Малки НОЕМВРИйски хуни чакат първия си 1 юни

• 16 858
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Привет момичета кокичета!
И аз ще гласувам сега за намбър 1, помага татито много, ама като е уморен след работа, което е доста често, му се иска да си легне на дивана в хола ис дистанцията в ръка да джитка телевизиите и тогава доста трудно го убеждавам колко е добре да ми помага... Grinning, ох да се смееш ли да палчеш, ама съм настоятелна доста.
Колкото до свекърва ми, гледала е бебчо не повече от 5-6 пъти, щото тя в 7 трябва да си е вкъщи, абе да не ви говоря, та затова не търся помощта й, справям се сама, мама пък е на 500 км от мене и така са нещата при нас Flutter Peace

Ние също мажеме бебчо със зехтин още newsm03

Момичета  Ангелчо днес както си лежеше по коремче на акт. гимнастика и каза Мама, ох на мама рожбенцето, стана ми много мило   Two Hearts
Днес Ангелчо става на 7 месеца и ви черпя виртуално. Да са и живи и здрави дечицата и да растат обградени с много любов и нежност!

Клюки, и аз искам скоро да се видиме, много се радвам че Ивко е по-добре! Клю, старат тема не я дочетах, каква е новата ви кола, честито първо и безаварийно каране, ние сега също си търсиме усилено, ама да не е таралясник hahaha

Ние днес имахме гости, на мъжа ми братовчедка и съм малко уморена, пък и тоя дъжд пак, то по вода да ти върви, мъ чак пък толкоз, айде нема нужда... Mr. Green

Гадамер, браво че се оправят нещата при вас, скорошно завръщане удома!

# 181
  Добро утро,мили мами на сладки дечица Kissing Heart
  И мен,като Дени Wink,голям мързел ме беше налегнал,та само хвърлях по едно око във форума,но едва днес се наканих да попиша Wink
  Гадамер,макар и със закъснение/въпреки,че съм изчела всички постинги/,искам да ти пожелая приятен и "безавариен" Wink престой в Будапеща,и дано няма повече болежки и притеснения HugЕма е страхотна Heart Eyes
  Честити месечинки на 7-месечковците  uraАми те,големи момченца вече са станали-започват да губят бебешкия си облик Grinning Дребен-радвам се,че си чула тази "музика за мамините уши" Heart Eyes
  По анкетата- newsm78 какво да ви кажа,с две думи-има още какво да желая от нашия татко-сутрин той "обслужва" София-храни я,преобува я,когато се налага,мие дупето Wink;после отива на работа,а като се върне,тя вече спи Sad За помощ разчитам предимно на майка ми,която е пенсионерка и освен,че има невероятен подход към децата,и изпълнява стриктно моите заръки Peace
  След банята-все още мажа с бебешко олио/доизползвам го,че ми свиди да го изхвърля Mr. Green
  При нас-нищо ново...,освен новостите в храненето Wink-вчера направих на бебунка бананов шейк newsm35-разбих 2/3 от 1 банан с 150 мл.АМ и елате и гледайте какво става Mr. GreenЗапочнах да й правя и каша от елда с плодове,а в зеленчуковото пюре вече добавям зелен боб/купувам от зеленчуковите смеси на Бондуел-и така постепенно ще въведа и царевица,грах.../
   Ами...май това е от мен засега...
   Хубав ден на всички  bouquet

# 182
Здравейте мами!

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕ ДНЕС!!  bouquet

Ние бяхме през уикенда в Правец, в един честен хотел. Нямам думи да ви кажа колко съм доволна. Бяхме с приятели и техните бебишоци. Стаите в хотела са 4. Ние в 3 , и една свободна. Просто е невероятно красива голяяяма къща с хубав озеленен двор и всичко за мушмороците - люлка - голяма, люлка за бебе под асмата, люлка - шезлонг за по голямо бебе...в който Дани вечерта заспа...та до полунощ на двора. Докато ние си хапвахе саченца и си пийвахме ракиджоса.. Mr. Green Mr. Green Mr. GreenСтаите СА СУПЕР лукс обзаведени, със СУПЕР ЛУКС -бани. Чисто, спретнато, кухнята е много качествена. НА ВСИЧКИ ГОРЕЩО ГО ПРЕПОРЪЧВАМ. През целия ден сме били на двора на чист въздух.

За анкетата- гласувах с опция - 1, защото тати много ни помага. Всичко за което го помоля го свършва. Даже ако трябва често след нощна смяна не спи.  WinkНе мога да си представя, как бих издържала, ако не ми помагаше. ooooh!Защото всъщност друг не ми помага. Е, само сестрите на Дани - от време на време, да го погушкат, или да го запазят за да излезем ние на пазар или ресторант.

КАЧКА, страхотен ден сте си спретнали..казвам ДЕН, защото май ние си ги правим"дните". Дано се съберем и по-мащабно скоро някъде.. newsm78

СОФИ, бравос на София, хубаво е това което правиш - да и въвеждаш нови вкусове.... HugСамо наш Дано ще остане на опашката с неговото пюре от тиква....САМО..\и круши с ябълки\ Mr. GreenСтрах ме е да дам каквото и да е било друго. Макар че май ще почна с попарата сутрин, само че имало НЯКАКВО СПЕЦИАЛНО СИРЕНЕ.. newsm78

# 183
забравих да напиша, че сме решили с въпросните приятели да си кръстим децата заедно...вероятно съвсем скоро. Ще отседнем пак в Правец, и ще ги кръстим в манастир наблизо-. После ще ни направят агне в хотела, за да полеем събитието. HugТа снощи след екскурзията минах до МЕТРО, купих хубави кърпи за в черквата, предстои АЗ ДА ИЗБЕРА дрехи за Данаил, защото дъщеря ми изяви желание да му е кръстница - така че - ТЯ ЩЕ Е !!!! ...ГОТВИМ СЕ ЗА КРЪЩЕНЕ!!! Hug

# 184
Мами, по моите проблеми с Пентаксима - от Санофи Пастьор ми отговориха, че не дават информация на частни лица  newsm78 Не знам какво да правя, някой има ли идея?

# 185
  • София
Мами, по моите проблеми с Пентаксима - от Санофи Пастьор ми отговориха, че не дават информация на частни лица  newsm78 Не знам какво да правя, някой има ли идея?

Ама, че са пък и те.... #2gunfire

Ами асоциацията на потребителите? Няма ли как чрез тях да поискаш информация... знам ли...  newsm78

# 186

Ама, че са пък и те.... #2gunfire

Ами асоциацията на потребителите? Няма ли как чрез тях да поискаш информация... знам ли...  newsm78

Или да направиш запитване чрез някоя аптека? Т.е. аптеката да попита вместо теб? Или някой лекар???

# 187
  • София, Дианабад
Привет мами!  Laughing Laughing
Борисчо спинка след обяда и сутрешното кафе, а аз ви чета тук  - идилия.
ПО въпроса с анкетата  - гласувах с 1, макар че съм в колебания между 1 и 2 опция, но да го полаская малко. Помага ми, не мога да го отрека, но всичко трябва да се сдъвче по няколко пъти, малко не слуша и забравя. Иначе каквото кажа се върши, ама аз искам още, и още  - сам да се сеща за някои неща, но може би твърде много искам. Не бива да се оплаквам, добър ни е таткото Laughing Laughing Laughing
За банята - мажа детенце, след съвет от Мони с тоалетно мляко на Мустела - може би вече 2 месец и съм много доволна.
Мина, нямам идея какво да те посъветвам по въпроса. Дано намериш някакъв начин - стискам палци.  newsm10
Гадамер, радвам се, че се пооправят нещата при вас.
Карил, пусни името на хотелчето на лични, моля те - доста примамливо звучи.   Laughing

Мамета, вие за раходката утре в Зоологическата градина си мълчите, но пък времето май няма да е хубаво..
Хайде мислете нещо за среща, може в някой МОЛ.  newsm78 Даже се сещам в кой не сме се срещали до сега: Сити центъра  Laughing Давайте предложение за ден и час, само да не е петък, то пък в сряда ще вали цял ден май.. Много сложно взе да става..  Grinning
Хайде лек следобед от мен...  Laughing

# 188
  • София
Здравейте малки и големи Hug

Не бях влизала във форума от петъка и съм пропуснала срещата за кафенце до хотел Витоша. Може ли да се явя на поправителен Praynig

Времето наистина е много лошо и нищо не може да се планува предварително.

Мина, те момичетата са ти писали- искай инфо чрез някой друг.

За анкетата - аз съм за номер 1. Помага татито, не мога да отрека. Разбира се, че винаги може и повече, но аз съм доволна от него.

Ние след баня не се мажем с нищо, но нали имахме някакви обривчета и ни казаха да не се мажем с нищо. Naughty

Честити месечинки на всички бебчета от последните няколко дни.
  bouquet

# 189
   Здравейте мамчетаааа-НИЕ СИ ИМАМЕ ЦЕЛИ 2 ЗЪБААА-ДОЛУ И 2 СА НА ПЪТ ДО НЯКОЛКО ДНИ!
  Дребен-ние под кола имаме предвид-количка-детска Joyи хайде да се видим де
        среща утре пред народния?-както Фъстъчка вече писа

# 190
  • София

[Не бях влизала във форума от петъка и съм пропуснала срещата за кафенце до хотел Витоша. Може ли да се явя на поправителен Praynig

Може да се явиш на поправителен и не само ти Верче ами и другите мами от района никак не сме малко. Ние с Дари и днес пихме там кафе та като гледам май взе да ни става навик, но пък и кафенцето е много гот, а и сервитьорките са любезни. Дори днес имаше и бебешка люлка та може и там скоро да сложим малките. Само че утре сме замислили да обиколим магазинчетата в Дианабад да търсим ризка на Бобсъна, че той скоро ще е на сватба (леле ма съм клюкарка Laughing)

Клюки честити ви зъбчета Hug Май заради тях е бил крив Ивко и сега е спокоен, а не защото му е помогнало леенето на куршум. Така си мисля аз.

Мина те другите са те посъветвали. Дано да намериш разрешение Praynig
Марианче хайде вече никакви проблеме в Будапеща.

А за анкетата гласувах с №2 ама не ми се пише подробно защо. Определено може повече, то вярно че на моменти и аз съм едно мрънкало ама това е!

П.С. Момичета кажете какви проходилки сте си взели. На нас още ни е рано за това, но започвам вече да се оглеждам и затова питам.

# 191
Честити зъбчета на малкия хубавец Ивко!!!

Аз да ви разправям, вчера в магазина- Данни като си хареса едни розови панталони за момиченца- пък ги дърпа и оглежда от количката, все едно ще ги купува... предполагам розовото е цвят, който му харесва, защото после и за едни Барбита се хвана... малко и на едно бебешко пиано дрънка и на една китарка също, която поради съображения за сигурност не му взехме- за по големи деца беше в крайна сметка... Пък и го забелязвам- в магазина харесва нещо, ние му го купим и после- нула внимание... както четох някъде "Присъствието на родителя е по важно от подаръците"... и си е така...

После го водихме да го видят баба му и дядо му, където той демонстрира голям интерес към черешите- взимаше по 2 наведнъж направо от чинията с намерението да си ги набутва в устата... аз обаче му ги взимах и му ги държах една по една, а той ги пробиваше с двата си долни зъба и много звучно и с голям апетит ги сърбаше  Joy и не можех да го спра... много сладък беше на мама юнака!!!

Снимахме се на плажа, където вятъра ни издуха шапката:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=102423&photo=124
и накрая Дребничкия ме сюрпризира с голяма воняща "торта" в дайпера, която чакахме от 3 дни, и всички бяхме много доволни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Чао, и целувки от нас!!!!

# 192
Мина, много гадно това че ти отказват информация. Наистина опитай чрез някой познат лекар.

Ние сега се връщаме от ваксина БЦЖ, тоест днес беше теста, а самата ваксина ще е в четвъртък. Ники се хилеше на лекарката и не плака на инжекцията.
Тук пак дойдоха горещините след 10-тина дни на голям студ. Дано пак да не се разболеят децата, че тия големи температурни разлики никак не се понасят добре.

# 193
Мина, аз нещо не съм разбрала каква е драмата ви с Пентаксима newsm78
Клю, честити ви зъбиииии  Mr. Green
Ние дето почти си имаме един, сега почти 2 станаха, ама все още няма избило съвсем. А венеца се е разкъсал, стърчат меса и месища...Дано не го боли много много поне  Praynig
Мони, ние си взехме проходилка Чиполино и го слагаме от около месец. Той може да стои на уред само по 5 мин. , така че толкова много нее бил вътре. Пък и все още е доста нестабилен. Иначе аз подпъхвам една възглавничка пред него, че е много кльощав вътре.
От вчера е на бънджито, на стойка и вече в хола няма място за нищо. Но и там е макс. 5 мин. спокойствието..

# 194
Софкобофко, Дани е вече голяяям...и ...големи торти произвежда, то защото са чакани три дни JoyМного ви е внимателен татито, ...на снимките - това се вижда!!! WinkБлазе ви че си имате плаж Rolling EyesМоя Дани също налита на розово...Подариха му един Пинко, и той на него най-му се кефи newsm78

МИНА, защо не звъннеш в ЦЕНТЪРА ПО ЗАРАЗНИ И ПАРАЗИТНИ БОЛЕСТИ - ЦЗПБ - София за инфо..разрови с Гугъл...Незнам точно къде да питаш.. Peace

КЛЮКИ честити зъбацки!!! Да хрупате мацки!! И вместо на Ивко в краката, - направо на Ивко в устата Joy

ДАРИ М, телефона на собствениците не го имам за съжаление, след кръщенето, което ще е в събота, ще пусна снимки и ще го поискам. За съжаление е свободно през седмицата. В уикендите стаите са заети...

ЗА ХОТЕЛА, забравих да ви кажа ...ох, пак го забравих...но ще се сетя...

МАЦКИ  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ShockedНАЛИ ви казах, че сънувах срещу Задушница на моята дружка починалото момче...че си търси диск някакъв ..и го беше много яд, че неможе да го намери, на диска пишеше 01 или 03!!! Звъннах и аз и и разказах съня си...ТЯ МИ КАЗА ЧЕ ПРЕДИ СЕДМИЦА СА ТЪРСИЛИ ДИСК С ЛЮБИМАТА ЧАЛГА НА ЖОРКО СЪС СЪЩИЯ НОМЕР, НОМЕРИРАН С МАРКЕр!!!!!!ХОРА ЩЯх да пРИПАДНА!!!!!!!!!!!! НО с майка и не са могли да го намерят! ХОРА, наистина щях да припадна...Тази нощ пък го сънувах че момчето ми казва, че диска е до някакви стълби...но  Shockedоще не съм и звъняла... Shockedда разкажа и този сън...Ако щете ми вярвайте ..ЗАКЛЕВАМ СЕ!

Общи условия

Активация на акаунт