Отговори
# 60
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ПЪРВИ ЮНИ на малките ни радости
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ и на по- големите

Аз мисля да стигна някак си до Борисовата днес, дано не се развали времето

Дани лек път,хубаво настроение и слънчево време Heart Eyes

Bubche много ми харесва танца на Ина Heart Eyes  Laughing

# 61
dusheto, ама ако ще си ги мерим, Гого е 72 см. hahaha hahaha

adrianska, сигурно не ти е лесно с двете сладурчета, но ми става много хубаво като видя дечица с малка разлика! Heart Eyes

# 62
  • София
Привет! Hug
Честит първи празник на детето на нашите съкровища! Да са здравички, палави и много усмихнати!    bouquet Heart Eyes Честито и на нас!  Wink
Много са ни сладки малките дами! Hug
dusheto, ама ако ще си ги мерим, Гого е 72 см. hahaha hahaha

И ако си ги мерим - Ивчо е 77см  hahaha И е все така кандидат на Найа! Wink И на други госпожици Blush
Много целувки от нас и весел празник!  bouquet

# 63
  • В ЛЮтеницата
Честит празник на малките съкровища!
Да растат здрави и щастливи, усмихнати и обичани!

Elwing, Ивчо е най-послушното дете, което познавам - така че Лора е по-дребничка, ама може да я кандидатираме  Wink!

Dani, ЗАВИЖДАМ ЗА МОРЕТО  Twisted Evil! Лек път и слънчево време! Направи един плаж и за нас и искаме плажни снимки!!!

Marulka, ще изям вместо тортата сладките крачета на Стефаначето!!
Ей, ама албумчетата ни са пълни с най-сладките дечица! А колко много са пораснали всички!!! Кога мина това време  newsm78!?

# 64
Честит Първи Юни на всички бебчета,каки и батковци!
Да растат много здрави,усмихнати и обичани за радост на Мама и Татко!

Ина и Ния са големи сладури! Heart Eyes
Честито и на всички празнуващи!Болните бързо да оздравяват!

За съжаление аз съм на работа, но Вики ще се разхожда с баба си.Дано времето се задържи така слънчево та следобед да се реваншираме с татко й!

Лек и усмихнат ден на всички! Simple Smile

# 65
  • София
 Pepper , и твоето дете е послушно, поне пред хората! Така че взимаме и нея!  Wink А и да не е толкова послушна, пак може!  Laughing Много е лакома тая мама на Ивчо, бре  Mr. Green

# 66
  • гр.София
 Тюх,пак изпуснах нещо-кастинг за снаха на Елвинг Grinning Искаме номерче и ние за опашката!

Честит празник на прекрасните ни деца-малки и големи! Да са здрави,палави и щастливи!  ura

# 67
Здравейте, момичета HugНай-накрая стигнах пред компа Crazy.От сутринта ти4ам напред-назад.Първо искам да 4еститя 1-ви юни на най-сладките де4ица Hug Нека растат здрави и имат едно слън4ево и незабравимо детстяо Heart Eyes
Сутринта излязохме на разходка. Ходихме до Южния парк, наки4ихме коли4ката като циганска кару4ка Joy( както казва моя мъж) с балони тем подобни.От там отско4ихме на зъболекар, храних Дари в кабинета... ooooh!, после отново на разходки.....и- ни заваля кратък дъжд, който ни уби ентусиазма Rolling Eyes.ПОне моя де- Дари си е на 6 Peace.Преди малко се прибрахме ,сложих я да спи( 4е днес отказва да затвори о4и дори) и аз....стягам багажа Party, 4е най-сетне ще изляза от шибаната София. ОТиваме на Плевен и ще бъдем там или до неделя, или ( ако е хубаво времето) , до сряда-4етвъртък).МНого съм щастлива. Не съм мърдала от ....НОва година по-дале4 от околовръстното Sick.Желая на вси4ки  приятни  и слън4еви по4ивни дни с много разходки и послушни де4ковци  bouquetСтавам, 4е работа ме 4ака( леле- имам 4увството 4е ще изнеса къщата.... Shocked)

# 68
Здравейте и от мен!  Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАШИТЕ МАЛКИ ГОЛЕМИ СМИСЪЛЧЕТА!
Ние пак бяхме на гости на бабите и този път се прибрахме без Токи. Оставих го при майка. Тъжно ми е, но пък той там наистина се чувства много добре - и съня му се оправи и апетита. Ох, май само се опитвам да се утеша по някакъв начин.   Embarassed И как не като по цял ден е навън и се прибираме вкъщи само да спим на обяд. Иначе той все още няма смелост да направи две крачки сам, но опредлено има желание. Любимото му занимание е да разглежда списания, колкото по цветни и големи са толкова по добре.  Mr. Green
Ние с мъжа ми успяхме да отскочим за една ноща до Варна и Златни пясъци. Първо бяхме на вечеря и после пих маргарита на плажа, а другите от компанията кафета  Crossing Arms. Ама що така хич не ме досрамя.  Mr. Green Беше ми много готино. Идилия - както обича да казва velmarLaughing Много ме е яд, че нямах възможност да отида на концерта на Джордж Майкъл, но за сметка на това пък същата вечер пих бира с приятелки и през половин час има казвах - ех, пък Джордж Майкъл кое ли поред парче пее сега. Но сега съм решила да отида да гледам Ванеса Мей.
За Дари чух снощи по новините и ми стана много тежко. Все си мислех, че ще се прибере жива, здрава и пълна с енергия. Нека почива в мир.  Praynig
Mama Margo Ели май е пътвото проходило бебе - честито!   bouquet Съжалявам, че трябва да се върнете в СЗ. Но наистина ли се връщате завинаги, а училището на Ники?  newsm78
Спирам, че стана много дълго. Болничките да оздравяват бързо и зъбките да никанат без проблеми. Hug
А някои от вас мислят ли да ходят да гледат Формула 1 в Истанбул? Аз съм много навита и ще се помъча да организирам нещо и е крайно време мъжа ми да си поднови червения паспорт.
Ох, прекалих. Дописане!  Heart Eyes

# 69
  • у дома
Хайде пак да се разпиша в моя си стил  Mr. Green
Днес заведох Ния в южния парк  Party чухме се с bebon, ммария, velmar, но така и не успяхме да се видим  Mr. Green Чудех се дали да не отскочим до Борисовата, но южния ни е по наблизо. Ния получи подарък един оранжев балон от един оранжев клоун  Party сега се опитва да скалпира Йори  Joy Dreams-че, благородно ти завиждам за маргаритата  Hug аз не бих издържала да се разделя с Ния така, както вие сте направили с Токи  Sad Но със сигурност там ще му е добре  Peace velmar, dani777k, весело изкарване в „странство”  Peace ние по последни планове ще отскочим до моренцето, за около седмица към края на този месец  Party  Mr. Green Pepper, ама и аз това забелязвам, нашите гарджета са си най-Убави  Wink  cvetyab таз е за убиване  #2gunfire MamaMargo ще се справите, макар да не ви е лесно  Hug Защо ли ми се струва, че има и скрита причина – Стиви на alexsb  Joy  нали и те отидоха в СЗ за постоянно. Честити първи стъпки  Hug и Ния определено има желание, но все още не смее сама. dusheto ама какво ги фалиш тез 68 см, Ния е цели 72.5см (засегаhahaha Малко мъже са ни по мярка на този етап  Joy и ние сме с две тоалетни, естествено, че малката е на мъжа ми, а и за гости  Joy
Болничките да оздравяват  Praynig  Praynig  Praynig

Аууууууууу мъжа ми беше накиснал няколко пържолки и сега какъв аромат се разнася из кухнята и хола не е истина  Laughing
Ха, наздраве   Drunk

# 70
  • по света
Честит празник на всички бебонци!

Здравейте и от мен,
днес сме по-добре май ще се разминем само с хрема.
Като чета с какви сте размери ние сме направо гиганти,75см и 10260 и то от миналата седмица са килограмите.Навсякъде ме питат на година и колко месеца е Embarassed,ами голяма момата,не че аз съм дребна ама ooooh!
Днес ходихме до поликлиниката където работим и Пресиана беше от ръце на ръце на всички се смее и гуши,чак ме хвана ревност Crossing Arms

# 71
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ,СЛАДКИ И ДОБРИЧКИ БЕБЧЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 baloni

# 72
  • София
Ето,момичета,как отпразнувахме ПЪРВИ ЮНИ младостката компания,ама ни липсваше Вики с Росетобосето(аз нали си имам слабост към него Embarassed)Тя Марги и клпичета направи,ама не знам дали ще може да го пусне newsm78

# 73
Преди малко се прибрахме от дълга разходка. Разходихме се до центъра с едно приятелче на Тони и майка му.Заведохме ги в природонаучния музей и разгледахме животните. Хареса им, но мисля че в зоологическата ще им е по-интересно. Много емоции,много неща за разглеждане. Тони заспа едва към 4 и то само за 30 мин. и отново се оглежда любопитно. Сега съм каталясала. Отиваме да се храним,после ще пробвам да се включа отново.

Бубче много хубави снимки, а мадамите са много сладки. Особено като са всички в една количка. Laughing  А момъка Ники на Кабив ли е?

Последна редакция: пт, 01 юни 2007, 19:38 от Kaili

# 74
  • гр.София
 И аз за Ники да питам.Щом е на линия,значи всичко е багополучно при него. Младостката дружинка сте имали розово парти Grinning,с две изключения.

Кайли,много сте избързали с препарираните животни,ама май бъркам newsm78-имаше една огромна!! жива змия във вашия музей.

Общи условия

Активация на акаунт