Отговори
# 30
С малко закъснение Честита месечинка на синеоката красавица Ина! и
Честита месечинка на голямата чаровница Шушелийка!(Стефенчето)   bouquet
Ей пак ме разбихте с тоалети!
Тортата домашна ли е?
Мене ми едно такова странно,изнасяме се след седмица за постоянно в Ст.Загора и ми много криво,писала съм защо....ама реших пак да се оплача,тотова да ми е проблема дет се вика ,ама ми е много гадно... Tired
След 3 дни няма да имам нет за не знам колко време и затова също ми е много криво.......
Иначе поводи за радост имам,след готините дрешки от Испания,днес имаше пратка и от Канада Mr. Green
Обаведохме се с нови дрешки,едно пантаонче и 3-4 блузки, имаше и още едни много сладки обувчици,но пак са ни големи  Cry
получихме и 2 много сладки играчки, едната като я пипнеш по коремчето се изписва  буква от английската азбука и пее песничка за нея,има още няколко мелодии,Еличка като ги чу и започна да върти дупе  Laughing,а другото е едно пате,плюшено но може да си пъхаш ръката в него и да му движиш човката и казва "Кряк-кряк"
А Ники получи мечтания GAME BOY и си опрви настроението след като днес не можах заради дъжда да го заведа на един рожден ден,(е и заради Ели която заспа,ама това е отделен въпрос Simple Smile )
Ами такива ми ти работи!
Ей каква съм патка ooooh! забравих да споделя че Еличето вчера за първи път направи 2 крачки без опора,СЪВСЕМ САМА! Grinning

# 31
Днес нямахме нет,чак сега.Боли ме много за Дари!...Нечестно е да си отиват от света малките невинни дечица... Flowers RoseГоспод да бди над душицата...
Благодаря на всички,които ни подкрепяте!Днес Снежина е с температура 37-38градуса,все я гушкам и целувам, а тя само измъчено стене ма-ма/ма. Цял ден плаче много ,направо пищя на моменти.Чудех се от какво може да е.Мислих,че е от млякото/само това яде по малко/,но и коремът й се обаждаше както при коликите.Цвети,от твоя пост разбрах,че сигурно и при нас антибиотикът предизвиква колики/пие Клацид/,а и тази вечер й се получи силен ситен обрив по корема,на врата,зад ушите.Педито каза по телефона само,че било реакция от вис.температура/въобще не спомена алергия към антибиотика/.Още сутринта ще я питам за това,ако обривът стои.
На Ина-честита месечинка!
На  Шушелия-честита месечинка!
Джулиана,дано мине всичко по-леко при вас-да нямате вис.температура и да не вземате антибиотик!

# 32
Здравейте пак от мен! Днес съм малко досадна, къде сте всички? В Русе времето се развали, сутринта едно слънчево, а цял следобед се мръщи и като реших да изляза заваля, та съм тичала с количката. Цял ден се чудя с кой да лафя по скайпа, звънях на майка ми, 2 пъти на мъжа ми до щатите, няма оттърване от мен  Mr. Green (имам една програмка за безплатни разговори към Сащ, Испания и други страни ако някой се интересува да ми пише на лични, много е яка). Тази година правим 10 години откакто сме завършили ooooh! кога мина това време и разбрах, че ще има парти, ще ми дойде много добре имам нужда от малко социален живот Party Мегишик, малкия пи Цефзил и на 2 рия ден се обрина, първо по лицето и след това по коремчето и гърба едни ситни грапави пъпчици, но той вече нямаше температура.
Рози24 тази докторка се казва  Алексиева, преди е била шефка на 2ро детско, а сега е пенсионерка, преглежда частно в дома си, но за съжаление не беше в града, това беше около 24 и бяха няколко почивни дни а мен не ми се чакаше т.к се бях ушашкала, че за 1ви път ми вдига температура, та затова отидох при Даскалова, тя ми беше другата прехвалена след Алексиева. Дани 777 дано хванете хубаво време, и на мен ми се ходи на море ама чак август като се върне мъжо. Стефанчето пак обра точките! smile3501 Хайде стига съм писала лека и спокойна нощ на всички!

# 33
Мги да знае6 това е заб4е или заби #Crazy,на моя му поникваха 4 наведнаж.Няма6е темпетарура,но бе6е кисел и яде6е само мляко.Са6то като малката много пла4е6е и мранка6е ве4ер.И аз мислих ,4е са колики ама не Naughty.Има6е и хрема ка6ла6е ни6то не сма му давала,оправи се детето.На мама би4ето Laughing,много ми е здрави4ак да 4укна на дарво.Целувки и лека но6т.Стефани е ного сладка наистина ли4на мома Peace,да ти е жива и здрава  bouquet.Цвети трябва да ми даде6 телефон ако има6 на Алексиева,напи6и ми го на ли4ни ,4е да занеса мал4о като се прибера.Предварително благодаря Hug.Като се прибера 6те по4ерпя Peace

# 34
  • софия
Пак съм аз  Laughing!
Друг път по това време спя десети сън,а сега оправям багажлъци  Twisted Evil!
Да ви кажа,колко много ми се пътуваше преди време..Не,че сега не ми се...,но от сега съм изморена,а си представям утре сто часа път до Варна с Найата,която дано не скрибуца,а е в настроение  Praynig!
Ебаси багажа,ебаси чудото...уж до понеделник,а какъв куфар съм спретнала  Sick,а на Найа багажчето съм го оставила за утре сутрин.
Ходихме до прасешкия за пюрета и каши и за подарък на Найа,а и за бебчето на което отиваме утре на гости  Grinning.
Наши приятели си направиха къща във Варна,то те са си от там,но досега живееха в ап.,та сега отиваме на ШИРОКО  Mr. Green!
Те си имат октомврийче и утре ,ще запознаваме Найа със Симеон  Wink.
На Найа и взехме,за утре такава от тези проходили,която се бута на Чико.
Утре в прасешкия,ще има 10% намаление на всички играчки,така,че се насочете на там  Party!
Да ви се похваля,че в момента съм си седнала на дивана и си чатя от него  Sunglasses!
Мъжо ми има на 4 юли рожден ден и баща ми му направи ранен подарък-нов лаптоп.
С много яки параметри е !Не,че аз много вдявам,но Шамо така се изказа,като го донесе днес и аз да повторя  Mr. Green!
И с новия комп си имаме вече и безжичен нет!КЕЕЕЕЕФ!
Сега всеки си има комп.
Въпреки,че той и без безжичен нет,като е вкъщи и се забива във ВС.-то и стои по сума ти време,взема книги,елки,документи,цигари,и направо много ме дразни,а сега като влезе и с комп. направо съм се у...ла,ако ми се доходи  Crazy!
Друго,к'во да ви се похваля  newsm78...,жалко,че Фукла  е заето  Blush...
Живот и здраве другата седмица,ще съм с нова кола  Whistling!Не чисто нова,но пак е нещо...
Ще черпя,ако стане.
Целувки от нас с Найа  Hug!
Болничките да се оправя бързо,а рождениците малки и големи да не се черпите много без нас  Crossing Arms Grinning!

# 35
  • софия
Марулка,вЕрно Шушето е бонбон  Heart Eyes!

# 36
  • софия
Забравих да ви напиша,че съм си сипала втора чаша бира  #Crazy пуша си и ми е направо размазващо,рахааат.
А си представям без деца,без мъже само с приятелки на плажа,вечер -лаф,питиета и изобщо релакс  Rolling Eyes!
Днес успях и в това гадно време да си направя к.маска на цял триъгълник!Много боли,бе ейййй,а в комплект с Найа,която ми се друсаше на корема докато ме скубеха беше просто фантастично  Twisted Evil!
Няма вече да ви досаждам с мойте брътвежи,Но ще ви чета  Mr. Green!
Айде,вие сте мацки  Hug

# 37
  • софия
Душе,какво прави зетя  Heart Eyes?

# 38
  • софия
Лека да бъде нощта на всички мами и бебоци  Hug!

# 39
Тъкмо щях да пиша, Дани  и ти си лягаш...

# 40
Зетят хубавее и е станал истински мъж, пък и от дългите, вече цели 68 см, имам предвид височина де  Joy Като ще се простее, да се простее качествено  Joy

# 41
  • гр.София
 Е,Марулка,пълниш ни душите-дете плюс торта!

Дани,да ви пожелаем по две WC-та освен...

И аз се наливам с биричка в момента-пълен упадък.

# 42
  • гр.София
 Марго,спри се,къде ще си ходите Tired
 Ще чакаме скоро включване от вас!

# 43
Момичета,
Някоя от вас ще идва ли утре (т.к. днес) на протеста организиран от ДБМ пред парламента! Аз ще отида и много бих се радвала да се срещна с някоя от вас там!!

---------------
Да помогнем на Светльо - SMS  на номер 1365

# 44
Айде весело и слънчево на Варната, ти явно се готвиш за някакви грандиозни събития, щом си се подложила на такива МАЩАБНИ козметични интервенции, дано си заслужава  Laughing Laughing Laughing
Честити ви придобивки, нашият лапи е с безжичен интернет, вече малко поостарял, имаме го от 2004, когато бяхме в Германия, ама оттогава ползваме и безжичния, много е добро Peace
Кажи на Найата да внимава със Симеончо да не се появи Найденчо и да го сложи на мястото. Просто да внимава какви ги върши, може да са си приятелчета Naughty Naughty Naughty

На мамитата с болни и зъбоникнещи бебчовци пожелаваме да се оправят бързо  Hug Ех, колко е ужасно като детето ти не е добре, не искам да си мисля за по-страшното!

Мамо Марго, не се ядосвай и дано да свикнеш бързичко там, аз имам мама на априлче, която е от Стара Загора, във форума е Шуши, може да се свържеш с нея. Тя живее в София, но може да ти даде полезни съвети за социалния живот там.
Марулче, то шушето е бонбонче, направо съм почнала да се заглеждам по момичешките дрешки вече Embarassed Embarassed Embarassed
Е, и аз да се похваля, някои им взимат коли, пък аз сега тепърва ще карам курса, изпитът ми е на 15 юни Embarassed Embarassed Embarassed То си е направо за смях, на 100 години се боря за книжка, ама нейсе.
Анди, и тук се заговаряме по хилядите детски площадки, но чак приятелки като тези в градинката в Дървеница, не  Naughty Но хората са много социални и ангажирани, и стари и млади, всеки нещо ти говори и те закача, като те види, че си с малко дете. Имаме и няколко другарчета вече, аз ходя с малкия в един детски център, където се организират бебешки групи, идват педиатър, акушерка, консултант по кърменето, психолог и т.н., а малките дивеят...

Общи условия

Активация на акаунт