Отговори
# 45
Виж Дани, Бланк каква страхотна идея ви дава  Joy
Всеки да си има своята тоалетничка, много е идейно, ние така бяхме в Дървеница, имаме си двечки там, много е практично, аз в тази на мъжа ми (естествено неговата е малката, моята е в банята) не съм стъпвала, освен като трябва да се чисти  Joy

# 46
Като гледам кои останахме, само совите и бухалите, тоест аз, Бланк и Вст 80  Grinning
Само Велмарчето липсва, ама явно не е на работа сега Laughing
Момичета, лека нощ от мен, тази нощ само 4 часа съм спала, така че трябва да покрия някакъв норматив сега!!!

Спокойна нощ на всички!!!

# 47
Добро утро!
Аз нямах търпение да посрещна рано-рано днешния хубав празник-Деня на нашите деца и затова от 5ч. съм на крак.
  babydust7 baloni newsm19 newsm56 smile3539 baloniЧестит празник,мили поотраснали бебчета!Бъдете много здрави,весели и щастливи за радост на мама и тати!
Снежина цяла нощ проплаква,обръща се на всички страни в кошарата и все отвита,отгоре чаршафа си.В 5ч.вече беше нетърпимо реването/не само от падналата от устата й залъгалка/ и й дадох мляко,полежах я и усетих как цялата се напикава до уши.Хайде преобличане и така.
Цвети,дано това,нашето, да не алерг.обрив/от Клацида/.
Роси,и аз си мисля,че може и горните 2 зъба да я тормозят така.От 1 месец е удебелен венеца и и спи все неспокойно във всички пози и посоки.Има и хрема.Но не ли прекалено вис.температурата/39градуса/за зъби?Вчера от обяд варира до 38градуса.Ще видим днес, като стане, кое как е-има ли,няма ли пъпки и пак ще борим деня болнички.А така исках да я изведа на празника към Морската да се порадва на шоуто/то всяка година е много шумно и весело пред ФК/Сигурно и тази ще е там/.Да споделя емоции Марулка.
Хубав и слънчев празничен ден на всички мами и бебоци!

# 48
Честит празник мили дечица! Все така да радвате мама и тати!

Днес Тони става на 9 месеца. Да почерпя по случая!

# 49
  • София
ДА СА НИ ЖИВИ ЗДРАВИ СЪКРОВИЩАТА И ДАНО ЖИВОТА ИМ ДА Е ВЕЧЕН ПРАЗНИК!!!
Аз снощи пак съм опущила големия лаф,ама айде Mr. Green
Дани, лек път,пък вземи ни донеси по една мидичка Laughing
Ние направихме 5 години от завършването и се събрахме,та много приятно се позаблявахме.
И сега за добро утро и честити празник

ТАНЦА НА РАДОСТТА НА ИНА

# 50
Честит празник, мили слънчица!
Растете здрави, усмихнати и много игриви дечица!

Честита месечинка и на Тони    bigdance2

# 51
  • София
Честит първи ПЪРВИ юни на всички сладурковци и сладурани!!! Да сте живи и здрави малчовци и много слънце да има във вашите усмивки!

# 52
  • софия
Честит първи първи юни на нашите малки звездички!
Обичам всичките ни дечица  Heart Eyes!

# 53

Честит празник на всички бебчовци,техните батковци и какички.Честит празник и на мамите,които са дечица на бабите 
Mr. Green

# 54
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ ЦЕЦА, И МАЛКИ И ГОЛЕМИ! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НИЕ ПОКРАЙ ТЯХ, ЗА ДА ИМ СЕ РАДВАМЕ! newsm51 family
Сега отивам де приготвям багажа за разходка, пък довечера ще чета и пиша повече. Слънчев празничен ден и приятни разходки!

# 55

Честит празник на малките слънчица!Нека растат все така обичани,и най вече много здраве да [/color]има!

# 56
  • София
Честит най- прекрасен и истински празник на нашите дечица!

Честит празник и на мамите, които се чувстват поне малко деца! Mr. Green

# 57
  • у дома
Честит празник на нашите 1-во юнчета и на техните каки и батковци.   ura
желая им безгрижно детство.
  1swing

това е едно от любимите ни забавления напоследък  Joy по-късно пак ще се включа, че имам да чистя едно пръснало се яйце из кухнята  Crazy

# 58
Честит празник на малките ни дечица!
Да са живи и здрави, за да растат щастливо и безгрижно и да ни радват!

Честита месечинка на Тони!
А, на нас ни расте 7-мия зъб и малко киселееме, ама ще издържим, все пак днес е празник  Laughing
Каката днес ще имат тържество в яслата на двора и дано не вали, че незнам как ще отида и с малкия.
Приятен и слънчев ден на всички.  lovekiss

# 59
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКИТЕ НИ МИШЛЕТА! ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЕДНО ПРЕКРАСНО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!!!

Ния и Стефани са прости страхотни! Heart Eyes

Аз сега трябва да поработя, но се надявам следобед да направим една хубава разходка!

Общи условия

Активация на акаунт