Отчет на набор 2003 - 7

• 13 022
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
  • При хората, които обичам
Давам сладолед, когато си поиска. Обикновено е на клечка. Но последните няколко дни предпочита да и нарежа диня от хладилника, сладолед не е яла поне от седмица.

# 181
давам сладолед, когато поиска
обикновено в купичка, тя знае да го чака да се разтопи и го яде бавно.
Другата седмица заминаваме на море-не съм ходила от ученическите ми години, та нямам идея каква сума за храна дневно да предвидя-ориентировъчно, разбира се...
колкото даваш в София, щом няма да сте в курорт, даже някъде цените са по-евтини от тези във Варна

# 182
Като сме при свеки в Ямбол, никой не ме пита за сладоледа....всеки ден му купуват по един, но съм ги ограничила да е малко и от машина.
А, ако сме се споразумели, че ще си изяде основното ядене, му обещавам за награда да му купя сладолед на клечка Crazy Rolling Eyes
При нас всичко е с уговорки ooooh!

# 183
  • София
 Цяло лято ядат по един сладолед на ден.

Аз да попитам - има ли някое наборче още да му никват зъби. Майка сутринта се обади, че малкият се оплакал, че отзад на венеца го боли. Тя като пипнала и било подуто. Според нея е кътник, а аз си мислех, че всички зъби са избили. newsm78
Въобще се обърках с тези зъби - щерката скоро й избиха кътници, които си мислех, че чак към 10-12 година никват.

# 184
Брой де, Етиа. Трябва да имат 20 броя. Някъде около 5-6г  - още четири.

# 185
  • София
 Брой, ама е при баба си, а на нея не дава - реве. Ще го мъчи следобяд като се наспи и е спокоен пак да извърши преброяването Laughing
 Просто не си спомнях бройката и затова питах.

Сега ми се обадиха - справили са се с преброяването - 20 налични зъба. Ако е зъб е добре, но да не му се е възпалил нещо венеца, че като знам, че няма да даде нищо да му се сложи newsm78

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 11:33 от Етиа

# 186
Браво на Георги! Голямо момче е вече! bowuu

Лого5ка, дано Крис бързо оздравява и местенето да протече спокойно! Hug
Помня как се радвах тази зима, когато Косето почна да кара без помощни! Hug  То нали зима много нямаше!
Сладолед давам всякакъв. В началото, като беше по-малък гледах да е сметанов, сега вече не. Не го разтопявам, яде по 1-2 на ден. Когато не се сети да иска, не го подсещам, разбира се! Grinning

# 187
Майчета благодаря ви , че споделихте за сладоледа.Изглежда прекалявам и вече ще и разрешавам да си хапва сладолед когато пожелае.То  колкото повече я пазим , толкова по-често се разболява.

# 188
very nice, logo5ka, благодаря за инфото. Повечко цаца ще калкулирам, щото Калин салатки не яде  Mr. Green
Бързо оздравяване  Flowers Four Leaf Clover

За сладоледа и аз да кажа-всеки ден по един давам, още миналия месец започнах. Но понеже, когато му купя в кофичка и с лъжичката го изгребва за 2 минути, та затова на пръчка гледам да му взема.
Зъбите не съм му гледала,при него общо взето лесно избиха.

# 189
Ами на Василена половината и отива фира. Пречупва се сладоледа точно до клечката и пада на земята. И Васенка яде половин сладолед Sad

# 190
Ами на Василена половината и отива фира. Пречупва се сладоледа точно до клечката и пада на земята. И Васенка яде половин сладолед Sad

Ние сме бързи, смели, сръчни  Mr. Green
Сладоледа няма време да се разтопи  Crazy

# 191
Опитвам се да я убедя да и купувам в кофичка, но тя не иска. Тя не го смуче /много и е малка устичката и не се събира/, а го ближе. И, като го натисне няколко пъти с езика, и той се пречупи. Будалица, какво да я правя...

# 192
  • Чикаго / София
Току що преброих на Дени зъбите - 20 на брой! Simple Smile

А пък Дени обича сладолед във фунийка. Но ако няма такъв яде какъвто има, няма много претенции, само да е сладолед! Wink

# 193
  • с/у ОколоМръсТното
мислех да ви споделя за сладоледа, но на very nice картинките ме подлудяват  Crazy Crossing Arms

Joy Joy Joy

# 194
Изключи си ги и ни сподели, хайде Laughing

Общи условия

Активация на акаунт