Отчет на набор 2003 - 7

• 13 038
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
Докато броих на Момчил зъбите той се заливаше от смях, много му хареса - 20 са. Не можах да разбера кои зъби растат сега (мислех, че вече всичките са израстнали)?! Утре мисля пак да броя... Grinning
А колкото до сладоледа - той е толкова злояд, че само ще ми каже "Купи ми сладолед", а после няма да се сети да го изяде...Голям проблем имам с това ядене. Днес не е ял нищо на градината, а вечерта с хиляди молби и  обещания хапна малко. Чак се чудя как живее и от къде има толкова много енергия.

# 196
Днес Тошко ме впечатли с яденето... Mr. Green
Като се прибрах от работа ,баща му не може да го изхвали. Laughing

# 197
  • При хората, които обичам
Сега е топло, идва сезона на неяденето. На вас всеки път ли ви се яде? Като не иска, предлагам кисело мляко или плод. И толкова.

# 198
20 зъбчета имат.малко по-късно израстват още,които са постоянни вече.А за яденето-не ми говорете...Месо и салата от домати краставици...това се яде само.Поне не се чудя какво да готвя-мятам пържоли на тигана... Rolling Eyes

# 199
Сега е топло, идва сезона на неяденето. На вас всеки път ли ви се яде? Като не иска, предлагам кисело мляко или плод. И толкова.
Ох да ти кажа Тошко е целогодишно капризен...и когато седне да яде ...вдигам банкет Laughing

# 200
Правих спагети за вечеря. Изгледа ги с такова отвращение ooooh! А последния път, когато готвих /доста отдавна беше Mr. Green/, яде и допълнително. Сега изпи половин литър айрян и си легна.

# 201

Ох, за Момото сезонът за неяденето е дошъл откакто го захраних на няколко месеца. Киселото мялко аз изядох, плодът изхвърлих (не съм много по плодовете). Голяма мъка ми е това ядене. Ни зима, ни лете. Може да кара само на вода. Иначе много обича да си пазарува разни неща.
Има потник, който носеше на година и половина - това лято също му става...

# 202
Аз обикновено първо го питам ...какво иска да хапва ,а Тошко ми отговаря,че искал дъвка. Mr. Green
Е това ядене ли е Thinking

# 203
Аз обикновено първо го питам ...какво иска да хапва ,а Тошко ми отговаря,че искал дъвка. Mr. Green
Е това ядене ли е Thinking

Позната история. Днес се зарадвах като го попитах какво иска за вечеря, а той каза: "Печено пиле с кожичка - много съм гладен". Няма да казвам колко изяде, по-скоро - не изяде.

# 204
Ха, Бъчи, като каза за потника... Сега мерихме всички потничета с презрамки и гол гръб, които стават от миналата година. Иска утре да е на градина с всичките Crazy

# 205
  • София
 Ами и нашият още си носи дрехите, които е получил за подарък на 1-вият си рожден ден ooooh! Само са му станали по-къси панталонките(от 7/8 сега ги носи 3/4).
  Мога да се похваля - от две седмици всеки ден е с различни дрехи, което е голям напредък при нас(който си спомня главоболията ми с обличането - искаше все с едни дрехи да си ходи).
  Купихме колело, голямо и сега е на върха на щастието при баба си и кара. Не дава на сестра си да го пипне - Ще ми го счупиш!(пикльо)

# 206
  • с/у ОколоМръсТното
ух, казвам...  Tired
В неделя бяхме на басейн (топъл минерален) и наистина прекалихме с висенето в него. В понеделник след ДГ, купих на малчо сладолед и той го изяде в полуразтопен вид.
Вчера си го взех от ДГ без настрение и уморен един такъв... Пипнах го в нас - гореше. Към 02.00ч. имаше сигурно над 39*С...
Сега сме си у дома и се гледаме. Казва, че не го боли гърло, а само коремче. Ще видим... За сега няма да го водя на ЛЛ.
Понеже щерката замина при баба си и той е много нещастен. Всеки 2 мин. ме пита, кога ще се върнат и 2-те... Защо той не отива при тях и такива ми ти работи. Мъчно ми е, но за сега ще си е при нас.
Поздрави на наборите.  Hug

# 207
Ха, Бъчи, като каза за потника... Сега мерихме всички потничета с презрамки и гол гръб, които стават от миналата година. Иска утре да е на градина с всичките Crazy

Момчил днес искаше да е 2 броя къси панталони наведнъж - не можел да си избере...

Шани, дано малчо се оправи по-скоро!

# 208
Шани, лоша работа. Дано не се налага ходенето при лекар. Така като обясняваш ми изглежда на слънчасване (не е задължително повръщане)....ама знам ли newsm78.

И ние от време на време имаме драма с дрехите ooooh! Днес сутринта искаше да ходи на ДГ с един потник, който снощи изрових отнякъде, а той омаза с вафла. Скъса ми нервите ви казвам....
Естествено го накарах да ходи с тениска, но обу чисто бели гуменки, а връзките им ще ми стигнат да се обеся на дървото пред блока #Crazy Няма оправия Rolling Eyes
Най-хубавото е, че аз съм била неговата принцеса, а той бил принц Heart Eyes

# 209
Вече трети ден е на градина с прозрачни силиконови джапанки. Няма чорапи, няма сандали ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт