Отговори
# 270
Момичета, благодаря ви за съчувствието.
Цял ден се каня и все забравям да питам вие как опазвате обиколниците на леглата? Днес пришивах почти всички връзки. Любимото занимание на Деница, откакто се научи да се изправя, е да дърпа и лапа връзките. На решетката беше останала само една здрава връзка. Такова дърпане и лапане не знам да има. Останалите са здрави, защото самите обиколници са забодени с кабърчета за таблите, обаче отпред Sick Отделно днес си удари няколко пъти главата в решетката, а пък е толкова тънкообидна, че от малко и ревва.
Тази вечер успах Деница на ръце, направо ми отмаляха. Ако така ще е оттукнататък заради тези зъби, не ми се мисли #Crazy
Велмар, като се преместите в Овча Купел, обаждай се за разходки и кафе. Ние не сме точно в квартала, но често ходим натам - на пазар, при личната лекарка.
Нана77, предложението ти ми харесва Peace, ще гласувам за него.
Лека и спокойна нощ на малки и големи.

# 271
При нас няма пробелем с връзките на обиколниците, но има друго нещо. Много й е весело на моята щерка да се протяга и да си мушка по някакъв на4ин главата зад тях, така 4е да седи между таблата и обиколниците ooooh!.Първият път като я видях си изкарах акъла, а тя ми се хили и ми прави "туту".Абе- шантава работа.
albena_vlady , с удоволствие ще ти се обадя Hug.Аз не познавам никой в тоя квартал и от сега ми е едно гадно... Rolling EyesНо - няма да се местим скоро, както се е видяло( за добро или лошо).До есента поне сме си в Стрелбище.А ина4е отска4ам поне веднъж седми4но до там да се разправям с майстори #2gunfire

Разгледах най-сетне страхотните снимки на Дария ! Номер едно е на снимката с бялата рокличк на цветя,в ръцете на /вероятно/ баба си.

Благодаря  за комплиментите Flutter
я сега да се похваля каква съм добри4ка Grinning( понеже няма кой  друг да го направи hahaha).Днес нали съм на работа, та между новините, посрещането на Буш и т.н., имах паузи4ки, през които откса4ах до вкъщи.Ходихме  на разходка с Дария и таткото( да не повярваш...).А приве4ер като си отидох, изкъпах детето( е, гледах как баща й я къпе Mr. Green),сготвих за утре, 4е и пала4инки спретнах  за закуска chef.Ха сега да си дойдем на думата, не заслужавам ли едно питие..... Wink( отдавна не се е разливало тук....Дани и Елиона ги няма... Rolling Eyes)

# 272
Добър вечер и от мен.
Аз оставих Марти за тази вечер на село (така че съм гарнизонка),а утре отивам отново там и ще изкараме заедно 5-6 дни.

albena_vlady моите съболезнования  bouquet

И нашите!!
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Велмар,Дари е страхотна сладурана и на някои снимки ми прилича на Мартина   Wink А и тя като Дари си пъха главата между обиколника и решетките.  Crazy Взехте ли акт 16?Вече ремонтирате вътре ли-сподели с нас,хареса ли си баня и т.н.???

Честито зъбче на Ния,а и ние сме от отбора на все още беззъбите усмивки .

Ей,почти до сега гледах Формула 1 и направо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes по тоя младеж Хамилтън,дето спечели!!! Embarassed
И аз гласувах за заглавието на Нана ,но според мен ако вмъкнеме едно ни става по-благозвучно:

Първите рожденни дни чакат Августинчетата ни добри.

ММария,аз давам от плодовите дуети.За сега не сме проявили реакция  Praynig

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 23:20 от mmilena

# 273
Велмар,Дари е страхотна сладурана и на някои снимки ми прилича на Мартина   Wink А и тя като Дари си пъха главата между обиколника и решетките.  Crazy
Абе- аз отдавна ви говоря 4е  родените на 7.08 си прили4ат... Joy.ПОне аз откривам прилика между Дари, Марти и Найа Grinning
Милена, приятно изкарване на село. И хубаво да си по4инеш WinkАз   като ходих до селото при дядо ми миналата седмица, направо се изживявах  като дете.ти4ах боса по двора  и се катерих на една 4ереша Grinning.Идилия....
ох, спирам, 4е тая ве4ер прекалих... BlushСлед малко свършвам работа и ще си ходя да спяяяяяяяяя! Лека нощ ви желая  bouquetДО писане

# 274

Разгледах най-сетне страхотните снимки на Дария ! Номер едно е на снимката с бялата рокличк на цветя,в ръцете на /вероятно/ баба си.

А аз защо не намерих снимките на Дари? В кое албумче са?  newsm78

velmar ще взема аз да налея по едно питие преди лягане. А ти метни насам някоя палачинка. Joy

Наздраве!

# 275
Здравейте отново!
Аз вече тотално нямам сили - цял ден чистене, разходки, пазаруване, на гости при баба и дядо, сега си направих и домашната тренировка Mr. Green, изкъпах се и седнах на стола пред компютъра и направо не мога да стана. Интересното е, че въпреки голямата умора пак не ми се спи  Twisted Evil
Ех, тази velmar е опасна работа - пак наготвила и то любимите ми палачинки  Cry/нашто тати всяка неделя ме глези с тях, но днес пропусна, че трябваше да излезе рано   Sob/.velmar   Лори не е родена на 7.08, но пък прави същата муцунка като Дари - сбръчква нослето и започва да издава един много смешен сумтящ звук - много са сладки, направо да им схрускаш нослетата.
Kaili, velmar е дала линк към снимките на страничка 13, ако не се лъжа newsm78

# 276
Добро утро от нас!

Днес се очертава слънчев ден и се надявам да няма превалявания като вчера, които ни накараха да се прибираме тичайки. Тони получи подарък от сестра ми- страхотни дрешки и след малко смятам да направим една фотосесия с новите тоалети. Grinning

Слагам кафето, а velmar ще сложи палачинки за закуска. Wink 

Лек ден на всички! Hug

# 277
  • София
Добро утро момичета!

Калоян продължава да се супер кисел, зъбът почти е пробил, дано по-бързо излиза, че направо вече съм  #Crazy

Днес ще намалим разходката, за да се върнем в режима, че вчера го изкарах сутринта, не можа да спи в количката вследствие на което после целия ни ден беше ужасеееееееен Sick Рева, тръшка се, киселяви се, въобще ужас.
Затова след малко в кревата и после излизаме за кухнята.

Усмихнат ден на всички ви!  bouquet

# 278
Понеделник е, и за да ни започне качествено седмицата сме будни от 5.30  Crazy . Това  направо си е наспиване по нашите стандарти  Hug Чак ме е страх да го похваля- миналата седмица имахме две, повтарям ДВЕ нощи, в които нямам спомен да се е будил преди 5ч.  bowuu През останалите нощи ми стапя лагерите, но-о-о, това си е за похвала. Не губя надежда някоя нощ спането без пробуждане да стане правило, а не изключение  Mr. Green
На зъбния фронт- нищо ново. Два зъба и набъбнали венци- сякаш поне още 4 зъба ще избиват едновременно.
Днес официално уведомих таткото, че вече сме на 10 месеца /това е нужно, защото пред хората с невинна физиномия твърди,че е на 8  и искрено се изненадва, като го поправям hahaha/ Вчера качих две снимки на моите маймуни от разходка в парка.
Слънчева седмица на всички ви!

# 279
  • София
Привет! Hug
Честити месечинки на порасналите и специално на Ния за днес!  bouquet  Heart Eyes
Болничките - оправяйте се бързо! Peace
Моите съболезнования на Албена-Влади!
Ние пък не спахме хубаво миналата нощ  Tired Чакаме зъб също, вижда се, но още не е пробил. Дано да е скоро и този път да не го боледуваме! Praynig
Прическата ни е довършена, вече не е като Лайза Минели  Joy , майка му го "поошути", но тъкмо да не хваща очи  hahaha
Велмар, знам че чакаш снимки  Embarassed Срамота - 1м вече  Blush Дано таткото намери време тези дни, че аз не мога да се оправя.
Елена, басейна е като на juliana - с "покрив", но се продава с топки, не са много - около 20-30. Сестра ми е купила допълнително - 15лв е една торба с топки. А байсейнът е към 30лв, доколкото разбрах.
Да питам - не е ли рождеНи дни?  newsm78
Ох, мрън-мрън............. Close Twisted Evil Confused

# 280
Здравейте и от нас  Hug
Мойта сладурана най-накрая заспа и аз седнах да ви изчета  Laughing
Albena -Vladi приеми и моите съболезнования   bouquet
Честити месечинки на порасналите на днешния ден  newsm51
Velmar разгледах албума на Дари,много е сладка пу-пу  Hug,а пък на теб ти се чудя как смогваш да се оправиш с всичко  Flutter,аз не ходя на работа и пак времето не ми стига  Mr. Green
Kaili браво за изпита и другия ще го вземеш /айде не останаhahaha
Ох това с местенето наистина е много гадно,като се сетя че след 5-6 месеца и нас това ни чака.....,но няма начин не ми се живее вече под наем и решихме да си купим жилище  Wink
Снощи и Даяна не спа,то не беше въртене,ритане,удряне,рев и така цяла нощ,а тези зъби вече цял месец я мъчат,да излизат най-накрая че всички се побъркахме  Twisted Evil
Приятни разходки,после пак ще пиша  Hug Peace

# 281
  • варненка от София
Привет и от нас.

При нас положението е все още БЕЗ ЗЪБИ, въпреки сополите, кашлицата, от вчера и обилно разстройство Weary. Вчера е акала около 12 пъти #Crazy. Аз я подложих на запичащо меню ориз, банани, моркови със сравнително задоволителен ефект, но днес ще сме на диета, т.е само на кърма и чай от шипки, никаква твърда храна. Зъбите, тези злодеи, прозират, надути са, но........ Tired Tired Tired Tired Tired smile3511 Водих я на двама доктори и двамата казват, детето е здраво въпреки кънтящата кашлица и сополите, зъби са doctor
Въпреки всичко шушата кипи от енергия и беснее box.

miss_74 вас от месец ви мъчат, а Шушелия е заохкала от зъбите от декември и все още ги няма  Crazy

Искам да поднеса най-искрените си съболезнования на Албена-Влади Hug smile3518.

Честити придобивки на малчовците. Честити месечинки на празнуващите.

Елфче, права си newsm10. Рожден ден е, а не с двойно Н Wink.

# 282
Ха добро утро и от мен Crazy.То станало добър ден, но .....4ак сега  успях да се добера до компа. Пропуснах и закуска и пала4инки ... ooooh!.Сутринта едва се събудих.Спеше ми се , та 2 не виждам Tired.Сръ4ках таткото да направи мляко на Дари, а аз продължих да спя.Той снощи я е оставил да спи само по боди тип потник  #Cussing out, а тя постоянно спи отвита.И тая сутрин 4увам някакво шумно дишане. Имаше сопол4ета в носа и не дава да й ги из4истя. Дано не я е простудил 4е ще го....... #2gunfireСутринта излизахме на разходка, и преи дмалко се прибрахме, обядва и .....сега я сложих да спи.
vst 80, тая муцунка на Дари озна4ава....целувка Flutter
Марулка, дно по -бързо  да се покажат зъбките на шушелия.И аз 4акам нашите горни, ама Дари не дава дори да погледна.Смао е нервна и малко кисела понякога.И яде клю4ове, дистанционни и т.н...... Crazy
Ще ставам, 4е къщата е с краката нагоре, след двудневното царстване на Дари и баща й ooooh!.ПОсле пак ще пиша

# 283
Честити месечинки на родените на 10-ти!  bouquet

# 284
Добър ден! Mr. Green

Първо честито на всички месечинковци!Честито първо зъбче на Ния на Blueeye!Честити ходещи крачета на Ина на Bubcheto15!

Albena_vlady, моите съболезнования!
Aila, как е Ники?Дано да се оправи бързо и да не зарази сестра си.Аз все още се чудя как се справяш сама с две "човЕчета"? Grinning А като знам че аз исках много да имам близнаци като малка...
Elen_@,бързо оздравяване и на вас.И в новата темичка само хубави неща да пишем и четем! Peace
Blueeye,искаме снимка,искаме снимка...Ния по бански. Mr. GreenТова от тези памперс-бански ли са?Вече треска ме тресе за това море,а август е далеч...
Ами това е от мен.Сега ще кача няколко снимки.
Лек ден! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт