Отговори
# 255
  • София
Блу, честито ви зъбче!  Peace Hug И честит бански!  Laughing Ще го видим ли, дори и на снимка?
Браво и на Кайли за изпита!
Честито бъдещо вуйнство каква дума измислих Crazy  на marulka_s !   bouquet Дано и вие се похвалите със зъбче скоро и да се оправяте!
Ние пък сме с нова прическа - лелята беше смела с ножиците, че вече косата му влизаше в очите. Не седя особено кротко и се отказахме на бретона още, та сега е с вид Лайза Минели - отпред късо, а отстрани с изтънели опашлета  Joy

# 256
  • София
  Блу  честито зъбче и от нас!
  Аз да се оплача че Ники от два дни е с температура, като днес измерих и 39,4 и имаше разстройство. На прегледа казаха че е вирус и нищо особено да не правя. Мисля че вече почва да се оправя, дано поне Ваня не я последва. Малко ми идва в повечко защото съм сама, таткото е в командировка. Добре че бяха днес Бубчето и Росетобосето та успях да отида до поликлиниката.
  Иначе сме добре, постоянно шават някъде и често се пребиват. Ваня вече на няколко пъти си разкървавява зъбките като падне по лице и не успее навреме да си сложи ръчичките. Ники е по-сръчна ,а и по стабилна. Като цяло назад падат по дупе, а напред протягат ръчички, само настрани не са го измислили още  Simple Smile
   Сучат като новородени, хапват почти всичко, но минимални количества, дъвчат много добре. Това е отчета от мен, съжалявам че не успявам по-често да се включа, но нямам много време.
   Поздрави на всички месечинковци и именници. Честити и нови покупки на всички мами.

# 257
Честито зъб4е на Ния PartyЕй- най-сетне LaughingБлу, искаме снимки на банските, (ама върху манекена Flutter).
Елф4е,давай бързо снимки на "лайза минели" JoyТова не е за изпускане( и между другото, още 4акам едни други снимки Wink )
Айла, дано този вирус бързо да отмине Praynig.Ей- в това шантаво време май плъзват всякакви гадости #2gunfire
Аз съм на работа и ску4ая Tired.Ще взема и аз да ка4а мялко снимки в 10-месе4ните Thinking.тъкмо имам и от дне.Хайде- действам

# 258
Момичета, мерси за идеите!   bouquet
Нори, давах 4-5 дни - дави се и повръща или стиска устата. А има едни плодови дуети на Хип - те дали са подходящи? newsm78

Елена, радвам се, че сте по-добре!  Simple Smile
Айла, стискам палци да нямаш повече тревоги, че и без това не ти е лесно!  bouquet

Блу, честито забче!
Бубче, според мен, ти си го направи, както ти мислиш, че е най-добре. Ти си майката, другите да се съобразяват с теб.
Иначе аз  обожавам да празнувам с роднините. Но те са сговорчиви. Поне засега.  Party

# 259
  • София
Блу, ще пробвам с отварата, благодаря ти!  Hug И честито зъбче  tooth
Бубче, направо нямам думи Shocked И според мен не е редно да мине ей така набързо, след кръщенето. Моят съвет е да направиш нещата така, както на теб ти харесва, след като не искат да идват, да не идват, проблемът си е техен.
Мда, сега прочетох и какво е написала Нана по въпроса  Peace
Karim , дано всичко да е наред с изследванията.
Elwing , какъв е басейна и колко струва, ако знаеш, че и аз искам да купя такъв на Марти. Купих му 5 малки топки и като го гледам как им се радва, си представям какво ще е със сто  Grinning
Aila , този вирус е ужасен, дано се оправи по-скоро.
Чао за сега и лек ден на всички! Hug

# 260
blueeye®, честито първо зъбче!!! Hug

Ехеййй, marulka_s, май само нашите бебета останаха беззъби! Mr. Green

bubcheto15, просто незнам какво да ти кажа. Според мен татито ви трябва да се намеси, защото иначе не ти остават много възможности! Thinking

Aila, няма ли някоя баба наблизо, за да ти помага? Дано Ники се оправи бързо! Peace

Вчера много ме зарадва срещичката с Блу, само жалко, че Гого я пропусна...но нищо ще компенсираме скоро. Party
Свекитата си дойдоха за 2 дни и аз гледах много, много да не се прибирам вкъщи Mr. Green - ходих на кафенце и разходки с приятелки и на фитнес. Беше ми много многгооо хубаво!!! Mr. Green

Днес съм решила да се направя на примерна съпруга и да изпържа филийки за закуска! Mr. Green

# 261
Здравейте от мен и спящата Деница! Тя днес става на 10 месеца newsm38  party002
Честито и на другите месечинковци! Честито зъбче на Ния  newsm47, честити краченца на проходилите newsm68 и на всички с хубави поводи. Болничките бързо да се оправят.
Ние в понеделник рано-рано се изстреляхме към провинцияна и едва в петък се прибрахме. Свекър ми почина малко изненадващо, защото тъкмо се чувстваше по-добре и се беше закрепил след операцията. Та по неприятен повод се прибрахме.
Отделно на Деница й проби трети зъб и положението е доста напечено за мен. Носа й тече, буди се посред нощ или в ранните сутрешни часове и така е вече цяла седмица. На мене ми идва в повече това недоспиване. Откакто се научи да се изправя в леглото, не мога да я накарам да легне по половин час, а й се спита не може да гледа.
После ще пиша повече, ако имаме нет /това ни е голям проблем/, че девойката се наспа и излизаме навън. Засега приятен ден  bouquet

# 262
  • София
Албена-влади,съжалявам за свекър ти.
Блу,а аз от кога чакам да напиша ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА НИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!  bouquet
С прощъпулника намерихме компромисно решение да е съботата преди кръщенето,ама то беше много сложно сигурно от самото начало да се разберем така.Ама айде няма пак да се ядосвам Crossing Arms
Ина снощи заспа в 12.30 и стана сутринта в 5 Tired ooooh!След като се наяде на закуска я натиснах та спа до 11,че иначе щеше да е ад.Стана детето и аз както винаги я сложих на гърнето и излезнах,за да не я разсейвам.След няколко минути се връщам и виждам как Ина послушно се изпишкала и и изакала,но както си седи на гърнето бърка вътре и маже НАВСЯКЪДЕ по себе си и около нея Sick #CrazyЛошо ми стана.Изкъпахме я,изчистихме и я изпратих с леля й на разходка,за да мога аз спокойно да си оправя в нас и следобед да ходим на прощъпулник на племенника. Naughty
Оставям ви,а като си дойдем ще кача снимки от събитието(които първо ще трябва да направя,де Joy) Heart Eyes

# 263
Ехеййй, marulka_s, май само нашите бебета останаха беззъби! Mr. Green

А и ние сме без Зъби  Mr. Green , не ни пропускайте. Naughty

albena_vlady съжалявам за свекър ти.

blueeye®, честито първо зъбче!!! Да са белички и здрави всичките!  bouquet

Aila дано Ники се оправи бързо и Ваня да не я последва. Наистина ти е трудно сама с двечките.

Днес разходката беше набързо,че заваля , а не си бяхме взели дъждобрана с нас. Сега се надявам Тони да заспи,за да мога и аз да полегна с него. Обаче май нямам шанс.
Мрънкаме.
Лек ден на всички!

# 264
Здравейте и от мен!
Честито зъбче на Ния! newsm47
Честито и на месечинковците   bigdance2
albena_vlady  приеми моите съболезнования!
Ние също сме от отбора на БЕЗЗЪБИТЕ  Laughing
Аз преди малко свърших с така "приятните" домакински задължения и май ми дойдоха в повече - така се изморих ,че сега не мога да заспя  Crazy, а снощи пак си легнах късно и добре щеше да ми дойде следобедната почивка. Ама...не.
Ами май няма друго - довечера пак!
Чакам  smile3509 - все обещавате пък няма нови  Crossing Arms

# 265
  • у дома
давайте предложения за новата тема  Laughing ето моето:

АВГУСТинското чааве стяга бански за плажно слънце и море  Mr. Green

# 266
давайте предложения за новата тема  Laughing ето моето:

АВГУСТинското чааве стяга бански за плажно слънце и море  Mr. Green

aaaaaa- не е 4естно Naughty.Вие ве4е сте се обзавели с бански и сте на вълна.... Wink
Ина4е- нямма претенции за заглавие( а и не мога да ддавам идеи Embarassed

# 267
Отново успях да се добера до компютъра. Деница е с баща си на разходка 1stroller. Аз също върших от "приятните" домакински задължения. Изгладих една пералня дрехи, другата е готова и чака, само че утре. Забравих да се похваля, че си купихме миална машина. Вчера мъжът ми я свърза и днес не съм мила нищо. Довечера ще я пробвам. Поне няма да се питаме вечер кой ще измие чиниите 1dishes.
МамаМарго, браво на Еличка. И аз чакам ма-ма, ама няма Naughty Всички други ги реди, но това не. Как върви събирането на багажа? Не ми се мисли какво е да преместиш цял дом.
Карим, и Деница от няколко дни скърца със зъбките. Това съвпадна с избиването на новото зъбче и не му отдадох много внимание, но сега като чета ще обърна внимание на личната лекарка при следващото посещение. Пиши като направите изследванията.
Бубче,хубаво, че сте се разбрали за прощъпулника. Все ще се намери кой да не е съгласен и да се ядосваш.
Аз също не мога да дам предложение за заглавие, хич ме няма по тая част. Иначе и ние ще пропуснем морето тази година. По взаимно съгласие с таткото решихме тази година по-наблизо, а догодина на море. Тогава поне ще си спестим носенето на количката, която е доста обемиста и тежка.
Като се сетя друго, ще пиша пак.

# 268
  • гр.София
 Албена Влади,съжалявам,че сте си пътували по тъжен повод.

Мислех,че Мама Марго вече е заминала.Чакам да разопаковат компютъра в Стара Загора и да се включва Peace

Гениалната ми глава никога не ражда заглавия, о-обаче,имам претенции-думата Августинче да се набива на очи,че все трудно ни намирам,особено като измисляте дълги-предълги изречения Mr. Green
 Но,пак казвам,тъй като не участвам в творчеството-ще стискам зъби и ще търся заветните срички Hug

Честита миялна,Албена Влади! Сега е моментът да разхвърляш на останалите всички дом.дейности и да си отгледаш прекрасен маникюр!

Душето,не си ли вече в София? И Рози щеше да си идва newsm78

Разгледах най-сетне страхотните снимки на Дария ! Номер едно е на снимката с бялата рокличк на цветя,в ръцете на /вероятно/ баба си.
 Бубче,и двете ли роди ще събираш на кръщенето? Много го мразя това изпитание / затова не си го причинявам Mr. Green/, въпреки,че взаимоотношенията при нас са съвсем културни,даже много добри-сигурно точно защото рядко ги събирам.  На първия рожден ден на Петър,понеже баба ми беше много болна и нашите бързаха да се връщат при нея,аз изрично настоях,че роднинското тържество ще е кратко и ще има само торта,кафе и питиета. Да, ама не-свекървата /леле,много грозна дума/ като нареди едни софри-пилета,баници....Това всичко-за следобедна закуска Joy     Отделно,че тя от принасяне и отнасяне на блюда, и 5 минути не можа да седне, няколко приказки да си кажем.  А аз-хем домакиня,хем-гостенка Sick

Край,изписах темата. Изчезвам.

# 269
  • София
Добър вечер!

albena_vlady моите съболезнования  bouquet

Ние цял ден бяхме по разходки, но шестият зъб измъчи детенце. Цял следобяд плака, видяхме се в чудо с баща му как да го успокояваме.  Cry

Моето предложение за нова тема е:

Първите рожденни дни чакат Августинчета добри!

Общи условия

Активация на акаунт