Отделно днес си удари няколко пъти главата в решетката, а пък е толкова тънкообидна, че от малко и ревва.
, ще гласувам за него.
.Първият път като я видях си изкарах акъла, а тя ми се хили и ми прави "туту".Абе- шантава работа.
.Аз не познавам никой в тоя квартал и от сега ми е едно гадно... 

( понеже няма кой друг да го направи
).Днес нали съм на работа, та между новините, посрещането на Буш и т.н., имах паузи4ки, през които откса4ах до вкъщи.Ходихме на разходка с Дария и таткото( да не повярваш...).А приве4ер като си отидох, изкъпах детето( е, гледах как баща й я къпе
.Ха сега да си дойдем на думата, не заслужавам ли едно питие.....
( отдавна не се е разливало тук....Дани и Елиона ги няма... 

А и тя като Дари си пъха главата между обиколника и решетките.
Взехте ли акт 16?Вече ремонтирате вътре ли-сподели с нас,хареса ли си баня и т.н.???
по тоя младеж Хамилтън,дето спечели!!! 
А и тя като Дари си пъха главата между обиколника и решетките. 
.ПОне аз откривам прилика между Дари, Марти и Найа 
Аз като ходих до селото при дядо ми миналата седмица, направо се изживявах като дете.ти4ах боса по двора и се катерих на една 4ереша
.Идилия....
След малко свършвам работа и ще си ходя да спяяяяяяяяя! Лека нощ ви желая
ДО писане 

Наздраве!
/нашто тати всяка неделя ме глези с тях, но днес пропусна, че трябваше да излезе рано
/.velmar Лори не е родена на 7.08, но пък прави същата муцунка като Дари - сбръчква нослето и започва да издава един много смешен сумтящ звук - много са сладки, направо да им схрускаш нослетата.

Рева, тръшка се, киселяви се, въобще ужас.
. Това направо си е наспиване по нашите стандарти
Чак ме е страх да го похваля- миналата седмица имахме две, повтарям ДВЕ нощи, в които нямам спомен да се е будил преди 5ч.
През останалите нощи ми стапя лагерите, но-о-о, това си е за похвала. Не губя надежда някоя нощ спането без пробуждане да стане правило, а не изключение
/ Вчера качих две снимки на моите маймуни от разходка в парка.

Чакаме зъб също, вижда се, но още не е пробил. Дано да е скоро и този път да не го боледуваме!
, майка му го "поошути", но тъкмо да не хваща очи
Дано таткото намери време тези дни, че аз не мога да се оправя.

,а пък на теб ти се чудя как смогваш да се оправиш с всичко
,аз не ходя на работа и пак времето не ми стига 

. Вчера е акала около 12 пъти
. Аз я подложих на запичащо меню ориз, банани, моркови със сравнително задоволителен ефект, но днес ще сме на диета, т.е само на кърма и чай от шипки, никаква твърда храна. Зъбите, тези злодеи, прозират, надути са, но........
Водих я на двама доктори и двамата казват, детето е здраво въпреки кънтящата кашлица и сополите, зъби са
.
.
. Рожден ден е, а не с двойно Н
.
.То станало добър ден, но .....4ак сега успях да се добера до компа. Пропуснах и закуска и пала4инки ...
.Сутринта едва се събудих.Спеше ми се , та 2 не виждам
.Сръ4ках таткото да направи мляко на Дари, а аз продължих да спя.Той снощи я е оставил да спи само по боди тип потник
, а тя постоянно спи отвита.И тая сутрин 4увам някакво шумно дишане. Имаше сопол4ета в носа и не дава да й ги из4истя. Дано не я е простудил 4е ще го.......
Сутринта излизахме на разходка, и преи дмалко се прибрахме, обядва и .....сега я сложих да спи.

.ПОсле пак ще пиша
А като знам че аз исках много да имам близнаци като малка...