправи приятелката ти Praynig

Дейзи Heart Eyesсега на почивката ще видиш,как Али сама ще почне да си заспива без да я носиш
от умора,вълнение,чист въздух децата спят страхотно по почивки
Боби аз още го кърмя много денем и заспива на гърда ,но преди нашата почивка хем го кърмех, хем го носех-трагедия пълна а на морето от раз почна да си заспива само сучейки
но пък нощем не суче и спи добре
иначе мъж ми иска на вилата да използваме смяната на обстановката,като въведем разни нови правила и те двамата да спят заедно като Боби в кошара ,но аз не знам дали съм съгласна
за пътуването и Боби пътува зле и повръща ,на мен също ми призлява на задната седалка ,но със самолет също бе кошмар, защото той рева,крещя,искаше да става а ни бяха вързали с колани ,срам ме беше от другите пътници чак Embarassed
добре че заспа като го кърмех но се изприщих Shocked
ще ти стискам палци за пътя и ти пожелавам страхотно да си изкарате Heart Eyes

Кали Heart Eyes ти къде преподаваш-младежите от снимките ти в Брюксел изглеждаха интелигентни

# 172
Много поздрави от Мишел. И двамата с Вики са добре. Днес са се върнали от Варна. дано се включи тези дни...

# 173
Дейзи  то малко раничко все пак още 2 дена има ама и аз да ти пожелая хубаво изкарване и лек път  Hug

За срещата в неделя съм на линия ако е хубаво времето разбира се ако е лошо може да се разбереме без тях някъде да пиеме по едно кафе  Peace ама това ще го уточниме в събота ако искате .
Ама какво става къде се загубихте от часове никои не е писал  newsm78

Герчо ,нещо напоследък много рядко се включваш /виж броя на публикацийте ни е почти еднакъв  Crazy/

# 174
  • София
Микито, до вземеш и мъжа ти Mr. Green

# 175
Ще го взимам ми ,как не  Joy само носете ножиците  Joy

# 176
Дейзи, защо не вземеш Коколин - препарат срещу повръщане при пътуване. Сигурно и заради това Али пътува неспокойно. Дано да помогне.  Hug
Не помня дали съм ви споделяла, но докато кърмих Кати, особено в последните дни, тя започна да "прекалява" със сукането нощем. Вероятно кърмата ми е била към края си. В момента, в който спрях да я кърмя, тя спря да се буди нощем така често, още повече, спря да иска мляко нощем.
Зори, мила, дано приятелката ти има късмет и скоро да се възстанови Praynig Praynig Praynig
Мила, не го ли пуснаха Боби да се разхожда след като излетяхте? Нашето заминаване за Москва другата седмица започва да ме притеснява лека полека. Ще пътуваме сами, дано не станат много поразии Praynig
Жужи, много сладки емоции са тези около сватбата. Дано шаферът да се справи със сериозната задача да носи венчалните ви пръстени Heart Eyes Heart Eyes
Хайде, отивам при любимите си хора, а на вас пожелавам спокойна нощ! Heart Eyes Heart Eyes

# 177
  • София
Ще го взимам ми ,как не  Joy само носете ножиците  Joy

Представям си мъжа ти идва и десетина жени се обръщат към него и вадят ножици hahahaще получи стрес милия rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 178
Мила, работя основно на 2 места + още 3 почасово.  Едното място е частна английска гимназия, (6-7 горини съм там). Иначе преподавам от 14 години, та имам опит и наблюдения първа ръка с образователната система в българия. Пак да подчертая, въпреки че сме имали възможност да не живеем тук, и двамата сме избрали да не емигрираме.
наистина, децата в нашто училище в по-голямата част са много свестни,  умнички и почти възпитани. родителите им не са мутри, а средно богати  интелигентни хора. 
далеч съм от мисълта, че днешните деца страдат от липса на интелект. системата така е направена, че да стимулира само мързел и незаинтересованост. и за това определено е виновно обществото и неговата инертност, а не децата. работила съм с корейци дълго време. не можете да си представите каква амбиция имат и колко са трудолюбиви. но всичко и всеки ги стимулра да учат. обществото цени да знаеш. при нас не е така за съжаление.
сори че толкова насериозно се изказах... вие за ножици си говорите и за мъже... а аз за глупости.  Wink

# 179
  • София
kalina na kayo Редно беше някой де внесе мисъл в пемата, че ние с Мики само щуротии ръсим нощно време Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт