Отговори
# 285
Грешка, днес е 11-и. Embarassed
Току-що чух ма-ма зад гърба си Grinning дочаках и аз тази думичка.

# 286
Здравейте от нас!
Блу, честито зъбче на сладката Ния  tooth
Албена-Влади, съжалявам за свекър ти  Flowers Rose
А относно обиколниците, аз имам почти същия проблем, с тая разлика, че при нас каката върви и развръзва връзките непрекъснато. Аз ги завържа, тя ги ръзвърже, на ден по 10 пъти най-малко.
Velmar, кога ще отскочиш пак до нашата градинка да пиеме по едно кафе?
А, пък ние вчера имахме много приятен ден. Преди обяд отидохме с децата и още едно приятелско семейство на една полянка до Драгалевския манастир. Децата се налудуваха, Сашко лази по цялата поляна \малко ме беше страх да не се обрине от тревата\, а ние играхме федербал, волейбол, пихме бира... Беше супер готино. После вечерта бяхме на сватба на мой втори братовчед. Много обичам да ходя на сватби, яка веселба. Ето ви малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=8628&view=1&photo=25
Децата ги гледа свекърва ми и са били много послушни, ние с таткото се прибрахме по ранни зори, а те сладко-сладко спинкаха.
После ще пиша пак, че стана много дълго.  

# 287
Здравейте и от мен!
Ние с Лори се разходихме с две приятелки и то в страшни жеги - така ме напече, че сега направо ще ми се пръсне главата. Лори както винига клюкарства и въобще не спа навън, затова пък сега се трупяса и откърти здравата. А аз  използвам да хапна малко Embarassed, че моето мишле се грижи доста добре за моята фигура /не че има ефект, де/ - щом  ме види да ям нещо и започва едно дране едно чудо  ooooh! По цял ден почти не слагам залък в устата си, обикновено хапвам чак като си дойде татито, но засъжаление кг не намаляват. А защо прави така моето мишле просто не мога да си обясня - иначе е спокойно дете играе си, отвреме на време иска да се занамаваме заедно, но да ям или мия чиниите - това просто ми е забранено  Mr. Green
Честито и на днешните месечинковци   ura
marulka_s и ние сме така със зъбките - Лори я мъчат и сърбят още от втория месец, но не излизат и това. Даже си мисля, че в последно време ми се вижда по-спокойна, ама венеца й е все така подут  Crazy
adrianska сега разглеждах снимките ти  Grinning добре сте се позабавлявали. Върнах някоко снимки назад и се оказа, че май имаме общи приятели  Joy. Колко е малък света
Това е за сега, после пак Hug

# 288
  • София
Готова съм с НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт