Отговори
# 15
Бърз запис и от нас!
Нека малкото ангелче почива в мир!  Cry Flowers Rose

# 16
милото детенце, Господ да го пази сега...

# 17
  • варна/виена
Колко много мъка има по този свят,почивай в мир мъниче Praynig

# 18
Не е честно след всико което преживя  Cry Cry Cry
Почивай в мир мила Дари !Дано Бог те пази при най светлите си ангели! Hug

# 19
  • по света
Съжалявам за детенцето,аз самата съм загубила дете и знам какво е.Няма думи който могат да опишат ужаса или пък да помогнат в такъв момент,човек никога не успява да го преживее просто го слага някъде в съзнанието си и се научава да живее с него.

И ние пак сме с някакъв вирус от татито,хремави и с зачервени гърла.Днес му заявих че ще го слагаме под карантина  Joy
Ох,стана ми наистина зле, а мислех да пиша друго.

# 20
Здравейте момичета! Нека почива в мир малката душица! Praynig Много се натъжих, дано родителите някакси преживеят тази трагедия.Честита месечинка на шушелия и на Ина на патерица!
Да ви разкажа накратко нашите преживявания, след 3 дни с температура започнахме антибиотика пихме го 2 дни и се обрина целия и получи страшни колики цяла нощ детенцето ми плака и аз с него, той дори като новороден не е имал такива колики. Обадих се на докторката и тя ми каза, че е от антибиотика  да го спрем, и понеже не завършихме целия курс, ако вдигне пак да отидем да ни изпише друг. След като спряхме антибиотика малкия се оправи обрива взе да изчезва и същата вечер какво мислите виждам? ЗЪБЧЕ , детето ми изобщо не е било болно, а го е мъчило зъбче, а тази загубена докторка, която се води много добър специалист в Русе го преглежда повече от половин час и накрая заяви, че няма и помен от зъби ами е настинал. Направо побеснях да ви кажа, само си измъчих детенцето, направо ми иде да и се обадя и да и кажа да си хвърли дипломата в кофата, аман от калпави доктори, на всичкото отгоре тя е педиатър и детски алерголог,  преглежда вкъщи и кучето и далматинец щъка навсякъде а ние сме с алергия към кучета, нашата е много слаба, но ако дойде някое детенце с много силна и получи пристъп например? Направо нямам думи толкова съм възмутена! #2gunfire Оф аз щях да съм кратка, извинявам се за което! Мегишик бързо да оздравявате! Приятен ден на всички

# 21
Здравейте мами, не съм влизала скоро, защото хубаво време, разходки....и дори се зарадвах на лошото време, защото най-накрая ще мога да попрочета какво сте написали....а то - лоша новина
милото детенце - почивай в мир златенце!!!!
Мили мами, кажете ми моля ви за другото детенце смс какъв и на какъв номер трябва да се прати, да помогнем и ние...лееле, колко мъка има по този свят!!!!!!!!!

# 22
  • по света
Здравейте мами, не съм влизала скоро, защото хубаво време, разходки....и дори се зарадвах на лошото време, защото най-накрая ще мога да попрочета какво сте написали....а то - лоша новина
милото детенце - почивай в мир златенце!!!!
Мили мами, кажете ми моля ви за другото детенце смс какъв и на какъв номер трябва да се прати, да помогнем и ние...лееле, колко мъка има по този свят!!!!!!!!!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=168014.0

1365 е номера

# 23
Много ми е тежко от в4ера за малката Дари,като се сетя и ми рукват салзи Cry.По4иваи мило дете в мир,на родителите една силна преградка .Просто макат е голяма да загуби6 дте,след толкова маки.Цвети тази е за убиване #2gunfire,има еднаа докторка забравих и името newsm78,но е ниси4ка като джуже.Навремето с брат ми сме били болни от бронхит,и маика е била с нас вав болницата(имаме година разлика с брат ми).Вси4ки са го отписали,даже на баба казли 4е 6те по4ине,само тази докторка се е борила до последно.И сега брат ми е голям маж,благодарение на нея.Писля като се прибера да отида да види моя Хектор,така профилакти4но.4е тук в Испания дори крав не са му вземали о6те #Cussing out.Целувки и лек ден

# 24
  • София
 Praynig моля се за малката душичка и за родителите й.

Все лоши новини в тази тема cry

# 25
  • софия
Утре сутрин заминаваме за Варна с татито и Найа,за три дни  Grinning!Дано времето е с нас  Praynig!

# 26
  • варненка от София
Утре сутрин заминаваме за Варна с татито и Найа,за три дни  Grinning!Дано времето е с нас  Praynig!

Идвайте, тук е хубаво времето, жалко, че ние отиваме при свекървата за уикенда, че в неделя ще правим година на свекър ми. Но ако идвате друг път, ще ние е драгинко да се повидим. Blush

# 27
  • гр.София
 Честита месечинка на Стефани! Очакваме традиционната й снимка с торта и нов тоалет Grinning

Дани,лек път!

# 28
  • варненка от София
Честита месечинка на Стефани! Очакваме традиционната й снимка с торта и нов тоалет Grinning

Дани,лек път!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126788&photo=11, изпълняваме поръчката  Blush

# 29
Честита месечинка на Стефани! - наистина са много сладки снимчиците с тортите  Laughing
Ние току що се прибираме  Embarassed, но нещо нашия тати много работи тези дни, та чак сега сколасахме да купим малък подарък на Лори за утре  Grinning. Дано поне времето да е благосклонно към дечицата утре и да грейне малко слънчице, че да се разходим и поразведрим всички fingerscrossed
dani777k лек път и хубаво изкарване - как ми се пътува и на мен някъдеееееее...
Е, оставям ви за сега, сладки сънища на всички мами и бебоци - аз не че ще изненадам вече някой, но съм се  Shocked и скоро май няма да  Sleeping

Общи условия

Активация на акаунт