не виждам как може да стане, може би като пораснат още малко 

!
.
.
.

) Иначе ми е много добричък

Аз определено не мога да се оплача (макар че често го правя
Има частен бизнес и често пътува - и в страната и в чужбина, та много често сме сами (включително и през уикендите), това е и причината да се оплаквам...Но когато си е в къщи, много ми помага, затова избрах отговор 1. Когато яхна метлата, той казва: "Ти какво искаш - да работя за някой от 8 до 17, през уикендите да сме заедно, но да не можем да си позволим даже една почивка ли?"....И е дяволски прав...
Помощ от баби нямаме, те си гледат тяхния кеффффф

/ и затова не му се сърдя на нашия тати дори леко се притеснявам за него че много му се събира.
.

, а после баба, бебе, сега тата, ама тя е на шериоди, кзва, а после забравя и наново се учим... Иначе когато е нещастна повтаря само мама, и когато реве пак мама... усеща как може да ме провокира веднага да се настроя майчински и да я нагуша едно хубаво. 
Всичко с нас и около нас е добре (пу пу пу, да чукам на дърво
)...младежът взе да спи по-малко, т.е. сутрин става около 6.30 и до обедното хранене има един сън за около час и половина...като се наобядва заспива за около час и половина - два и след това чак след къпането и вечерята... 

Честит мини рожден ден и меткай снимките!!!!

Че работи, работи нашето тати, ама си има и жена и дете. Пък анкетата пристига точно в момент,в който съм бясна. То ясно към коя опция клоня, ама си спестявам гласа. 

И днес си го разходих с бебончо пред НДК , че Ради беше хоротропец на сцената пред пилоните.
С баткото ми помагаше много за храненето, а сега повече си играят заедно. Все по-рядко чува Ники като се буди нощем, но се връща толкова уморен от работа, милият, че му е простено... Хубавото е,че имаме баби на разположение - не разчитаме на тях непрекъснато, ама може да им дадем по едно-две хлапета за час-два да идем на концерт или на кино -довечера ще гледаме Next в Арената.
Препоръчани теми