Отговори
# 165
Dreams аз съм на същото мнение за родата - нашето "списъче" е само от приятели на които много обичам и искам да споделя с тях тези празници  Grinning А за родата има торта, бонбони и малко снимчици  Mr. Green

# 166
  • варненка от София
Здравейте малки, големи и още по големи момичета и момчета!

Тъкмо се събуди Шушелия от сън, а аз като прилежна домакиня, успях да изгладя. Сега детенце е посадено на гърнето, а аз чета из форума, като една прилежна майка  Mr. Green
Като гледам отново ви застигна лошото време, тук е доста задушно и ветровито. Въртим се в собствен сос.

При нас няма кой знае какви нови неща, захранваме се с равномерни темпове, растем с такива. Моето дете има много мерак да върви, но пусто сме от балетната трупа, придвижваме се основно на пръсти когато ходи, а на пълзене няма равна. Купих й наколенки, защото колената й вече са загрубели като петите на печена текезесарка.

За рождения ден не съм го мислила. Мисля и за кръщенето, защото май се оказва, че август месец не се правели кръщенета, били Богородични пости, та явно ще се наложи да се кръстим или юли или септември, а може да е комбинация - кръщене и рожден ден.

Да ви успокоя - ЗЪБИ ОЩЕ НЯМАМЕ  Mr. Green

juliana честита ви месечинка!

Нана да ти е жив и здрав юнака, а на теб честити ти нови стари очила.

Ставам  Hug викат ме.

# 167
  • София
Здравйте и от нас  Hug
Преди малко се връщаме от педито, Марти е отслабнал около 500-600 грама, но вече е по- добре. Температура няма от вчера, но пък диарията  нещо страшно , ooooh! вече не знам какво да му давам. Препоръчаха ми едни хомеопатични и от вчера му ги давам, дано нещо от всички гадости да помогне.
Гледах Горчиво, как може да има хора без никаква емоция  newsm78, все едно че са отишли на изпит по матаматика.
Ставам, че мрънка...

# 168
Привет мацки,

мерси на Дриймсчето за линка, гледам Блу в момента, много са готини с Петърчо, другите два отбора хич не ме вълнуват Naughty Блу, внимавай с полягването, че нали високо напрежение нещо разправяш, пък и с тези перверзни изпълнения  Embarassed  Joy
Елена, радвам се, че Марти е вече по-добре.
За кръщенето, мисля че се прави или преди една годинка или след 3 годинки, ама не знам защо  newsm78
Ние ще го правим на 29 юли тук във Виена, има българска църква. И без друго кръстникът ни живее в Германия, така че е по-удобно така!
Ако беше в БГ, щях да го направя в Лейдис на МЕИ, много е удобно там, вече сме били на чрд там на бебенце, има и аниматори. Сега на 8ми сме пак на една годинка на едно момиченце  Laughing
Честито на Юлиана, да ти расте здраво детенцето!!!
Айде муцки, чаоче от мен и дано се видим в София!

# 169
При нас вали и днес успяхме само да отидем да вземем кухнята. Добре че Тони е спокоен и не ми създава проблеми. Сега си играе на земята с играчките или си играеше. Вече ми е в ръцете и се опитва да докопа клавиатурата. Joy

Аз мислех да направя кръщенето и рожденния ден заедно,но сестра ми ще пътува в чужбина и затова кръщенетоще бъде през август.
За рождения ден не съм го мислила. Мисля и за кръщенето, защото май се оказва, че август месец не се правели кръщенета, били Богородични пости

Това не го знаех. newsm78 Явно пак ще трябва да помисля.
Ставам че не мога да се преборя за клавиатурата. Laughing

# 170
Едва преди малко успях да гледам участието на сем.Христови в Горчиво.Не мога да си обясня какъв е критерият на Къци/нали е негово предаването/за показване на сватб.снимки #Crazy #2gunfireНаши познати края на октомври участваха и показаха 3 техни снимки/а те само подписаха с офиц.дрехи без сватб.церемония/.Така предаването губи зрители като нас.Иначе,Блу,не мога да не каза,че сте двойка със силно излъчване,много чаровни и естествени.Браво Peace!
Аз също си мисля за РД и кръщене,но още не съм коментирала въпроса с мъжа.Иска ми се РД да е на кръчма само с най-близките приятели,брат,сестра и половинките им,а прес деня детето в някой клуб да се порадва.А кръщенето дано стане/живот и здраве/10-15.09.07г,когато мислим да сме във Велинград/иска ми се точно на Кръстовден в Бачковския манастир ние и още една двойка,но трябва да разбера дали може тогава.
Мисля си дали да не заведем детето на специалист УНГ за по-добър преглед.Още ми се чуват някакви хрипове и си пипа ушите newsm78.
Марулка,личи от поста ти отдалеч,че си познавач на словото и стилистиката.Такива думи друг трудно би редил  от раз:peace:!

# 171
  • у дома
elen@ радвам се, че Марти е по-добре макар и смъкнал грамове  Hug целувки от Ния за него  Heart Eyes
dusheto чакаме те с нетърпение  Hug  кога пътуваш  newsm78 абе уж внимаваме  Joy  Mr. Green
megishik, единствената причина според нас е, че съм бременна  Crazy но не виждам къде е логиката  newsm78

определено за РД-то на Ния мислим гостите да са предимно и само нейни приятелчета с техните мами и/или татковци  Joy пък ще видим къде, кога и как  Laughing

# 172
  • София
Само за малко се включвам да кажа,че до 15ти август не се правят кръщенета и венчавки.Това го знам,защото ние заради постите сменяхме датата за сватбата преди 2 години,само не помня коя е началната дата,но мисля,че е около 25.07, някъде там Peace

# 173
  • варненка от София
Само за малко се включвам да кажа,че до 15ти август не се правят кръщенета и венчавки.Това го знам,защото ние заради постите сменяхме датата за сватбата преди 2 години,само не помня коя е началната дата,но мисля,че е около 25.07, някъде там Peace

Абе не е към 25.07, поне на 31.07 се правят венчавки, респективно и кръщенета, защото зълва ми се венча точно на тази дата. Аз обмислям и варианта да я кръстим на 15.08, но не зная дали тогава кръщават, ще се осведомят по подробно при божиите служители.

# 174
  • София

Абе не е към 25.07, поне на 31.07 се правят венчавки, респективно и кръщенета, защото зълва ми се венча точно на тази дата. Аз обмислям и варианта да я кръстим на 15.08, но не зная дали тогава кръщават, ще се осведомят по подробно при божиите служители.
"Богородичните заговезни са на 31 юли. От 1 август до 14 август включително са Богородичните пости. На 15 август е Успение на Пресвета Богородица – вече не се пости.  " smile3534
Но държа да се поправя,че кръщенета се правят по всяко време на годината,защото това е най-великото тайнство на вярата.Единственото религиозно изискване е трапезата после да е съобразена с постите Peace

# 175
  • варненка от София
Еййййй, Бубчеййййййй няма ме са плезиш, че та знам къде живееш и ша дода да та строявам!
Съм по-голема от теб и на години и на килограми  newsm08
Да сплескаш от целувки малкото торпедо Ината от нас  Hug

# 176
Здравейте муцунки!
Ще наваксам ли изобщо с четенето...хич не ми остава време.
Почивай в мир мило дете!А на родителите никои няма как да им помогне-само те си знаят какво преживяват.
Честити ви месечинковци-много сладки торти правите:)
Честити юбилейчета, коли, къщи, почивки на океани, морета, балкани и много купони!
Имаме четири зъбчета.Проходихме на Сандански с топката-първия ден ходи като роботче, а на втория вече си вдигаше крачетата и ходеше по топката.Сега обичаме да ровим в пясъка, направо ни е любимо, обича да си играе с камъчета и всякакви кутийки, опаковки.
И тази седмица да му се радвам по цели дни, че другата тръгвам на работа и ще си го виждам ранобудко и вечер като се прибера.
Големи сме таласъмчета-ставаме към 5,20 -6,00АМ.Правим закуска и чакаме тати да ни се порадва, преди да замине на работа.
С баба как ще се приспиват, като вкъщи сме на цицата-тези дни ще пробваме нещо и аз не знам какво.Дайте идей някакви.Има ли още да се кърмят, че една докторка ми се накара, че на 9месеца още е на кърма?Трябвало да яде месо, зеленчуци и т.н.Аз казах, че яде, ама не е ли редно аз да реша какво да правя детето, ако имам кърма, ще си го кърмя, пък.Целувки и лека и спокойна нощ.
Много дълго стана,като имам време пак ще пиша, сладурковци.
Целувки

# 177
Привет на всички  Simple Smile
pepejeans- и ние се кърмим още ,предимнмо сутрин и вечер ,и на обяд се приспиваме с цица ,така не сте само вие с адашчето  Simple Smile
Да се похвалим и ние Дани направи сам 3-4 крачки
И аз си мислех за кръщане на рождения ден и и като прочетох ,че не се правили август месец ,но ,bubcheto15 ме успокой .
Пожелавам много здраве на всички и да няма повече болни

# 178
  • варненка от София
pepejeans  и ние сме в отбора на кърмещите се. Даже в последно време е минала почти на поискване и е направо пристрастена, не виждам скоро да се отбие.

# 179
Добро утро от нас.
Такъв дъжд валя преди малко със светкавици и гръмотевици, сега преди малко намаля. Днес май няма да излизам изобщо,дори и до кухнята.
pepejeans и ние се кърмим все още,най-вече сутрин и вечер, но и денем не заспиваме без гърда ако сме в къщи. Дори понякога като се храним навън си търси после и гърдата. Не слушай докторката какво ти говори.

Отивам да се измием и пооправим. Днес може да досаждам като няма да излизаме. Лек ден за сега. Hug

Общи условия

Активация на акаунт